Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artık birilerine anlatmam gerek :'(
- Konu Sahibi sky1903
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
okurken o kadar hüzünlendim ki, bunlar gerçek mi
canım en büyük hatan kaçarak yapmışsın, keşke eşin seni babandan daha üslubunca isteseydi, arkanda bi aile büyüğün olurdu.. şimdi ne söylesem boşş biliyorum o yüzden akıl vermicem olan olmuş...
eşin seni kabul etmiş, belliki sevmiş kıymetini bil, ailesiyle kalıyosanız hemen başka yerde yaşama planları yapın eşinle, eşin ikna olmuyosa ikna etmeye uğraş onu, eğer olmayacak gibiyse hayatın düzelmeyecek gibiyse boşanmaktan da çekinme, evlenmek de boşanmak da Allahın emri
canım en büyük hatan kaçarak yapmışsın, keşke eşin seni babandan daha üslubunca isteseydi, arkanda bi aile büyüğün olurdu.. şimdi ne söylesem boşş biliyorum o yüzden akıl vermicem olan olmuş...
eşin seni kabul etmiş, belliki sevmiş kıymetini bil, ailesiyle kalıyosanız hemen başka yerde yaşama planları yapın eşinle, eşin ikna olmuyosa ikna etmeye uğraş onu, eğer olmayacak gibiyse hayatın düzelmeyecek gibiyse boşanmaktan da çekinme, evlenmek de boşanmak da Allahın emri
Son düzenleme:
- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
Çarşaf isteyenlerden biri de benim kv idi.
Düğün günü eltim ve gorumcelerle bir olup bakicaz demişlerdi.
Ben de "sizi değil, eşimi ilgilendirir, ayrıca artık
zar diktirme diye bir şey var, elini kesip kan damlatma vs var. Bana güvenmeyen evlenmesin" dedim.
Onlar şok oldu tabi. Ama benim dediğim oldu.
gerçekten hala bu devirde var mı böyle çarpık zihniyetllerrr ben 3 ay vajinismustum, peki benden de isteselerdi ben ne yapacaktım, vay be demek hemen babamın evine postalayacaklardı beni eşimin böyle bi ailesi olsaydı
valla iyi demişsin, tavrını koyup bi güzel vermişsin ağızlarının payınııı
gerçekten hala bu devirde var mı böyle çarpık zihniyetllerrr ben 3 ay vajinismustum, peki benden de isteselerdi ben ne yapacaktım, vay be demek hemen babamın evine postalayacaklardı beni eşimin böyle bi ailesi olsaydı
katılıyorum canlarım bu tarzz seylerr cokk arkadas ıyı yapmıs bende olmadı olsada wermezdım :)
- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
seytana uymadım, yoksa daha ağır konusurdum. Eşim sağolsun, onlara gerekeni söyledi.
güya seni kabul etmiş ve sahiplenmiş , böyle mi sahiplenilir. sana beyaz gelinlik bile giydirememiş, babana karşı utandırmış , ailesine karşı koruyamamış,
illa da kan isteriz diyenlere size ne diyememiş. bakire olsaydın ne olacaktı elaleme kanlı çarşafı göstermek de zorunda değildiniz ne kadar saçma. o eşinle aranda bir şey.
ayrıca eşin sorumluluk sahibi de değilmiş. işsizken ve ayrı eve çıkacak parası bile yokken sana 2 kere üst üste iphone almış. bu en az 4000 tl para eder. benim aylık gelirim o paraya yakın ben bile iphone almıyorum, ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeyi başarıp evli insanlar gibi davranmaya başlayın bir an önce. ya da yollarınızı ayırın seni böyle mutsuz etmeye hakkı yok , sana karşı yasal bir suç işlenmiş sen mağdur durumdasın, onun sana ceza kesmeye ne hakkı var ki
illa da kan isteriz diyenlere size ne diyememiş. bakire olsaydın ne olacaktı elaleme kanlı çarşafı göstermek de zorunda değildiniz ne kadar saçma. o eşinle aranda bir şey.
ayrıca eşin sorumluluk sahibi de değilmiş. işsizken ve ayrı eve çıkacak parası bile yokken sana 2 kere üst üste iphone almış. bu en az 4000 tl para eder. benim aylık gelirim o paraya yakın ben bile iphone almıyorum, ihtiyaçlarınızı önceliklendirmeyi başarıp evli insanlar gibi davranmaya başlayın bir an önce. ya da yollarınızı ayırın seni böyle mutsuz etmeye hakkı yok , sana karşı yasal bir suç işlenmiş sen mağdur durumdasın, onun sana ceza kesmeye ne hakkı var ki
seytana uymadım, yoksa daha ağır konusurdum. Eşim sağolsun, onlara gerekeni söyledi.
eşinin öölye bir beklentisi olabilir, ama ailesine ne. ne kadar iğrenç yatak odasına gelip izlesinler bir de utanmasalar
- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
ben de gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. bu ülkede kadın olmak gerçekten zor. sizin aslında psikolojik destek de almanız lazım ama tabi onun için bile para lazım. bol bol dua edin. bir de iş bulup para biriktirmeye bakın. çocuk konusunda da dikkatli olun. tabi uzaktan bunları söylemek kolay ama bunu başarabilen insanların da var olduğunu unutmamak lazım.
- 18 Ocak 2013
- 670
- 22
- 68
yaşadıkların gerçekten çok zor Allah sabır versin..
eşinin mesleği nedir? ve hangi ilde oturuyorsunuz?
o evden biran önce taşınmalısın küçük bir ev de olsa kurtarın kendinizi ordan ailesi resmen size düşman bir de kendi babanız sizi affeder yanına gidip bi boynuna sarılsan sert olacağını sanmıyorum elbette başta istemeyecek ama babalar yufka yüreklidir erir biter seni zaten özlemiştir kaçma nedenini sorduğunda da açıklama yapma kapatalım eskiyi de aileni bi arka bil kendine sonrada iyi kötü bi iş bul,daha gençsin her işte çalışmaya bak..
sen kendini ezdirmişsin durumun çok zor belki ama ezdirme canım resmen suçlu olduğunu göstermişsin keza suç sende değilken sana bunu yapanlarda,yaşatanlarda..
eşin seni çok seviyor ama ailesinin de dolduruluşuna geliyor gibi seni kaçırması tuhaf belki kurtuluş olarak gördü kestiremedi bu olacakları..yanlış yada doğu yapmışsınız diyerek geçmişe taşımayacam konuyu önemli olan geleceğin artık..
ayrı eve çıktığınızda,iş bulduğunda,kendi ailen ile barıştığında eşinle boşanıp boşanmamaya karar verirsin..
pasif olma,ezdirme kendini...ruhunu yaşlandırma
eşinin mesleği nedir? ve hangi ilde oturuyorsunuz?
o evden biran önce taşınmalısın küçük bir ev de olsa kurtarın kendinizi ordan ailesi resmen size düşman bir de kendi babanız sizi affeder yanına gidip bi boynuna sarılsan sert olacağını sanmıyorum elbette başta istemeyecek ama babalar yufka yüreklidir erir biter seni zaten özlemiştir kaçma nedenini sorduğunda da açıklama yapma kapatalım eskiyi de aileni bi arka bil kendine sonrada iyi kötü bi iş bul,daha gençsin her işte çalışmaya bak..
sen kendini ezdirmişsin durumun çok zor belki ama ezdirme canım resmen suçlu olduğunu göstermişsin keza suç sende değilken sana bunu yapanlarda,yaşatanlarda..
eşin seni çok seviyor ama ailesinin de dolduruluşuna geliyor gibi seni kaçırması tuhaf belki kurtuluş olarak gördü kestiremedi bu olacakları..yanlış yada doğu yapmışsınız diyerek geçmişe taşımayacam konuyu önemli olan geleceğin artık..
ayrı eve çıktığınızda,iş bulduğunda,kendi ailen ile barıştığında eşinle boşanıp boşanmamaya karar verirsin..
pasif olma,ezdirme kendini...ruhunu yaşlandırma
çok hatalısın zaten bi olay yaşamışsın aklını başına toplayıp insanlara güvenmemen lazım konuyu kapatacaktın kendinin toplayıp derlemen lazımdı kaç yaşındasın okadarda cahilmisin cnm ya çok üzdün beni anlatamam şimdi çıkmaza attın kendini sana tavsiyem aciz kalma ailene durumu anlat yada eşine yüz verme ya neden böle yaptığını biliyomusun bence güçlü ol ve güçlü dur
canım yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten. eşinin ailesine çok kızdım. o kadar cahil bir aileyi nasıl kabul ettin anlamadım. senden çarşaf isteyerek zaten ne kadar iğrenç insan olduklarını baştan sana göstermişler. ama eminim anlatmadığın çok şey vardır.
aslından anlıyorum seni. bi arkadaşım da aynı şeyi yaşamıştı. ve o hamile kalmıştı. annesi öğrenince direk bebeği aldırdı. sonra evlendi başkasıyla. ama annesi bildiği için diktirmesine yardımcı oldu para ayarlamıştı kadın. keşke sende annene söyleseydin en azından. o zaman bunların hiçbirini yaşamak zorunda kalmazdın
aslından anlıyorum seni. bi arkadaşım da aynı şeyi yaşamıştı. ve o hamile kalmıştı. annesi öğrenince direk bebeği aldırdı. sonra evlendi başkasıyla. ama annesi bildiği için diktirmesine yardımcı oldu para ayarlamıştı kadın. keşke sende annene söyleseydin en azından. o zaman bunların hiçbirini yaşamak zorunda kalmazdın
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Kesinlikle kendini suçlama birine güvenmek sevmek suç degil.. Bunu kullanıp senden faydalanmaya çalışan o pislik, aşağılık, insan dışı varlık suçlu. Ayrıca eşinin ailesine de bir anlam veremedim çarşaf istemek nedir ya?! Böyle birşey kaldı mı artık? Eşin ve seni ilgilendirir bu ailesini degil, eşinin seni koruması lazım. Bence tüm cesaretini topla annenle konuş oda babanla konuşsun yalnız olma en azından. Eşinin ailesi bu durumu devam ettirir eşinde birşey yapmazsa boşan kafanı dinle derim. Çalış hayatını yaşa gençlik geri gelmez üzme kendini.. Allah yardımcın olsun..