- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Bana üsluptan bahsedip,eşime,oğluma bana hakaret edenler,konuyu yanlış,eksik anlayanlar,orada ki kaşar kelimesine takilanlar,dalga geçenler yazıklar olsun,insanların duyguları ile boyle dalga geçiyorsunuz.oğlumun saçının teline kiyamazsak çocukta olsa dovulmesine razi gelmedim diye bile suclandim,benim oğlum vurmayı bilmez,ev de görmedi bunu hic,ama gorumcem çocuklarını döver,ne diyim ,burayı samimi bulup derdimi açtun bu ilk ve son olur, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,geçim sıkıntısı cekmemissiniz belli,esimle cocugumla öyle güzel bir yuvam var ki,ikinci çocukta yolda,üçüncü kişilerde dış kapida,hadi o zaman siz takilin hangi birinize ne diyim.
Terbiyesiz.........Siz nasıl bir insansınız yahu?
Kadının evi, bir de onu evinden mi kovuyorsunuz?
Kız kardeşini evden kovuyorsunuz, annesini evden kovuyorsunuz eşiniz neci peki?
Ah bir dakika buldum:
Bostan korkuluğu!
Yani diyor ki biz yaptırmadan önce ev dört direkten ibaretti. Biz yaptırdık eve benzedi doğal olarak bizim
Adam olacaksın kizsen prozac başla hadsiz
sonuç belli pinkim anlayana sivrisinek sazHuzurla yaşayabilecek mi acaba "ev" de..
200 milyar verip ev alacak durumumuz yoktu diyo e zaten dört duvardan ibaret olan yeri adam etmekte epey tutar
Tek çıkarımım şu: evin çatısı yokmuş, bunlar da belediyeden kat izni alıp kat çıkmışlar. Yani ortada ev yokmuş ama madem kirada geçinememişler bu ev yaptıracak para nereden gelmiş onu anlamadımYani ortada hiç yokmuş onu mu yaptırmışlar? Çatısı mı yokmuş onu mu yaptırmışlar, yaptırdıktan sonra gitmişler onlar yokken kim kalmış, yoksa yaptırdıktan sonra mı gelmişler. Evin tapusu kimin üzerine Koalina'cım bunları da anladın mı? valla ben yazdıklarını anlamıyorum konu sahibinin sorun bende mi anlamadım kaşarlanmış kelimesini okuyunca anlamamaya şartlandı belki de zihnim
Bana üsluptan bahsedip,eşime,oğluma bana hakaret edenler,konuyu yanlış,eksik anlayanlar,orada ki kaşar kelimesine takilanlar,dalga geçenler yazıklar olsun,insanların duyguları ile boyle dalga geçiyorsunuz.oğlumun saçının teline kiyamazsak çocukta olsa dovulmesine razi gelmedim diye bile suclandim,benim oğlum vurmayı bilmez,ev de görmedi bunu hic,ama gorumcem çocuklarını döver,ne diyim ,burayı samimi bulup derdimi açtun bu ilk ve son olur, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,geçim sıkıntısı cekmemissiniz belli,esimle cocugumla öyle güzel bir yuvam var ki,ikinci çocukta yolda,üçüncü kişilerde dış kapida,hadi o zaman siz takilin hangi birinize ne diyim.
Bize birşey deme, kendine nerde yanlış yapıyorum de. Forumda bu kadar fikir birliği az oluşuyor 21 sayfada birlik varsa, bi acaba de..Bana üsluptan bahsedip,eşime,oğluma bana hakaret edenler,konuyu yanlış,eksik anlayanlar,orada ki kaşar kelimesine takilanlar,dalga geçenler yazıklar olsun,insanların duyguları ile boyle dalga geçiyorsunuz.oğlumun saçının teline kiyamazsak çocukta olsa dovulmesine razi gelmedim diye bile suclandim,benim oğlum vurmayı bilmez,ev de görmedi bunu hic,ama gorumcem çocuklarını döver,ne diyim ,burayı samimi bulup derdimi açtun bu ilk ve son olur, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,geçim sıkıntısı cekmemissiniz belli,esimle cocugumla öyle güzel bir yuvam var ki,ikinci çocukta yolda,üçüncü kişilerde dış kapida,hadi o zaman siz takilin hangi birinize ne diyim.
mükemmel bir ikili olmuşsunuz.. bu belinizin bükülmüş haliyse paralı halinizi düşünemedim..
hepimiz toplandık senin konunu yanlış eksik anladık .Bana üsluptan bahsedip,eşime,oğluma bana hakaret edenler,konuyu yanlış,eksik anlayanlar,orada ki kaşar kelimesine takilanlar,dalga geçenler yazıklar olsun,insanların duyguları ile boyle dalga geçiyorsunuz.oğlumun saçının teline kiyamazsak çocukta olsa dovulmesine razi gelmedim diye bile suclandim,benim oğlum vurmayı bilmez,ev de görmedi bunu hic,ama gorumcem çocuklarını döver,ne diyim ,burayı samimi bulup derdimi açtun bu ilk ve son olur, ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,geçim sıkıntısı cekmemissiniz belli,esimle cocugumla öyle güzel bir yuvam var ki,ikinci çocukta yolda,üçüncü kişilerde dış kapida,hadi o zaman siz takilin hangi birinize ne diyim.