sanırım gebelik varsa sabah ya da akşam olmasının bir önemi yok ayyy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahHe bu aradada sabah falan yapmadım testi gayet akşamdı yaptım saniyesinde cıktı
heyecan yaptım çokBen hem ucuz kaset testlerden hem erken gebelik testlernden almıstım garanti olsun diye :)
Sonucu öğrenince beni de etiketleyin lütfen merak ediyorumheyecan yaptım çok
tamamdır etiketlerim :)Sonucu öğrenince beni de etiketleyin lütfen merak ediyorum
Sonucu bekliyoruz hayırlısı olsun inşallahtamamdır etiketlerim :)
Teste göre hamilesiniz bide kan verin sonuç kesinleşen. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alinkızlar sabah prodoctor'un testini yaptım direk bu şekilde 2 çizgi çıktı heyecandan elim ayağım titriyor bu test güvenilir mi? bir de direk 2 çizgi olarak çıktı 2. çizgi 1-2 dk sonra cıkmaz mı hata mı yaptım acaba testin fotosunu ekliyorum A asloksuzoglunisan97
Eki Görüntüle 3281338
aminn inşallah öyledir bu akşam hemen kan vereceğimTeste göre hamilesiniz bide kan verin sonuç kesinleşen. Hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alin
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin isteyipte olmayanlarda dua et lütfen beta hcg değerini yazarsınkızlar sabah prodoctor'un testini yaptım direk bu şekilde 2 çizgi çıktı heyecandan elim ayağım titriyor bu test güvenilir mi? bir de direk 2 çizgi olarak çıktı 2. çizgi 1-2 dk sonra cıkmaz mı hata mı yaptım acaba testin fotosunu ekliyorum A asloksuzoglunisan97
Eki Görüntüle 3281338
kızlar sabah prodoctor'un testini yaptım direk bu şekilde 2 çizgi çıktı heyecandan elim ayağım titriyor bu test güvenilir mi? bir de direk 2 çizgi olarak çıktı 2. çizgi 1-2 dk sonra cıkmaz mı hata mı yaptım acaba testin fotosunu ekliyorum A asloksuzoglunisan97
Eki Görüntüle 3281338
tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah mutlaka yazacağım akşam kan vereceğim inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin isteyipte olmayanlarda dua et lütfen beta hcg değerini yazarsın
kutfen
Hayırlı olsun biran önce kan verinkızlar sabah prodoctor'un testini yaptım direk bu şekilde 2 çizgi çıktı heyecandan elim ayağım titriyor bu test güvenilir mi? bir de direk 2 çizgi olarak çıktı 2. çizgi 1-2 dk sonra cıkmaz mı hata mı yaptım acaba testin fotosunu ekliyorum A asloksuzoglunisan97
Eki Görüntüle 3281338
teşekkür ederim akşam acilde gidip kan vereceğimHayırlı olsun biran önce kan verin
Sonucu bizimle de paylaşırsanız sevinirimteşekkür ederim akşam acilde gidip kan vereceğim
Bu yorum o kadar ben ki :))Kız nasıl duruyorsunuz test yapmadanben gebelik testleri bitince evdeki ovilasyon testlerini bile harcıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
valla bende çok dayandım hemen ümitlenmek istemedim test yaptım testte pozitif akşam kan vereceğim bakalım hayırlısı inşallah vardır sağlıkla kucağıma alabilirimBu yorum o kadar ben ki :))
Maşallah canım hamilesin bayakızlar sabah prodoctor'un testini yaptım direk bu şekilde 2 çizgi çıktı heyecandan elim ayağım titriyor bu test güvenilir mi? bir de direk 2 çizgi olarak çıktı 2. çizgi 1-2 dk sonra cıkmaz mı hata mı yaptım acaba testin fotosunu ekliyorum A asloksuzoglunisan97
Eki Görüntüle 3281338
inşallah bakalım kan vereyim akşam doktor vs bir baksında çok heyecanlandımMaşallah canım hamilesin bayadedim sana cıkar diye hadi hayırlı olsun
Değerin güzel çıkıcak belli sitres yapma sağlıkla gelsin önemli olan oinşallah bakalım kan vereyim akşam doktor vs bir baksında çok heyecanlandım
amin inşallah çok teşekkür ederim çok naziksinizDeğerin güzel çıkıcak belli sitres yapma sağlıkla gelsin önemli olan o
Ben de burda kendimi o kadar iyi anlatan insanlar görüyorum ki :) hepimizin niyeti aynı üzüntüsü sevinci aynı rabbim tez zamanda hepimizi sevindirsin inşallahBu yorum o kadar ben ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?