• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armut tipli hatun :'))

aydanurr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
65
3
6
34
İstanbul
merhaba arkadaslar ben aydanur artik biktim bu kilolardan surekli diyete baslayip birakmaktan ikinci gunu getirememekten artik bittii. yarin diyete basliyorum diyet listemi acikliyorum biraz sagliksiz ama biraz kilo verdikten sonra saglikli beslenmeye baslayip oyle kilo vermeye devam edicem.
iste diyet listem
sabah: 1 fincan besi bir yerde cay ve yesil elma
ara ogun: 1 termos bogurtlen cayi
ogle: 1 tabak salata icinde 1 havuc, 1 salatalik olucak (belki domateste keserim)
ara ogun: kahvalti zamani yogurdu
aksam: 3 adet salatalik
yatana kadar 2 fincan yesil cay icicem
ve her gun 3 litre su(limonlu su veya normal su, ne denk gelirse onu icicem)
sali-persembe-cumartesi gunleri 3 km yurucem.
ayrica appten indirdigim egzersiz adli uygulamadaki hareketleri yapicam. desteklerinizi bekliyorum arkadaslar aaa bu arada boyum 155 cm 62 kg hedefim 45 kg olmak vermem gereken 17 kg var bekle beni 45 :))
bu arada catlaklarim var catlaklar icin ne yapabiliim bu konuda da bilgi sahibi olan varsa yazar misiniz :)) fit gunlere:)

onceki gunler tam bir husrandi bu sabah karar verdim ve basladiim
sabah tartildim 62.7 :((
sabah bogurtlen cayi ictim oglen salata yicektim ama catal getirmeyi unutmusum yiyemedim soguk cay ictim beyaz cay armutlu diye begendi adi guzeldi eve geldigimde 5 olurken yaptigim salataya ek olarak salatanin icinde 1 havuc 1 salatalik vardi 2-3 yemek kasigi yogurt ekledim yedim yarim saat once falanda 10 hamsi birazda salata yedim hamsi yemeseydim iyiydi ama yapicak bisey yoktu oyle yedim su ana kadar 1 litre su ictim bunu 3 yapmam laziim optu cok desteklerinizi bekliyorum :**

onceki gunler tam bir husrandi bu sabah karar verdim ve basladiim
sabah tartildim 62.7 :((
sabah bogurtlen cayi ictim oglen salata yicektim ama catal getirmeyi unutmusum yiyemedim soguk cay ictim beyaz cay armutlu diye begendi adi guzeldi eve geldigimde 5 olurken yaptigim salataya ek olarak salatanin icinde 1 havuc 1 salatalik vardi 2-3 yemek kasigi yogurt ekledim yedim yarim saat once falanda 10 hamsi birazda salata yedim hamsi yemeseydim iyiydi ama yapicak bisey yoktu oyle yedim su ana kadar 1 litre su ictim bunu 3 yapmam laziim optu cok desteklerinizi bekliyorum :**

Hayatim bence bu diete destek bekleme. Ben sana soyleyeyim bu diyeti devam ettirebilsen bile (ki neredeyse imkansiz) metabolizm hizini cok cok dusurmus olacaksin. Hani 50'li kilolara indikten sonra saglikli kilo verecegim demissin ya, iste dusuk metabolizma hizindan dolayi saglikli diyete basladigin anda kilo almaya baslayacaksin.

Bence klasik, kahvaltida kepek-ekmegi peynir-yumurta. oglen sebze yemegi, aksam et yemegi tarzi diyet yap. Hem daha kolay hem de kilo vermen garanti (surdurebilirligi su an yaptigin diyete gore cok daha yuksek)

Hayatim bence bu diete destek bekleme. Ben sana soyleyeyim bu diyeti devam ettirebilsen bile (ki neredeyse imkansiz) metabolizm hizini cok cok dusurmus olacaksin. Hani 50'li kilolara indikten sonra saglikli kilo verecegim demissin ya, iste dusuk metabolizma hizindan dolayi saglikli diyete basladigin anda kilo almaya baslayacaksin.

Bence klasik, kahvaltida kepek-ekmegi peynir-yumurta. oglen sebze yemegi, aksam et yemegi tarzi diyet yap. Hem daha kolay hem de kilo vermen garanti (surdurebilirligi su an yaptigin diyete gore cok daha yuksek)
haklisin canim oglenleri yemekhaneye yazilicam yemekhanede yemek yicem ama tatli varsa tatli yemem sabahlarida kepek ekmeginden tost falan yicem aksamda evde ne varsa azar azar yicem tesekkur ederim

Back