Arsız Kadın

Hani çekmek gerek demiyorum elbette. Kimsenin annemin ya da annenizin tavrını sergilemesini beklemiyorum.
Fakat bu kadar tahammül edemediğin, asla orta yolu bulamayacağın, oturup konuşamayacağın birinin yakınına taşınmayı; üstelik soğukta evine almasını beklemeyi anlamıyorum.
tabiki de çekmesin allah kimseye böyle dertler vermesin ben yaşayıp gördüğümü örnek olarak anlatıyorum bu kv olmaz patronun olur eşin dotun birşeyin olur hayatta kimse biz gibi olmayacak illa ki arıza tipler oluyor ama edep üslup ve saygı denen birşey vardır :KK12:

Yazık o kadının yetiştirdiği adama. Ne olursa olsun küslüğünde bir adabı var. İnsan annesine bu muameleyi layık görür mü? Çocuğunuza atılan tokatı görümcenizi kovmak için bahane yapmışsınız.
Asıl arsız sizsiniz

Ama bak konu sahibi bu kadar eleştiriye rağmen hala soğukkanlılığını koruyup sadece işine gelen mesajları alıntılıyor.
Banlanmak istemiyorsan politik olmayı öğreneceksin.Bu kadar laf yesen sen kesin banlanırdın bu kadar sayfada:KK53:
İsime gelenleri değil ,yetisebildiklerimi

Belki davan da haklı olabilirsin ama haksız duruma düşmek diye buna denir!!

Kendi kayınvalidem için söyledığım en kötu söz Allah'ından bulsundur. Çünkü sizin söylediğiniz hiç birşeyi yakıştıramam kendime. Öyle bir sey yaşadım ki duysanız bu yazdıklarınızdan utanırsınız inanın! Azcık ucundan da olsa "edep" lütfen!

Bi kere o evden çıkmışsınız bi daha arsız dediğiniz kadının evine geri dönüyorsunuz ben KV yerinde olsam sizi o eve sokmam gine iyi kadınmış :KK12:elektrik meselesini yazmıyorum bile :KK57:Ne gereksiz bir muamele sizde KV olacaksınız yarın aynı KV niz gibi eşiniz baş edememiş sizle anasını gözden çıkarmış yazıkkk:KK16:

Şimdi bir ev düşünün ki üstünde çatısı yok kredi çekip,bld izin alıp kat atıp,içinde yaptır otur,200 milyara ev alamazsan boyle ev sahibi olursun,taşınmadan öncede anneyi babayı karşına alırsın,geçmişimizi

Zırlaya

yani onların evi, kabul etmeyebilirlerdi açık dursun çatısı gönlüm ne zaman isterse o zaman kapatır kiraya veririm de diyebilirdi

Farklı yorumlara ihtiyacım var,durum şu ki,eşimin annesi çok arsız,kaşarlaşmış hiç bir lafın ve hakaretin işlemediği bir insan yıllar önce onun yüzünden (aynı binada oturuyorduk) evimi taşıdım,kira da geçinemez olduk ve 4yıl sonra tekrar bu binaya taşındım(mecburen,maddi şartlar insanın belini büküyor)ben o zaman ki ben değilim ,her fırsatta tırnaklarımı çıkarıyorum,bize gelmesini istemiyorum onu görünce şeytan görmüşe dönüyorum defalarca kovdum,evinde yemek ve temizlik yapmaz,yemeğini komşulardan yer,kocasını umursamaz, çokta pistir,görümcemin kızı oğluma vurduğu için eve kabul etmem defalarca kovdugum halde gorumcem ne zaman ona gelse kızı alıp bize çıkar,soframa buyur etmem,her lafı ağzına tıkar azarlarım,eşim de annesini bildiği için bana karşı gelmez,haklısın der o da defalarca konuştu ama yok,kadın fırsatçının teki..düşünmeyim diyorum ama böyle bir insanın varlığına inanamıyorum,kar yağdıyı gün elektrikler 30 saat gelmedi,onun evinde soba var çocuğu bari gel al,soğukta oturduk,siz ne yapıyorsunuz bile demedi,yavrum battaniyenin altından çıkmasın diye akla karayı seçtim,3 yasında daha sabit duramaz ki,verdim eline telefonu üşümesin diye,oyalandı,ben inmedim, çünkü arsız değilim,arsız bir insanla nasıl bahsedilebilirbu olaydan sonra geldi,vicdansız defolvgit evinden dedim ama biliyorum 2gün sonra yine gelecek,evinden uzak tutamıyorum kadını..
ne olursa olsun ne yaparsa yapsın bi kadın eşinin annesine nasıl kaşarlanmış der. ayıp ya.

ilk başta kredi cektiniz evi yaptırdınız sonra evi taşıyıp yapmayınca geri döndünüz peki siz yokken sizin yaptırdığınız o evde kim oturdu

X