Arsız Kadın

Evinizi, işinizi garantıye almadan evlenmeseydınız körü körüne! Yat kalk dua et o çatısız dediğin evin ilk yapım aşaması( devlete ödedığın) kaç para biliyor musun? Gerçekten anlamıyorum neden eşya vs. beklentisi oluyor?

zorla mı everdiler sizi ? evlenmeseydin kardeşim zengin koca bulsaydın madem kendine ayrıca herkes kirada oturuyor sen öyle ev bulduğuna şükretmiyorsun da daha hakaret ediyorsun

yani evlendiğinizde kredi çekip bu evi yaptırmaya niyetlendiniz, ve dahi yaptırdınız bi süre oturdunuz kavga dövüş olunca çıktınız vevin tapusu sizde mi siz yokken kiraya mı verdiniz hiçbi şey anlamadım

Vay be çok terbiyelisiniz, bayildim üslubunuza, hareketlerinize

Düşman başına...

O degil de, konu sahibi yarından korkmuyor musun? Evladın büyüyecek.. Kendin gibi gelinle muhatap olmaktan çekinmiyor musun? Evladının sana bu şekilde cephe almasından?
Kork bence!! Ben Rabbimin adaletine güvenirim

Belki davan da haklı olabilirsin ama haksız duruma düşmek diye buna denir!!

size katılıyorum insanın bazen patlama noktası olabilir ama bu kadarı haksız duruma düşürür..hiçbirimiz tanımadığımız halde yazdıklarıyla konu sahibini itici bulduk

Anakuzusu erkeklerden nefret ederim, erkek karisini anasina ezdirmesin dengeyi bulsun isterim ama sizin eşinize yaziklar olsun diyorum...

O degil de, konu sahibi yarından korkmuyor musun? Evladın büyüyecek.. Kendin gibi gelinle muhatap olmaktan çekinmiyor musun? Evladının sana bu şekilde cephe almasından?
Kork bence!! Ben Rabbimin adaletine güvenirim
niye korksun ki ev problemi var kadının anlamıyorsunuz ama ev işte ya uf

Ev için kredi çektiniz, evi yaptırdınız sonra gittiniz sonra geri döndünüz madem bu kadar anlaşmazlık var neden oraya ev yaptırdınız. 200 milyara ev mi bulamadınız?

ev kimin diye sordum ama cevap gelmedi, anlaşıldı ki ev kv. kp.in.
yahu siz karı koca nasıl insanlarsınız?
akıl tutulması yaşıyorum, kurduğun cümleler hakaret dolu. hiç mi korkmuyorsun senin büyüttüğün evlat da anasına babasına aynını yaparsa diye.
üstüne gelmiş burada şikayet ediyorsun.
gidip dönen kim? arsız kim?
kocanı da esefle kınıyorum.

Bu ne nefret böyle arkadaşım, ne farkın kaldı şimdi şikayet ettiğin kişilerden, hakaret etmiş durmuşsun ayrıca pis dediğin kadının oğluyla da evlenmişsin, biraz sakin ol.

Bana üsluptan bahsedip,eşime,oğluma bana hakaret edenler,konuyu yanlış,eksik anlayanlar,orada ki kaşar kelimesine takilanlar,dalga geçenler yazıklar olsun,insanların duyguları ile boyle dalga geçiyorsunuz.oğlumun saçının teline kiyamazsak çocukta olsa dovulmesine razi gelmedim diye bile suclandim,benim oğlum vurmayı bilmez,ev de görmedi bunu hic,ama gorumcem çocuklarını döver,ne diyim ,burayı samimi bulup derdimi açtun bu ilk ve son olur, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,geçim sıkıntısı cekmemissiniz belli,esimle cocugumla öyle güzel bir yuvam var ki,ikinci çocukta yolda,üçüncü kişilerde dış kapida,hadi o zaman siz takilin hangi birinize ne diyim.

Ev için kredi çektiniz, evi yaptırdınız sonra gittiniz sonra geri döndünüz madem bu kadar anlaşmazlık var neden oraya ev yaptırdınız. 200 milyara ev mi bulamadınız?

200 milyar verip ev alacak durumumuz yoktu diyo e zaten dört duvardan ibaret olan yeri adam etmekte epey tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…