Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavİlİm85 makedonyada ne kadara yaptırdın ve nerde yaptırdın acaba sÖyler mİsİn bende kendİme İstİyorum.benİmde baba tarafım makedonyada o nedenle soruyorum.
Ayrıca melek senİnkİde sÜpermİŞ laz gelİnİnİzİnde kemerİnİ beĞendİm nerden aldınız acaba!maŞallah Çok gÜzel ÇıkmıŞsınız!
bende giymek istiyorum kınamda işallah benim baba tarafımda arnavut makedonya üsküpten ama bulabileceğim bi yer yok şalvar gömlk felan diktirilirde diğerleri nası bulunacak bilmiyorum özellikle baştaki kep ve cepken araştırıyorum bakalım seneye kadar vakit yok aslında alıp saklamak isterdim ama sanırım makedonyadan geliyomuş fisfisfis
ben de arnavutum :) kınamda giydim şalvarımı yeleği şalvarı gömleği cidden bize has olduğu için belkide çok keyif veriyo bana... ha bi de resim ekleyen arkadaşa teşekkür ederim bişe sorucam şalvarlı gelinlerin saçları da kuaför Gülerman mı yaptı :))
selamm
gülerman kuaför derken bayrampaşadaki mi ?
gelin saçı için kuaför arayışındayımda önerirmisiniz burayı , bikaç kez gitmiştim ama bilemiyorum nasıldırlar??
mavilim aynı gülermandanmı bahsediyoruz acaba
bana pek profosyonel gbi gelmemişlerdi çünkü .
hani sarışısın iki kadın var abla kardeşler . .
pınarım gülermana gitmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim sürekli gittiğim kuaförüm var bayrampaşada onu tavsiye edebilirimmavilim aynı gülermandanmı bahsediyoruz acaba
bana pek profosyonel gbi gelmemişlerdi çünkü .
hani sarışısın iki kadın var abla kardeşler . .
kızlar ya ben arnavut değilim ama bende arnavut şalvarı giysem diyorum bindallılardan hoşlanmıyorum sizce abesmi olur giysem???