- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
-
yahu heralde arnavutum sen şimdi çirkinsin diye bütün arnavutlar çirkin olmak zorundamı bir tane aradan çirkini çıkmış işte napalım bizim suçumuzmu senin kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuşsa banane git bir abdest al da madem yüzüne nur gelsin benle uğraşçanaSon mesajını şimdi gördüm ve cezayı aldığım halde burdaki diğer insanlardan özür dileyerek son kez o altan altan ettiğin hakaretlerin cevap olarak yazma hakımı görüyorum. Hakkaten sana iyi bir cevap lazım bence, sen kimsin de benim IQ değerlendirme yapıyorsun ?Sen benim kim olduğumu biliyormusun ?! Sen IQ kadınlar klubunde laf yetiştirme yeteneği olarak sanıyorsun dimi? Eminim ki IQ açılışını bile bilmesin. Ben senin yaşındayken üniversiteyi bitirip master doktoruna başlamıştım, IQ budur işte. O alıntıları yapıp durdum sen iyi anla diye çünkü yazdıklarımı hep bir tarafından anlayıp saçma sapan yorumlarda bununuyordun. Bir de sana güzel bir cevap lazım ,böyle yaparsan cevabını alırsın diye beni tehtit edip duruyorsun, ne komiksin, laf sokmak en büyük başarını olarak görüyorsun dimi, zavallı seni, ama sana cevabım yok mu sanıyorsun? ama yeri değil burda tabi, bir de senin gibilere muhatap olmam diyor,senin anladığın dil insani değil diyorsun,bu lafı aynen sana iyade ediyorum ve diyorum ki sen kimsin de benimle muhatap olacaksın ki ? Hadi bu sana son cevabım ve senden sadece 5 yaşı büyük birine istersen teyze istersen büyükanne yaz umrum bile değilsin,bir de son olarak sakın herkese arnavutum diye hava atıp yazma zira arnavutların da adını zedeliyorsun.
yahu heralde arnavutum sen şimdi çirkinsin diye bütün arnavutlar çirkin olmak zorundamı bir tane aradan çirkini çıkmış işte napalım bizim suçumuzmu senin kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuşsa banane git bir abdest al da madem yüzüne nur gelsin benle uğraşçanaIQ nun açılımını söyle gibi laflar çok banelleşti yahu ilkokul bebeleri bile kullanmıyor bunu tartışmanın seviyesini yerlere indirdin kusucam şimdi net kullanan biri googleden her şeyi öğrenebiliyor biliyormusun teyzeciğim teknoloji baya ilerledi senin gençliğin gibideğil şimdiki zaman:))) maksat buraya kopyala yapıştır yapmak değil sen gibi:) kökten kültürlü olmak ben gibi:)
hadi cnm hadi güzelim işte gözü olanların gözü çıksın:)) ben seni unutmuşum ya kusura bakma konuya girmeyi unutuyorum sen burda zırvalamışsın bir sürü taaa ne kadar zaman olmuş seni tınlamadığım için anca görüp cvp yazabildim kusura bakma cnm sallancak bir tip değilsin anca nerden girdin konuya nerden çıktın rezil ettin kendini başka birşey değil hee ban yediğim halde sana cvp yazcam diyorsun ya bu konuyuda yetkililere bildir bence sizi tınmıyorum ban versenizde ben susmam çenem durmuyor yaşlılık de madem
arnavut değilim karadenizliyim ve orjinal beyaz tenliyim. yani baştan belirteyim beyazlığımı kreme falan borçlu değilim tamamen genetik.
sadece bir şey dikkatimi çekti. bu arnavut kremi cildi beyazlatıyorsa neden ömür boyu kullanıyor arnavutlar. benim bildiğim ten beyazsa beyazdır. güneşten korunduğun müddetçede beyaz kalırsın. sürekli krem tarzı şeyler takviye edilerek beyaz olunuyorsa gerçekten cilt beyaz olmuyor demekki. sadece krem sayesinde cildin üzeri beyaz bir örtüyle kaplanıyor. kullanmayı kesincede cilt kendi rengine dönüyor. benim anladığım bu.
demem o ki; cilt beyazlığı genetik içten gelen bir şey. dış etkilerle ancak cildin üzeri örtülür. genetiği bozulmaz. ayrıa sadece yüz beyazlatılarak beyaz tenli olunmaz. tüm vücut aynı renkte olmalıki doğal olunsun. aslında söylemek istediğim şu: bu tip krem tarzi takviyelerle cilt güzelliği olmaz. cildin rengi önemli değil. önemli olan cildin sağlıklı görünmesi. ister beyaz ister buğday ister esmer tenli olun. güzel görünmek için cildin sorunsuz ve pürüssüz olması önemlidir. beyaz tenli olupta cildi bozuk olduğu için çirkin görünen bir çok insanda var unutulmamalı. ayrıca güzellik tende de bitmiyor. kaş-göz orantısı, dudak burun vs... bir sürü etken var güzellik için. geçici çözümlerle cildin rengini değiştirmek yerine cildin sağlığını korumaya yönelik içten ve dıştan takviyeler yapılırsa görüntümüz ve cildimiz daha sağlıklı olur görüşündeyim nacizane. sevgiler
Kullanan arkadaşlar acaba bu krem doğum sonrası kalan kahverengi lekeleri de açar mı??Deriyi soyarak mı beyazlatıyor yoksa direk rengini mi açıyor,ben zaten beyaz tenliyim.Sadece lekenin üzerine mi sürmem lazım acaba??Kullanmadığım ürün kalmadı bıktım artık,kahverengi lekelerin beyazlaması için yararı olacaksa civalı falan farketmez artık kullanıcam.Şu an bir beyazlatıcı kullanıyorum güya hepten kararttı lekeleri.Bir de orjinalini nerden bulucaz bu kremin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?