- 13 Mayıs 2023
- 28
- 5
- 1
- 24
normal adet miydi yoksa normalden az miydi?Ben adetliydim gebeliğimi ogrendıgımde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal adet miydi yoksa normalden az miydi?Ben adetliydim gebeliğimi ogrendıgımde
Kanama azdı diyemem ama gun sayısı ben yedı gun adet olurken dort Gune dusmustunormal adet miydi yoksa normalden az miydi?
peki ne zaman fark ettin? ilk adetinde mi yoksa birkac kez daha adet oldun muKanama azdı diyemem ama gun sayısı ben yedı gun adet olurken dort Gune dusmustu
SMA testi yaptırdık daha doğrusu eşim yaptırdı olumsuz herhangi bir durum yok çok şükür ki, folik asit için bir türlü doktora gidemedik :)Bence bu işlere başlamadan önce mutlaka bir Sma testi yaptırın ve bir doktora görünün.
Mutlaka folik asit içmeye başlayın.
İlk aydan hamile kalmak gerçekten mucize kafanıza çok takmamaya çalışın ve akışına bırakın :)
bana da mide bulantısı için çok erken geldi belki de çok stresliyim şu dönemlerde işle alakalı ondan olablir bilmiyorum :)Mide bulantılarınız muhtemelen psikolojik. Ya da viral bir şey olabilir. Zaten mide bulanacak kadar hamilelik ilerlemiş olsa hem testlerde hem de ultrasonda da görürsünüz. İsterseniz bir test yapın. Ben regle 5 gün kala öğrendim üç hamileliğimi de.
Sonuç çıktı mı merak ettimbana da mide bulantısı için çok erken geldi belki de çok stresliyim şu dönemlerde işle alakalı ondan olablir bilmiyorum :)
merhaba reglim gecikti 3. gün bugün test yapmadım henüz bekliyorum ama nedense sanmıyorum gebelik olduğunu :)Sonuç çıktı mı merak ettim
Gecikmemin 3. günü bugün ama hemen test yapmak istemiyorum sonuçta bu gecikme normal bir gecikme günü çarşamba test yapmayı düşünüyorum eğer olmazsam regl ama sanmıyorum sanki inadına gecikme yaşıyorum gibi oldu :) Ama evet inşallah gebeliktir Allah kimseye aratmasın aminnnnMerhaba sonuç aldınız mı bilmiyorum fakat bir gebelik şüphesi varsa en garanti adeti beklemek ve bir semptomun uzun sürmesini gözlemlemek ozaman daha emin olursunuz mesela bu kusma ve bulantı hiç kesilmiyorsa belli süre kadar devam ediyorsa felan :) inşallah vardır Allah istiyen herkese nasip etsin
o kadar zor oluyor ki anlatamam ama direniyorummm birde regl ağrısı gibi ağrım oluyor arada yumurtalıklarda ve kasıklarda arkadaşım da demez mi bende regl zannediyordum ama hamileymişim regl dönemi öyle şeyler yaşarken herkes başka başka şeyler söylüyor ama bakalım hayırlısı artık :)Kız nasıl duruyorsunuz test yapmadan ben gebelik testleri bitince evdeki ovilasyon testlerini bile harcıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Amin inşallah ben üstünden baya geçmiştir diye düşündüm 3 cü günse hala bekle derim stressden de gecikmiş olabilir ama kusmayı bilemedim o biraz umutlandırıyor sanki gelişme olursa yaz merak ettimGecikmemin 3. günü bugün ama hemen test yapmak istemiyorum sonuçta bu gecikme normal bir gecikme günü çarşamba test yapmayı düşünüyorum eğer olmazsam regl ama sanmıyorum sanki inadına gecikme yaşıyorum gibi oldu :) Ama evet inşallah gebeliktir Allah kimseye aratmasın aminnnn
yazacağım mutlaka :)Amin inşallah ben üstünden baya geçmiştir diye düşündüm 3 cü günse hala bekle derim stressden de gecikmiş olabilir ama kusmayı bilemedim o biraz umutlandırıyor sanki gelişme olursa yaz merak ettim
Bende böyleydim adet sancıları cekıyodum sancı girip girip gidiyodu 1. Gün oldu 2. Gün oldu 4-5 gün gecti dedim bu ağrıya sökülmem lazım bi test yapayım dedim hamileyim suan 5 haftalıkkızlar regl olmadım henüz inadına mı olmuyorum bilemiyorum cinnetlik bir durum ara ara regl ağrım gibi ağrı giriyor yumurtalıklarıma ama gelen giden yok bugün 5. gün sizce test yapayım mı bugün
Hala yapmamış olman büyük irade örneği :) tabiki tap varsa kesin çıkar.kızlar regl olmadım henüz inadına mı olmuyorum bilemiyorum cinnetlik bir durum ara ara regl ağrım gibi ağrı giriyor yumurtalıklarıma ama gelen giden yok bugün 5. gün sizce test yapayım mı bugün
iş çıkısı hemen alıyorum testiBende böyleydim adet sancıları cekıyodum sancı girip girip gidiyodu 1. Gün oldu 2. Gün oldu 4-5 gün gecti dedim bu ağrıya sökülmem lazım bi test yapayım dedim hamileyim suan 5 haftalık
önereceğiniz marka var mı iş çıkışı alayım testHala yapmamış olman büyük irade örneği :) tabiki tap varsa kesin çıkar.
He bu aradada sabah falan yapmadım testi gayet akşamdı yaptım saniyesinde cıktıiş çıkısı hemen alıyorum testi
Ben hem ucuz kaset testlerden hem erken gebelik testlernden almıstım garanti olsun diye :)önereceğiniz marka var mı iş çıkışı alayım test