Arsız Kadın

sen prozac başla hadsiz

Siz nasıl bir insansınız yahu?
Kadının evi, bir de onu evinden mi kovuyorsunuz?
Kız kardeşini evden kovuyorsunuz, annesini evden kovuyorsunuz eşiniz neci peki?
Ah bir dakika buldum:
Bostan korkuluğu!
Terbiyesiz.........

Yani diyor ki biz yaptırmadan önce ev dört direkten ibaretti. Biz yaptırdık eve benzedi doğal olarak bizim

Yani ortada hiç yokmuş onu mu yaptırmışlar? Çatısı mı yokmuş onu mu yaptırmışlar, yaptırdıktan sonra gitmişler onlar yokken kim kalmış, yoksa yaptırdıktan sonra mı gelmişler. Evin tapusu kimin üzerine Koalina'cım bunları da anladın mı? valla ben yazdıklarını anlamıyorum konu sahibinin sorun bende mi anlamadım kaşarlanmış kelimesini okuyunca anlamamaya şartlandı belki de zihnim

Her insan yaptığını yaşamadan ölmezmis doğanın da dengesi mevcut...ssevmek zorunda degilsiniz ama saygi duymak zorundasiniz oyle yada böyle Eşinizin annesi sonuçta bazi sozleriniz de kantarin topuzu fena kaçmış. .

var böyle insanlar
kv kp kapıyı çalmasın oğullarını aramasınlar eve gelmesinler ama yardım etsinler ev araba vs alsınlar destek olsunlar
ya ne şamın şekeri ne arabın yüzü diceksin ya da ekmek yediğin kaba pislemiceksin adam olamayacak kız.

Tek çıkarımım şu: evin çatısı yokmuş, bunlar da belediyeden kat izni alıp kat çıkmışlar. Yani ortada ev yokmuş ama madem kirada geçinememişler bu ev yaptıracak para nereden gelmiş onu anlamadım

yazdığın hakaret içerikli konudan sonra, hangi hakla gelip de burada seni kınayanlara ayar veriyorsun, kendine gel. herkes senin zavallı kv. değil, kocan değil, sana haklısın deyip gitsin.

Bize birşey deme, kendine nerde yanlış yapıyorum de. Forumda bu kadar fikir birliği az oluşuyor 21 sayfada birlik varsa, bi acaba de..
Kimse senden mutsuz olmanı beklemiyor, insani çerçevede davranmanı bekliyor. Herşeyin yolu yordamı var. Bi dön yazdıklarını başka birinin derdiymiş gibi oku bakalım ne göreceksin..

2.bebek geliyo diyosun geçim sıkıntısı diyosun bide
sıkıntınız gene o anneye sıkıntı olacak evlat işte napsın kadın bebeye bakamazsınız mama alsa ya bez alsa ya dersiniz bu seferde

Yazık ya konu sahibinin yazdığı bütün yorumlara bakınca gerçekten kaynıvalide ve görümce için icim acıdı. Allah böyle gelini düşmanımın başına vermesin.

hepimiz toplandık senin konunu yanlış eksik anladık .
kaşar kelimesine takılanlar ne ya ? sanki çok menem bir lafmış gibi konuşuyorsun ağzın bozuk terbiyesiz ve hadsizsin biz sana bunları anlatmaya çalışıyoruz da nerdeeeee?
senin çocuğun dayak yesin demedi kimse çocuklar arasında kavga dövüş olmuş olabilir bunun için evden kovulmaz dedik ..
çocuğun kötü şeyleri bilmiyor diyorsun da anasının ağzı böyle olan çocuğu ben düşünemiyorum ..
geçim sıkıntısı çeken insan ev yaptıramaz senelerce derme çatma evlerin kirasını ödeyen insanlar da var burada 200 milyar da neyin nesi böyle mi geçinmekte sıkıntı çekiyorsunuz?
ha bir de söyliyeyim evet siz geçim sıkıntısı çekersiniz çünkü evinizin beti bereketi kaçıyor bu yaptıklarınızdan ötürü ..

Kusura bakma da, burada kayınvalidesine "kaşarlanmış" diyen, görümcesini evden kovan, sofraya davet edemeyecek kadar kin ve nefret büyümüş birisini desteklememizi beklemiyordunuz değil mi?
Gidin bir bakın burada kayınvalidesini, görümcesini eleştiren EDEB kuralları dahilinde insanlara nasıl yol gösterilmiş.
On sevmeyebilirsiniz ama saygı göstermelisiniz. Herşeyden önce büyüğünüz ve o çok mutlu yuvamız var dediğiniz kişinin annesi, bak tekrar ediyorum onun annesi diye sevmek zorunda değilsiniz. Kadının evinde kalıp hem de arkasından sallıyorsunuz. İstese gelin eksiklerini giderin oturun da demeyebilirdi, öyle bir mecburiyeti yok.
Görümcenizi evinizden kovup beni evine çağırmadı diye arkasından konuşuyorsunuz. Şikayeterinizi farklı bir dille anlatsaydınız herkes fikrini söylerdi. Birde o adam olacak kız bu forumda en ılımlı yorum yapan kişi onu bile şu inanılmaz kötü üslubunuzla çileden çıkarttınız gerisini siz düşünün. Bir okuyun yorumları herkesin ortak görüşü aynı.

Canemin sen öyle şeyler yazmışssın ki yanlış anlamamak elde değil...
1. si;Evlendiğn kişi o sevmediğin hakaret ettiğin kadının annesi....(Saygı)
2.si;Oturduğunuz ev vs. kayınvalidenin,(Tabi ki kv.den gerçekten anlayışsız vs. olabilir,
Ama unutma ki seninde bir evladın var)
O yüzden sevmesen bile saygı duymak zorundasın...
Hatalar tek taraflı değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…