- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
-
size kim sattı izmirden birimiArkadaşlar bu arnavut kremini benim vi arkadaşım kullandı ve sonuç felaket.Kızın her tarafı alerji olmuş durumda, başı boğazı ağrıyo vajinasında akıntı var ve doktor bu kremi kesinlikle kullanmıyorsun demiş .Şuan ilaç kullanıyor düzelmesi için.Demem o ki piyasadaki herkese güvenmeyin bazı insanlar menfaat ve para için sağlığı hiçe sayabiliyor.Hatta isteyen olursa özelden mesaj atabilirim bize satan kişinin kim olduğunu.
Hayır aydından bi kadınsize kim sattı izmirden birimi
sakın kullanma millet boşuna okuyup dermatolog profesör olmuyo.50 tllik krem 20.000 tlye patladı.bide sabah akşam sür diyo gözaltı da dahil dedi.ah salak kafam cahilin sözüne inanırsam olacağı bu.Hayır aydından bi kadın
Çok geçmiş olsunsakın kullanma millet boşuna okuyup dermatolog profesör olmuyo.50 tllik krem 20.000 tlye patladı.bide sabah akşam sür diyo gözaltı da dahil dedi.ah salak kafam cahilin sözüne inanırsam olacağı bu.intiharı bile düşündüm
Zaten o kadar iyi niyetli yaklaşıyolar ki güvenesi geliyo insanın.Sizi ne kadar sürede o hale getirdi krem ilk başlarda iyi mi etki etti?keşke burdan daha ayrıntılı yorum baksaydım . bi olumsuz bişey okusaydım asla sipariş vermezdim.buralara reklam için girip kremi övenlerin kurbanıyım sanırım
Zaten o kadar iyi niyetli yaklaşıyolar ki güvenesi geliyo insanın.Sizi ne kadar sürede o hale getirdi krem ilk başlarda iyi mi etki etti?keşke burdan daha ayrıntılı yorum baksaydım . bi olumsuz bişey okusaydım asla sipariş vermezdim.buralara reklam için girip kremi övenlerin kurbanıyım sanırım
2 gün kullandım 3.gün boynuma kadar sivilce bastı.aradım söyledim 3 gün ara ver geri başla dedi.ben bişeylerin ters gittiğini anladım o an, bidaha sürmedim.zaten daha sonra işyerinde aynaya bakarken hemen göz kapağımın düştüğüne şahit oldum, akşama doğru da göz altım çevresi üst göz kapağım, yanaklarım çöktü; resmen kötü bi rüya gibiydi.ertesi gün işe gitmedim psikolojim bozuldu odamdan hiç çıkmadım. 5 dakikada bi kalkıp kalkıp aynaya bakıyodum haaala da bakıyorum.sihirli bi değnek olsada eskiye dönsem diyorum, hep şenşakrak biriydim şimdi birini görünce yüzüme bakmasın diye kaçıyorum.kurban bayramının 3 gününü akşama kadar yatarak geçirdim o derece psikolojim bozukZaten o kadar iyi niyetli yaklaşıyolar ki güvenesi geliyo insanın.Sizi ne kadar sürede o hale getirdi krem ilk başlarda iyi mi etki etti?
Allah'tan korkuları yok mu bunların hadi kremi sattın diyelim sivilce bastığı halde niye hala kullan demiş?!!Eğer adını sanını biliyorsanız şikayet edin derim ben bi insanın hayatıyla 50 tl kazanmak için oynamak bu kadar kolay olmamalı.Umarım biran önce eski halinize geri dönersiniz gerçekten üzüldüm2 gün kullandım 3.gün boynuma kadar sivilce bastı.aradım söyledim 3 gün ara ver geri başla dedi.ben bişeylerin ters gittiğini anladım o an, bidaha sürmedim.zaten daha sonra işyerinde aynaya bakarken hemen göz kapağımın düştüğüne şahit oldum, akşama doğru da göz altım çevresi üst göz kapağım, yanaklarım çöktü; resmen kötü bi rüya gibiydi.ertesi gün işe gitmedim psikolojim bozuldu odamdan hiç çıkmadım. 5 dakikada bi kalkıp kalkıp aynaya bakıyodum haaala da bakıyorum.sihirli bi değnek olsada eskiye dönsem diyorum, hep şenşakrak biriydim şimdi birini görünce yüzüme bakmasın diye kaçıyorum.kurban bayramının 3 gününü akşama kadar yatarak geçirdim o derece psikolojim bozuk
dua edin nolur hatta benim için dua isteyin herkesin şifa duasına ihtiyacım varAllah'tan korkuları yok mu bunların hadi kremi sattın diyelim sivilce bastığı halde niye hala kullan demiş?!!Eğer adını sanını biliyorsanız şikayet edin derim ben bi insanın hayatıyla 50 tl kazanmak için oynamak bu kadar kolay olmamalı.Umarım biran önce eski halinize geri dönersiniz gerçekten üzüldüm
Allah şifa versin, bunu size yapanları da iflah etsindua edin nolur hatta benim için dua isteyin herkesin şifa duasına ihtiyacım var
tşk ederim,aminAllah şifa versin, bunu size yapanları da iflah etsin
Yanılmışız, kadın arkadaşım kremi iade ettiği halde parasını geri vermedi; dolandırıcının tekiymiş.Kızlar bana özelden mesaj atıp kadının adını sormayın, arkadaşım ismini vermemi istemiyor.Aklık kremi arkadaşımda alerji yaptı.Kadın bunu kabullenmedi ve arkadaşım yeterince mağdur oldu artık onunla muhattap olmak istemiyor.Zaten kadın bizi dolandırdı demiyoruz aklık kremini kimden alırsanız alın alerji yapabilir, ama piyasada çok dolandırıcı var alırken 2 kere düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?