Armut vücuda sahip arkadaşlar dikkat

sevda cicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
484
0
65 – 79 yaş aralığındaki kadınlar incelendi; armut biçimli vücuda sahip olan yani dar gövdeli ve büyük kalçalı kadınların, orta yaş ve sonrasında zihinsel sıkıntılar ve hafıza kaybı sorunu ile karşılaşma oranlarının yüksek olduğu saptandı.

Elma biçimli yani geniş omuz ve kalın belli kadınlarda ise bu riskin daha düşük olduğu görüldü.

Bu sorunun, kadınlarda ileriki yaşlarda kalçaların etrafında biriken yağ depoları yüzünden ortaya çıktığı belirtildi.

Chicago'daki Northwestern Üniversitesi'nden Diana Kerwin, obezitenin kötü etkilerinden bahsederken şu ifadeyi kullandı:

"Obezitenin bilindiği üzere kötü etkileri var fakat yağların depolandığı yerde daha da kötü etkileri görülmektedir!

Bu yağ hücreleri, Alzheimer hastalığı ya da beyne kan akışının sınırlanması ile bağlantılı katmanların oluşmasına katkı sağlıyor."

Bilim adamlarına göre kalçada depolanan bu yağlar “sikotin” denilen moleküller salgılıyor ve bu moleküllerin bağışıklık sistemini uyarması sonucunda beyin etkileniyor. Bu etki de farklı türde yağ hücreleri ve farklı sikotinler salgılıyor.alintidir

bu malesef beni ilgilendiriyor dedemde de alzaymir var.ilgilenen arkadaslalo kilo kontrolu disinda daha ne yapilabilir. fikri olan yazarsa sevinirim bi ara su sudoko oyunun cok oynanmasi alzaymir riskini azaltiyoo diye duymustum.

popomdaki yağları aldırmayı düşünüyordum ben de , böyle bişiyi duyunca aklıma yatmaya başladı:S

Canım sen bilmiyor musun bunu?CADIARZU
Elma,armut vücut
hihoyyyt

Balık etinden sonra meyveye geçtiklerinni duymamıştım delikafadulden böylelikle öğrenmiş oldum sempatiksalakcinni bende dal gibi zayıfım benim gibilere de pırasa vücut mu diyorlar acep CADIARZU delikafadulden

Balık etinden sonra meyveye geçtiklerinni duymamıştım delikafadulden böylelikle öğrenmiş oldum sempatiksalakcinni bende dal gibi zayıfım benim gibilere de pırasa vücut mu diyorlar acep CADIARZU delikafadulden

çıbık krakerrrrrr...delikafadulden

elmalar ve cibiklar rahatta ya armutlar netsin.ben yag aldirmaya cesaret edemem o yuzden zayiflamaya ve ozellikle vucudumun alt bolgesini calistirmaya yonelik hareketler yapiyorum.epeyidir salliyodum artik durum kritik.eee yas ilerliyor

X