armut.com sitesinden temizlikçi çağıran oldu mu?

Merhaba, ben de temizlikçi çağırmak istiyorum ama hiç bildiğim bir kimse yok. Size gelen bayan nerede oturuyor acaba? Kartal'a gelebilir mi? Memnun kalmış mıydınız?
Bende kartalda oturuyorum defalarca aramama rağmen bahsettiğim bayanın boş günü yok.1ay bekledikten sonra başka bir bayan aldım ve memnun kalmadım malesef.şuan tavsiye edebileceğim biri yok.

Merhaba ben istdan fatihten bi cok yere gidiyorum armut.com da calisiyorum sirket pahali oluyor cunku bizleri yonlendirip fark aliyor dogrudan iletisim kurabiliriz dusunen kisilerle isimden memnun kalacaginiza eminim ilgilenen arkdaslar ulasabilirler buradan 0553 634 88 77

Merhaba, ben de temizlikçi çağırmak istiyorum ama hiç bildiğim bir kimse yok. Size gelen bayan nerede oturuyor acaba? Kartal'a gelebilir mi? Memnun kalmış mıydınız?
Dusunurseniz ben gelebilirim uskudara bende bu sirket uzerinden calisiyorum cok ucukfiyatlar odemeden memnum edip evinizi temizleyebilirim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben istdan bi cok yere gidiyorum armut.com da calisiyorum sirket pahali oluyor cunku bizleri yonlendirip fark aliyor dogrudan iletisim kurabiliriz dusunen kisilerle isimden memnun kalacaginiza eminim ilgilenen arkdaslar ulasabilirler buradan ...
Dusunurseniz temizlik yaptirmayi ulasabilirsiniz bana

Böbrekleri paket mi yapalım?
Uyarmasam içimde kalacaktı, internet üzerinden birileriyle anlaşacaksanız lütfen tek başınıza olmayın evde ne olur ne olmaz...

Bende armut.com da üyeliğim var calisan bir emekci olarak sidettle tavsiye ediyorum esenyurt tayim isdeyen arkadaslar varsa iletisime gecebiliriz özelikle belirtmek isdedim ütü isi varsa cok daha iyi olur cok severim

Merhaba ben istdan bi cok yere gidiyorum armut.com da calisiyorum sirket pahali oluyor cunku bizleri yonlendirip fark aliyor dogrudan iletisim kurabiliriz dusunen kisilerle isimden memnun kalacaginiza eminim ilgilenen arkdaslar ulasabilirler buradan

dan ben faydalandım orayıda kullanabilirsiniz.

diye bir site var , bu site de faydalı canım . biz temizlik için değil nakliye için kullanmıştık ama temizlik konusunda da faydası olacağına eminim .

Eşim armut.com da programcıydı. O zamanlar biz hiç oradan birini çağırmadık Eşim oranın sistemini sevmezdi :) gerçekten çok pahalı. Ben evime taşınırken temizliğini 100 liraya yaptırmıştım.

Merhaba ben istdan bi cok yere gidiyorum armut.com da calisiyorum sirket pahali oluyor cunku bizleri yonlendirip fark aliyor dogrudan iletisim kurabiliriz dusunen kisilerle isimden memnun kalacaginiza eminim ilgilenen arkdaslar ulasabilirler buradan sadece üsküdar civarı ....

Merhaba.Uzun zamandir kimse yazmamis ama mutfak temizligi icin cagirmayi dusunuyorum .Menmun kalan var mi ?. Güvenilir mi Pendik tarafindayim . Fikirlerinize ihtiyacim var
Tesekkurler şimdiden ....

Merhaba.Uzun zamandir kimse yazmamis ama mutfak temizligi icin cagirmayi dusunuyorum .Menmun kalan var mi ?. Güvenilir mi Pendik tarafindayim . Fikirlerinize ihtiyacim var
Tesekkurler şimdiden ....

Ben temizlikçi aradım ama bulamadım. Buraya taşınırken de nakliyeyi buradan ayarladım, biraz benim yanlış seçimimdi daha iyi şirketler vardı. Yani başka şirket seçseydim muhtemelen daha çok memnun kalırdım. Halı ve koltuk yıkama için de orayı kullandım. Aynı kişi geldi zaten. Koltuk yıkamasından memnun kaldım da halıdan pek kalmadım. (Halı için direkt aramıştım arada armut yoktu.) yani temizlik değil ama biraz fikir olur belki. :)

merhabalar bende armut com dan temizlik almayı düşünüyorum fakat şikayet varda ilanları okuyunca emin olamadım son zamanlarda faydalanan ve memnun kalan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler

Anadolu avrupa yakasi temizlik yaptirmak isteyen ulasabilir daha once armut sitesinde calistim 2 kisiyiz iki byn olarak geliyoruz ilgilenenler arayabilir 05536348877

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…