Artık anne olmak istiyorum :)

Herkese merhaba bir gün böyle konu açacağım hiçç aklıma gelmezdi :) 2 senelik evliyim hiç çocuk düşünmemiştik ama artık temmuz ayının başından beri regl'im bittiği gibi 2günde bir korunmasız ilişki yaşıyoruz kendimizi çok kasmadan artık denemek istedik birazda böyle nedense garip heyecanlıyız olur mu ki acaba hemen diye :)

İnanın ben bu gebelik konularında çok bilgisizim süreçleri belirtileri benim kafamı çok karıştırıyor herkeste başka başka.. dediğim gibi temmuz ayının başında korunmasız ilişkiye başladık 10 gündür özellikle sabahtan öğlene kadar çok mide bulantım oluyor yediğimi direk çıkıyorum çok nadirdir çıkarmadığım bu kadar erken kusma olur mu bilmiyorum bunu yazarken bile aşırı midem bulanıyor tuzlu bir şeyler attım ağzıma ama ne fayda yemek söyleyeceğim iş yerime söylemek içimden gelmiyor yemek yeme düşüncesi bile içimi kaldırıyor akşamları gayet normal oluyorum.

Takvimime göre yarın regl olmam gerekiyor yaklaşık 10 gündür de ara ara kasıklarıma kramplar böyle çekilme gibi ağrılar giriyor bu reglime 1 hafta kala daha da arttı o yüzden regl olacağım gibi hissediyorum sanki gebelik yok gibi de iş yerinde arkadaşlarımda istifralarım sebebiyle hamile olabilir misin falan diye sordu ama (kimse gebelik planım olduğunu bilmiyor) hemen test yapmak istemedim reglim de gecikme olursa test yapmak istiyorum.. gebelikte böyle regle yakın aynı regl benzeri ağrılar olur mu? mide bulantısı için erken mi? Güzel tecrübelerinizle bana destek olursanız çok sevinirim
Doğum hangi aya denk geliyorsa o ayın anneler topiği var orada hamilelerin birbirine bilgi vermesi desteği var katılın sizde.. Ben aralık anneleri grubundayım

Doğum hangi aya denk geliyorsa o ayın anneler topiği var orada hamilelerin birbirine bilgi vermesi desteği var katılın sizde.. Ben aralık anneleri grubundayım
benim sanırım doktorun şuanlık tahmini mart sonu nisan başı gibi net değil henüz

X