- 1 Eylül 2023
- 2.376
- 610
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Pozitif gibi duruyor kuzumKızlarrr yorumm lütfen
Evet hayırlı sağlıklı olsun yarın kan verin gebelik varKızlarrr yorumm lütfen
Ayyy gerçekten mii kuruma çizgisi böyle koyu cikar miydi ki kafam karistiPozitif gibi duruyor kuzum
Kuruma çizgisi böyle koyu cikar miydi sizce emin olamiyorum yaEvet hayırlı sağlıklı olsun yarın kan verin gebelik var
Benim tek belirtim göğüslerim dün ve bugün çok acımaya başladı ama adette de oluyor bide arada belim ağrıyor o kadar , teste güvenemiyorum ama yapmadan da duramadimKan tahlili ol bence benim de 10gün vat ama bel ağrısı kasık ağrısı var bir de pembesi ve kahverengi gibi akıntı geldi anlamadım neden ben de test yapıcam
Herkeste farklı belirtiler oluyor adete kaç gün kaldı sizin rabbim isteyen herkese nasip etsinBana da yorum yaparmısınız böyle olan var mı aranızda hamile olanlar
Kuzum baya pozitif yani ilk idrarla tekrar yap yarın emin olKuruma çizgisi böyle koyu cikar miydi sizce emin olamiyorum yahep olumsuzluğa alistigim için
Artimed teste güvenme canım evet gebe olabilirsin ama başka bi testle tekrar dene bana da böyle pozitif çıkarmıştı yalan..Ayyy gerçekten mii kuruma çizgisi böyle koyu cikar miydi ki kafam karisti
Ben ce hamilelik var kaç gün önce test yaptın belirtisi neler diArtimed teste güvenme canım evet gebe olabilirsin ama başka bi testle tekrar dene bana da böyle pozitif çıkarmıştı yalan..
10gün var dahaHerkeste farklı belirtiler oluyor adete kaç gün kaldı sizin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay inşallah öyledir ya yarın ilk idrarla bir daha yapcam aynı marka var elimde amaKuzum baya pozitif yani ilk idrarla tekrar yap yarın emin ol
Hadi yaa baya baya net çıkmış sizinde kan vermiş miydiniz peki bundan sonraArtimed teste güvenme canım evet gebe olabilirsin ama başka bi testle tekrar dene bana da böyle pozitif çıkarmıştı yalan..
Sizin erken biraz bekleyin inşallah isteyen herkes bebiş sahibi olur10gün var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?