kızlar bana yardım edecek biri varmıyaklaşık 2 aydır gözümün üst kapagında arpacık var ne kullandıysam geçmedi ameliyatda olmak istemiyorm. su son 3 gündür sivilce gibi ucu çıkmaya başladı acaba o ucunu sivilce gibi sıkıp patlatsam mı yoksa kendiliginden patlarmı? bunu yaşayan arkadaşlar varmı yardımcı olurmusunuz? :44:
Ya daha beter olmaz herhalde bir dene derim.
Zaten son çare ameliyat olur ondan önce de en azından doğal yöntem denemiş olursun bunu yaparsın.
Ama özelikle ikiye kes suyu gelecek şekilde sür.
Bir de size saçma gelir ama benim annanem tahta kaşığı ısıtıp üstüne basardı... Doğruluğunu bilmiyorum ama Allah korusun bir şey olur yapma haha
canım oun en etkili ilacı samırsak denedim öneririm şiddetle
madem bukadar öneriliyor denicem kızlar inşallah iyi gelir. akşam yatarken sabah kalkınca dimi 2 kere . yanlışmı yapıyorm ben acaba. ortasından kesiyorum sürüyorum . kaç dk sürcez ve öyle yıkamadan yatcaz demi anlatırmısnz...
cnm bak gün içinde birkaç defa sür yanar gözlerin sulanır ama gecer insallah
tahtaa kaşıkmııııııııııııııı denesem miiii kiii
aman canım sakın deneme o tahta kaşığı uçuğu geçirir diye söylerler. sakın gözüne filan bastırıp da yakma gözünü bi de
carrie cim, ameliyat öncesi yapılan lokal anestezi iğneyle mi yapılıyor? bu konuda bilgim yok da.
nekadar yapışkan bi hastalıkmış ne yaptıysam geçmedi yaaa.. ameliyat sonum sanki ama onuda yaptırmak istemiyrm hem acır die hemde tekrar çıkar kesin die duydum çok kişiden . neden o acıya katlanayım ki. anlıcanız yaşayanlar bilir çok beter bişe gitmek bilmiyo
evet, geçmediği ve alınmadığı taktirde kiste dönüşüyomuş
evet, bana iğne yapmışlardı ama hissetmemiştim bile, çok ince ve kısa bir iğneydi
aman canım sakın deneme o tahta kaşığı uçuğu geçirir diye söylerler. sakın gözüne filan bastırıp da yakma gözünü bi de
benim başımda da bu olay var. 2 aya yakın arpacıktır dedim ama kiste dönüştü bu kiste dönüşmesine şalazyon adı veriliyormuş ve cerrahi müdahaleyle ya da sorunlu bölgeye şırıngayla bir ilaç enjekte ederek alınması yada geçmesi gerekiyormuş. merhemlerle damlalara haplarla ilk zamanlarda yarar sağlıyormuş. araştıra araştıra bir hal oldum.korkuyorum ya ameliyat olmaktan. bölgesel uyuşturuyorlarmış kitleyi alırken ve bazı hastalarda uyuşma etkili olmuyormuş kitleyi alışının her aşamasını hissediyormuşsun. bende napcam bilmiyorum
eskiden büyüklerimiz sarımsak sürerdi.