Bende aşırı derecede sivilceden muzdarip biriydim..
Geçen yıl Alanyada tatildeyken, bir kadın ayy yüzün ne kadar kötü dedi bana..
Ve kendisi Bursada oturan Yugoslav göçmeniymiş, çok aşırıda sivilceleri varmış..Bana tavsiye etti arnavut kremini..Kendisi ve sülalesi sivilcelerini bununla geçirmiş..
Tavsiye etmeklede kalmadı hemen annesini aradı ve Makedonyadan gelecek olan akrabalarına istettirdi..
İzmite döndüğümüzde (oda bursaya) kargoyla gönderdi bizde parasını..
1 kutu zaten çok uzun süre gidiyor..O bittiğinde tekrar isteyecekken internetten araştırma yaptım ve dişle ilgili olan şeyi bende duydum..Ve hemen bursaya telefon ettik böyle böyle bir durum varmış diye..
Kadın ben yıllardır kullanıyorum annemde hala kullanır dedi..Ve bizde böyle birşeyin olup olmadığını Makedonyada yapanlara sordurduk ve içine civanın etkisini azaltacak bir malzeme koyuyorlarmış, buda verebilecek zararı önlüyormuş..İçiniz rahat olsu dedi ve ben kullanmaya devam ettim..
1 sene kadar kullandım..Ve yıllardır, ilaçlarla, kremlerle, güzellik salonlarında şifa bulamadığım sivilcelerime bununla şifa buldum..
Hala 4 kutu kremim var ve arada bir sürüyorum..
Tabi kendimle kalmadım teyzemin kızınada ısmarladık..Kendisi 30 yaşında ve onunda sivilcelerine iyi geldi..Benim mucizemdir arnavut kremi..