- 8 Ocak 2023
- 7
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi masalll1919
Bende 3 gün önce başladım canım hsg çekildi inş faydasu olur yazarım burdanMerhabalar ben hamile kalmak istiyorum adet düzensizliği var kadın doğuma gittim pcos semptomları vat dedi üzüm şeklinden yumurtanın etrafında vardı gösterdi bana sonra bana bir ilaç verdi art-med 30 mg günde 1 defa tok karnına bununla hamile kalırsın dedi bunu kullanan varmi beni lütfen bilgilendirin hamile kalan varsa yardımcı olun lütfen
Lütfen burdan haber verin bende kullanalım 6 ve 7 gündür içiyorum inşallah olur doktor size ne diyerek verdi bilgi verirmisinizBende 3 gün önce başladım canım hsg çekildi inş faydasu olur yazarım burdan
Gebeliğe destekmiçin çocuk istiyorum vitaminLütfen burdan haber verin bende kullanalım 6 ve 7 gündür içiyorum inşallah olur doktor size ne diyerek verdi bilgi verirmisiniz
Etkisi olur dedimi bana bununla hamile kalırsın dedi başka birsey demedi günde 1 defa tok karnına içiyorum siz nasıl içiyorsunuz birde aklımda şu kaldı ilişki esnasında mi içilmesi gerekiyor yoksa önceden miGebeliğe destekmiçin çocuk istiyorum vitamin
Ben kahvaltıdan sonra içiyorum inş kalırız ya umut verdiniz bana folik kullandığımı söyledim daha iyisini yazdı zaten 2 aydır ilişki yasaktı amaliyat oldum 2 die ilişki oldu inş uvalasyon gününü kaçırmamışımdır inş tutar beklemek sabretmek geçerken zor amh değeriniz kaçEtkisi olur dedimi bana bununla hamile kalırsın dedi başka birsey demedi günde 1 defa tok karnına içiyorum siz nasıl içiyorsunuz birde aklımda şu kaldı ilişki esnasında mi içilmesi gerekiyor yoksa önceden mi
Ben gün içinde genellikle akşamları üstü yemekten sonra içiyorum amkmh değerimi baktirmadim bende pcos semptomları var üzüm gibi ve bunlar spermin yumurtaya girmesine engelleyiyormus Ben başkan olucam derken olamaz biz derken hepsi savasiyormus negatif sonuclaniyormus galiba onun için verdi bu ilacı hamile kalmak istiyorum deyince bunu kullan dedi bana kan değerlerimr ve betaya baktıBen kahvaltıdan sonra içiyorum inş kalırız ya umut verdiniz bana folik kullandığımı söyledim daha iyisini yazdı zaten 2 aydır ilişki yasaktı amaliyat oldum 2 die ilişki oldu inş uvalasyon gününü kaçırmamışımdır inş tutar beklemek sabretmek geçerken zor amh değeriniz kaç
Amin cümlemize hayırlı sonuçlar versin kullananan herkese evet ya çok pahalı 750 tlye aldım inşallah güzel sonuçlar verirBenimde betama bakıldı hsg öncesi inş faydasını görürüz pahalı bie ilaç ama önemli olan sonuç olmak inş şifa olur hepimize bende yorucu evredne geçtim 1 amaliyat 1 operasyon şükür sonuçlar çıktı rahatladım bide gebelik olsun rabbim bu güzellliği yaşatsın hayırlısıyla
Bende aynı fiyata aldım inş faydasu olur rabbim banada anne olmayı tattırsınAmin cümlemize hayırlı sonuçlar versin kullananan herkese evet ya çok pahalı 750 tlye aldım inşallah güzel sonuçlar verir
Amin. İnşallah herkese sana bana haberleşelim burdan sonucu lütfen haber ver mutlakaBende aynı fiyata aldım inş faydasu olur rabbim banada anne olmayı tattırsın
Tabi yazarım msj atarım size direkAmin. İnşallah herkese sana bana haberleşelim burdan sonucu lütfen haber ver mutlaka
Son durumunuz nedir ilac ile ilgiliTabi yazarım msj atarım size direk
Kullsnmaya devam regl oldum 1 hafta erken inş tutar gebelik olursa yazarımSon durumunuz nedir ilac ile ilgili
Merhaba bende yeni başladım durumunuz nedirSon durumunuz nedir ilac ile ilgili
Kullsnmaya devam regl oldum 1 hafta erken inş tutar gebelik olursa yazarı
Merhaba sizin durumunuz nedir bende 3 gündür içiyorum daKullsnmaya devam regl oldum 1 hafta erken inş tutar gebelik olursa yazarım
Kuzum hayırlı geceler ilaçin etkisini gördünüz mü yardımcı olurmusunuz?Merhabalar ben hamile kalmak istiyorum adet düzensizliği var kadın doğuma gittim pcos semptomları vat dedi üzüm şeklinden yumurtanın etrafında vardı gösterdi bana sonra bana bir ilaç verdi art-med 30 mg günde 1 defa tok karnına bununla hamile kalırsın dedi bunu kullanan varmi beni lütfen bilgilendirin hamile kalan varsa yardımcı olun lütfen
Merhaba durumunuz nedir ilacin faydası oldu muBende 3 gün önce başladım canım hsg çekildi inş faydasu olur yazarım burdan
Merhaba durumunuz nedir hamile kaldiniz mjLütfen burdan haber verin bende kullanalım 6 ve 7 gündür içiyorum inşallah olur doktor size ne diyerek verdi bilgi verirmisiniz