Arpacık

canım oun en etkili ilacı samırsak denedim öneririm şiddetle

tahtaa kaşıkmııııııııııııııı denesem miiii kiii

canım oun en etkili ilacı samırsak denedim öneririm şiddetle

madem bukadar öneriliyor denicem kızlar inşallah iyi gelir. akşam yatarken sabah kalkınca dimi 2 kere . yanlışmı yapıyorm ben acaba. ortasından kesiyorum sürüyorum . kaç dk sürcez ve öyle yıkamadan yatcaz demi anlatırmısnz...

cnm bak gün içinde birkaç defa sür yanar gözlerin sulanır ama gecer insallah

ama uc vermisse zaten yakinda o iyice iltihaplanip kendi patlarki. bi sabah uyanmissin bi bakmissinki kirpiklerin birbirine yapismis gözünü acamiyorsun

bi de ben gözüne sarımsak sürmemen taraftarıyım. sarımsak etkili bi antibiyotik sayılır. ama bu göze sürülürse enfeksiyon kapabilirmiş gözün ki zaten daha önce denemişsin gözün şişmiş. demek ki sende enfeksiyona sebep oluyo. bence tekrar deneme derim.

tekrar bir doktora git arkadasim göz bu baska birsey degil yani ALLAH KORUSUN zarar filan verirsin,
tahta kasik filan sakin deneme yanar manar gözün...

carrie cim, ameliyat öncesi yapılan lokal anestezi iğneyle mi yapılıyor? bu konuda bilgim yok da.

evet, bana iğne yapmışlardı ama hissetmemiştim bile, çok ince ve kısa bir iğneydi

Son düzenleme:

aslında bu bi mikrop ve çok bulaşıcıdır
havluları iyice kaynatman lazım yoksa sen hep aynı havluyu kullansan mesela yüzünü yıkadığın zaman bi kaç gün boyunca mikrop kaybolmazki ve daha iyileşmeden tekrarlıyor

evet, geçmediği ve alınmadığı taktirde kiste dönüşüyomuş

benim başımda da bu olay var. 2 aya yakın arpacıktır dedim ama kiste dönüştü bu kiste dönüşmesine şalazyon adı veriliyormuş ve cerrahi müdahaleyle ya da sorunlu bölgeye şırıngayla bir ilaç enjekte ederek alınması yada geçmesi gerekiyormuş. merhemlerle damlalara haplarla ilk zamanlarda yarar sağlıyormuş. araştıra araştıra bir hal oldum. korkuyorum ya ameliyat olmaktan. bölgesel uyuşturuyorlarmış kitleyi alırken ve bazı hastalarda uyuşma etkili olmuyormuş kitleyi alışının her aşamasını hissediyormuşsun. bende napcam bilmiyorum

aynen bende çok korkutum için her yöntemi denedim geçmiyoooo yaa:44: herşeye bi çare var buna yokmu.

kızlar çok şükür şalazyonumu akıttım. ameliyat olmamak için çok çaba sarf ettim ve sonunda başardım. bol bol hergün dayanabildiğim kadar sıcak suyu açtım ve duş fıskiyesiyle o şalazyon olan bölgeyi masaj yaparak yıkadım ve ardından göz pomadı sürdüm ve 3. günün sonunda kendini akıtacak bir yer oluştu kirpik dibimde ve kendiliğinden aktı. o andaki mutluluğumu anlatamam. ve akmasına rağmen 2 gün daha sıcak su pansumanını yaptım ve antibiyotik olan göz pomadını sürdüm. çok şükür rabbime geçti gitti. bu arada bol bol bu işlemleri yaparken besmele ve ''ya Şafi ya Allah'' zikrini çektim. inanarak yaparsan Rabbim yardım ediyor gerçekten.

(normalde kendiliğinden geçmeyecek derecede uzun bir zaman geçmişti, taş gibi sertleşmişti ve büyüktü çünkü. doktora gittim ve beni göz hastanesine yönlendirdi ve anladım ameliyatlık durumda olduğunu buna rağmen göz hastanesine gitmedim ve bu işlemleri yaptım geçeceğine inanarak duayla.)

umarım bu sorunu yaşayan arkadaşlarda bu sorunu ameliyat olmadan çözer. çünkü ameliyat olsan bile kendini tekrarlayabilen bir hastalıkmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…