ilk başta kredi cektiniz evi yaptırdınız sonra evi taşıyıp yapmayınca geri döndünüz peki siz yokken sizin yaptırdığınız o evde kim oturdu
zorla mı everdiler sizi ? evlenmeseydin kardeşim zengin koca bulsaydın madem kendine ayrıca herkes kirada oturuyor sen öyle ev bulduğuna şükretmiyorsun da daha hakaret ediyorsunŞimdi bir ev düşünün ki üstünde çatısı yok kredi çekip,bld izin alıp kat atıp,içinde yaptır otur,200 milyara ev alamazsan boyle ev sahibi olursun,taşınmadan öncede anneyi babayı karşına alırsın,geçmişimizi
Zırlaya
Farklı yorumlara ihtiyacım var,durum şu ki,eşimin annesi çok arsız,kaşarlaşmış hiç bir lafın ve hakaretin işlemediği bir insan yıllar önce onun yüzünden (aynı binada oturuyorduk) evimi taşıdım,kira da geçinemez olduk ve 4yıl sonra tekrar bu binaya taşındım(mecburen,maddi şartlar insanın belini büküyor)ben o zaman ki ben değilim ,her fırsatta tırnaklarımı çıkarıyorum,bize gelmesini istemiyorum onu görünce şeytan görmüşe dönüyorum defalarca kovdum,evinde yemek ve temizlik yapmaz,yemeğini komşulardan yer,kocasını umursamaz, çokta pistir,görümcemin kızı oğluma vurduğu için eve kabul etmem defalarca kovdugum halde gorumcem ne zaman ona gelse kızı alıp bize çıkar,soframa buyur etmem,her lafı ağzına tıkar azarlarım,eşim de annesini bildiği için bana karşı gelmez,haklısın der o da defalarca konuştu ama yok,kadın fırsatçının teki..düşünmeyim diyorum ama böyle bir insanın varlığına inanamıyorum,kar yağdıyı gün elektrikler 30 saat gelmedi,onun evinde soba var çocuğu bari gel al,soğukta oturduk,siz ne yapıyorsunuz bile demedi,yavrum battaniyenin altından çıkmasın diye akla karayı seçtim,3 yasında daha sabit duramaz ki,verdim eline telefonu üşümesin diye,oyalandı,ben inmedim, çünkü arsız değilim,arsız bir insanla nasıl bahsedilebilirbu olaydan sonra geldi,vicdansız defolvgit evinden dedim ama biliyorum 2gün sonra yine gelecek,evinden uzak tutamıyorum kadını..
Şimdi bir ev düşünün ki üstünde çatısı yok kredi çekip,bld izin alıp kat atıp,içinde yaptır otur,200 milyara ev alamazsan boyle ev sahibi olursun,taşınmadan öncede anneyi babayı karşına alırsın,geçmişimizi
Zırlaya
Belki davan da haklı olabilirsin ama haksız duruma düşmek diye buna denir!!
Yani diyor ki biz yaptırmadan önce ev dört direkten ibaretti. Biz yaptırdık eve benzedi doğal olarak bizimBen bu ev kimin açıklamasından birşey anlamadım ya.
niye korksun ki ev problemi var kadının anlamıyorsunuz ama ev işte ya ufO degil de, konu sahibi yarından korkmuyor musun? Evladın büyüyecek.. Kendin gibi gelinle muhatap olmaktan çekinmiyor musun? Evladının sana bu şekilde cephe almasından?
Kork bence!! Ben Rabbimin adaletine güvenirim
Ev için kredi çektiniz, evi yaptırdınız sonra gittiniz sonra geri döndünüz madem bu kadar anlaşmazlık var neden oraya ev yaptırdınız. 200 milyara ev mi bulamadınız?
Huzurla yaşayabilecek mi acaba "ev" de..niye korksun ki ev problemi var kadının anlamıyorsunuz ama ev işte ya uf