• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık vazgeç der misiniz?

emilyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
5
2
1
40
Okuyan yorum yazıp yol gösteren tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. 34 yaşında bekar bir memurum bir Doğu ilinde. Şimdiye kadar sanırım nasiple açıklamak uygun olur hiç evlilik görüşmesi yapmadım. Üç sene önce yatsı namazı sonrası bir dua ettim Rabbim nasibimi karşıma hayırlısıyla çıkar diye ertesi gün ortaokul arkadaşım Facebook’ta istek gönderdi ve olay başladı. Şimdi belki takıntı olarak yorumlayanlar olacak ama ben o insanın nasibim olduğuna o gün inandım. Bir iki telefon görüşmemiz oldu. Ben kendi kendime umutlanırken o benim bir sözümle tarzını ukalaca buldum dedi ve arayı soğuttu. Bi kaç ay içinde umreye gittim dualar dualar bilirsiniz işte. Umre dönüşü görüşecektik. Teli açmadı mesajlara cevap vermedi. En sonunda ben senden soğudum gibi bi cevap verdi. Israr etmedim ama nasıl inanıyorum umudum bitmiyor. Üç yıldan sonra iki ay önce aradım. Şans istedim ilerde keşke demeyelim ikimizde içinde biraz güzel şeyler varsa düşün dedim. Kızlar kurduğu cümle şu istiyorum desem de yalan istemiyorum desem de. Tanımak lazım. Yoğunluğum bitsin. Acele etme sakin ol üzülme relax. İki ay bekleyerek umut ederek geçti. Yoğun dedim işi var dedim belki kafası karışık dedim ama ilgimi göstermekten geri durmadım. Onun nasibim olacağına inandım ya bi de yoğun hislerim sormayın. Mesajlara zaten nadir dönen insan dönmez oldu aramalarımı meşgule almalar başladı. Arkadaşım aradı üzüldüğümü söyledi. Ben umut mu vermişim ki demiş. Bunu üçüncü bir kişiye söylemesi beni yıktı adeta. Oysa dedim kızlar bak istemiyorsan söyle kırılmam ama sessiz kalırsan umut ederim benim anlamama bırakma senden duysam daha kolay olur vazgeçmem diye. Kırılırım diye söylememiş. Arkadaşım sormuş istemediğinizi söyleyeyim mi diye siz bilirsiniz demiş.

Dua etmeniz güzel ama her duamız karşılığını hemen bulamayabiliyor. Siz de hemen ertesi gün arkadaşlık isteğini işaret olarak görmüşsünüz ve gidişatta da şartlanmışsınız, gözünüz kararmış. Bu şekilde kimle olursa olsun hata yaparsınız. Sadece duanızın etkisinde kalarak sonrasında arkadaşınızı gerçekten tanımaya çalışmamışsınız bence. Sözde ilişkiyi de kendi kendinize yaşıyorsunuz , bundan zarar görecek de siz olursunuz.

Cevabın için teşekkür ederim canım. O bana tanıma fırsatını hiç vermedi ki. Belki o fırsatı verse ben de görürdüm bişeyleri. Üç yıldan sonra bile benim kadar net olmasını isterdim. İstemiyorum içimde sana karşı bişey yok dese döner giderdim.

Bacım bu ne ısrar kıyamet
Bunu bir erkek yapsa sapık deriz sorunlu deriz takık deriz senin ne farkın var ki
Adam istemiyor işte zorla güzellik olmaz ki
Sen kafana koydun diye o senin nasibin olacak hali yok
Biraz kendine gel ve vazgec bu sevdadan

Arkadaşım aradı üzüldüğümü söyledi. Ben umut mu vermişim ki demiş. Bunu üçüncü bir kişiye söylemesi beni yıktı adeta

Araya 3. birini ilk sokan siz olmuşsunuz yanlış anlamadıysam. Sonra neden yıkılıyorsunuz.

Vazgeçin, ilişki ve ilişkide yapilan fedakarlıklar böyle olmaz. Zamanınıza yazık etmeyin, sizi hakeden biriyle mutlu olursunuz umarım.

Okuyan yorum yazıp yol gösteren tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler. 34 yaşında bekar bir memurum bir Doğu ilinde. Şimdiye kadar sanırım nasiple açıklamak uygun olur hiç evlilik görüşmesi yapmadım. Üç sene önce yatsı namazı sonrası bir dua ettim Rabbim nasibimi karşıma hayırlısıyla çıkar diye ertesi gün ortaokul arkadaşım Facebook’ta istek gönderdi ve olay başladı. Şimdi belki takıntı olarak yorumlayanlar olacak ama ben o insanın nasibim olduğuna o gün inandım. Bir iki telefon görüşmemiz oldu. Ben kendi kendime umutlanırken o benim bir sözümle tarzını ukalaca buldum dedi ve arayı soğuttu. Bi kaç ay içinde umreye gittim dualar dualar bilirsiniz işte. Umre dönüşü görüşecektik. Teli açmadı mesajlara cevap vermedi. En sonunda ben senden soğudum gibi bi cevap verdi. Israr etmedim ama nasıl inanıyorum umudum bitmiyor. Üç yıldan sonra iki ay önce aradım. Şans istedim ilerde keşke demeyelim ikimizde içinde biraz güzel şeyler varsa düşün dedim. Kızlar kurduğu cümle şu istiyorum desem de yalan istemiyorum desem de. Tanımak lazım. Yoğunluğum bitsin. Acele etme sakin ol üzülme relax. İki ay bekleyerek umut ederek geçti. Yoğun dedim işi var dedim belki kafası karışık dedim ama ilgimi göstermekten geri durmadım. Onun nasibim olacağına inandım ya bi de yoğun hislerim sormayın. Mesajlara zaten nadir dönen insan dönmez oldu aramalarımı meşgule almalar başladı. Arkadaşım aradı üzüldüğümü söyledi. Ben umut mu vermişim ki demiş. Bunu üçüncü bir kişiye söylemesi beni yıktı adeta. Oysa dedim kızlar bak istemiyorsan söyle kırılmam ama sessiz kalırsan umut ederim benim anlamama bırakma senden duysam daha kolay olur vazgeçmem diye. Kırılırım diye söylememiş. Arkadaşım sormuş istemediğinizi söyleyeyim mi diye siz bilirsiniz demiş.
Israrın adamın gözünü korkutmuş olabilir.
Aslında sende çok sevmiyosun bu kişiyi, boşluktan ona tutunmuşsun.

Tüm samimiyetimle söylüyorum vazgeç.
Karşına biri çıkacak elbet zamana bırak

Araya 3. birini ilk sokan siz olmuşsunuz yanlış anlamadıysam. Sonra neden yıkılıyorsunuz.

Vazgeçin, ilişki ve ilişkide yapilan fedakarlıklar böyle olmaz. Zamanınıza yazık etmeyin, sizi hakeden biriyle mutlu olursunuz umarım.
Mesajlarıma cevap vermediği için arkadaşımdan aramasını rica ettim üçüncü kişiden kastım oydu ve diyebilirdi açıkça istemediğini defalarca kırılmayacağımı söylemiştim. Bir cevap için bile muhatap almadı beni üzüldüğüm nokta bu.

Dua etmen içini rabbine dökmen güzel birşey evet belki hissiniz doğru belki gerçekten o kişi sizin kaderiniz ama siz o kadar bu konuya odaklanmıssınız kı onun da sızın gıbı hıssetmesı ıcın ugrasmıssınız onunda ıste kaderım karsımda demesını ıstemıssınız. Belkı de olacak bırseye sırf bu ısrarınız yuzunden olmayacak gozuyle bakılıyor. Biraz sakın olun geri çekılın hersey vaktı gelınce zaten olması gerektıgı gıbı oluyor. Belkı yas olarak gec kaldım dusuncenız var ama hersey kader kısmet her yasta her zamanda hersey mumkun once bır kendınıze gelın kendınıze guvenın elınızden kacan bır fırsat gıbı yaklasmayın arkadasınıza bu kendınızı de yanlıs tanıtmanızı saglar sadece. akışına bırakın bol bol dua edın ve oldugunuz gıbı davranın

Aldığım en güzel cevap çok teşekkür ederim en azından kendimi bana hasta ruhlu gibi hissettirmediniz.

yani sizin hayattaki tek derdiniz evlenmek olduğu için karşınıza çıkan ilk erkeğe bağlanmışsınız. ortada bi yaşanmışlık yok bişey yok, kaldı ki bu adam size kötü davranmış. neden peşinden gittiniz ki, kestirip atın.

Hiç bişey yaşamadan başlamadan bitmiş. Nasıl yoğun duygular hissediyorsunuz ki. Bence siz takıntı yapmışsınız ve bu çok itici. Adam sizi istemiyor.Vazgeçip önünüze bakın.

Umre dönüşü görüşecektik. Teli açmadı mesajlara cevap vermedi. En sonunda ben senden soğudum gibi bi cevap verdi.
Cevabın için teşekkür ederim canım. O bana tanıma fırsatını hiç vermedi ki. Belki o fırsatı verse ben de görürdüm bişeyleri. Üç yıldan sonra bile benim kadar net olmasını isterdim. İstemiyorum içimde sana karşı bişey yok dese döner giderdim.
Demiş işte. Alıntıladım mesajınızı. Adam daha ne desin

Her yasta kismet cikabilir. Maalesef erkekler fazla ilgi sonucu bogulduklarini dusunuyorlar. Ben seni istemiyorum diyemiyorlar cok korkaklar.
1- Hic bir erkegin pesinden kosmayin. Kosmadiginizi zannedebilirsiniz... ama onlar cok cabuk kokusunu alirlar. O saniyeden itibaren butun cekiciliginizi kaybedersiniz. Sosyal medyada onlari ilk ekleyen onlara ilk davet gonderen siz olmayin.
2- Sizi sevdigine ve deger verdigine emin olmadan onlarla yatmayin. Sikin disinizi, biliyorum hormon baskisi altinda zor ama sonucu guzel. Yurumeyen iliskinin ardindan daha az aci cekersiniz. 2 ay falan bekleyin bakalim ne tip bir erkek bu. Erkekler once yatar sonra ne olacagina karar verir. Ona once iliski hakkinda ne istedigine dair zaman taniyin. Karar versin sonra yatmaya hak kazansin.
3-Magara devrinden beri erkekler avcidir. Kolay av olmayin.Her istediginde musait olmayin. Kendi yogun temponuzda ona lutfen bir yer acin. Kendinize guvenin. Guven sizi seksi kilar. Erkekten kacar gibi yapmak iliskilerin kanunudur. Yercekimi kanununa karsi gelemezsiniz , dusersiniz. Erkek egosunun oyuncagi olmayin, yere cakilirsiniz.
4- O size 3 text gonderiyorsa siz ona lutfen bir gonderin. Sizi aramayan sesinizi goruntunuzu elde etmeye zahmet etmeyen erkek kendi duygusal yanlizligini sizinle textleserek doldurmaya calisiyordur hem de en ucuz yoldan...
5- O size ne kadar yaklasiyorsa siz ona yarisi kadar yaklasin, o sizden ne kadar kaciyorsa siz iki misli ondan uzaklasin. Hesapli olun yani. Isterseniz buna" icten pazarlikli olun" da diyebiliriz. Fedakar insana fedakarlik yapilir. Ne biliyorsunuz bu adami? egoistin tekidir belki....
6- Aramayani aramayin. Hele eskileri hic aramayin. Hayatta yanliz kalin daha iyidir. Haa zaten yanlizliktan korkmayin, sevgilisiz de yasanir. En aramadiginiz zaman etrafiniza en kavuk sallamadiginizin elektrigini yaydiginiz zamandir. Erkekler bunu hisseder. Iste sizin en cekici oldugunuz o anlardir. Erkege ihtiyacinizin olmadigi anlar.
Tersine en deli gibi partner aradiginiz zaman, sizin en zayif oldugunuzun elektrigini yaydiginiz zamandir. Erkekler bunun da kokusunu hemen alirlar.
7- Sizi seven ve arkanizdan konsolos kopegi gibi kosan erkege naz yapmayin,trip atmayin.Bir muddet sonra sikilir gider... baska seceneklere yonelir.
8- Dating sitelerinden partner secmeye calismayin. Orasi oyun bahcesi gibi bir yer.Oralarda sanki partner degistirme oyunu oynaniyor. Her oyun baslangici cok zevkli ustelik zahmetsiz...Basaramazsan veya sikilirsan yeni oyuncular sirada bekliyor. Duygularin, iliskilerin kiymeti yerlerde surunuyor.
9- Size zaman ayirmayan ve surekli mazeretler ureten erkeklerden uzak durun.Onu degistiremezsiniz, size kiymet vermiyor demektir. Iki dakikalik telefonla hal hatir sormak icin her zaman imkan yaratilir.
10- Ayrilmaya karar vermeden once erkegin iyi ve kotu taraflarini yazin bir kenara. Herkesin hatalari vardir, sizin bile.. Kimse mukemmel degildir. Hatalar duzeltilebilecek gibiyse ultimatom vermeden , yumusak bir konusma yapin. Konusmaya onu overek baslayin ki olumlu yonlerinin takdir gordugunu anlasin.
11- Cok abartmadan arada bir onun gucunu, aklini ovun. Hatta bazen akil danisin. Sizi korumaya alacaktir, korudugu seylere de yatirim yapar insanlar. Ya da tam tersi yatirim yaptigi seyleri korur.
12- Ayrilirken aci ve hasin olmayin. Mizmizlik yapmayin. Illa uste cikacagim diye inatlasmayin. Argumanlari koyun ortaya, is toplantisi gibi olsun , bir klasi bir kalitesi olsun. Haaa sonra da sakin arkadas olalim, kanka olalim muhabbetine girmeyin. Olamazsiniz, ortada duygular tazeyken, hayal kirikliklari tazeyken arkadas olmaya calismak kendini kandirmaktir.Biri illaki umitle ve ozlemle birseylerin degismesini bekler. Akillim! degisseydi degisirdi zaten. Iki dakikada bir adamin sosyal hesaplarini kontrol edip kendini yakma, sil gitsin ya da takibi birak.Surekli gordukce beynine takinti sinyalleri yolluyorsun...Mazohist misin sen? yoooo..

Simdilik aklima bunlar geliyor. Butun kiz arkadaslar bu yaziyi print edip bas ucunuza koyun. Eliniz her telefona gidiste bu yaziyi bir daha okuyun. Siz kazanacaksiniz.

Back
X