Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben söyleyeyim hakiki arnavutlarsa şalvar giydirirler boydan boya altına boğarlar.bende arnavut gelini olucam. kayınvalidemler arnavut. ben ne giycemkine:kedi: hiç bi fikrim yok...
bende giymek istiyorum kınamda işallah benim baba tarafımda arnavut makedonya üsküpten ama bulabileceğim bi yer yok şalvar gömlk felan diktirilirde diğerleri nası bulunacak bilmiyorum özellikle baştaki kep ve cepken araştırıyorum bakalım seneye kadar vakit yok aslında alıp saklamak isterdim ama sanırım makedonyadan geliyomuş fisfisfis
bende giymek istiyorum kınamda işallah benim baba tarafımda arnavut makedonya üsküpten ama bulabileceğim bi yer yok şalvar gömlk felan diktirilirde diğerleri nası bulunacak bilmiyorum özellikle baştaki kep ve cepken araştırıyorum bakalım seneye kadar vakit yok aslında alıp saklamak isterdim ama sanırım makedonyadan geliyomuş fisfisfis
mavilim85 yok böyle bişey yaaa :))) maşallah süpermiş şalvarların... bende istiom bundan