• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

armina'm dunyaya geldı :))

sokoprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
253
3
96
Ankara
kızlar okuyanlar bılır benı martın 1nde kızımı dunyaya getırmek ıcın sabah cıktık evden ama gece hıc uyumadım heyecandan sabah bı guzel makyaj yaptım guzelde esofman takımlarımı gıydım esımle cıktık annemler k.valıdemler de arkamızdan gelıyorlardı medıcana hast.dogum yaptım ve cok memnum kaldım neyse bana hast.gelınce bı haloldu ne heyecan ne panık aptallastım gayet sakınım 10da gırıcektım amelıyathane bosalınca 9 da aldılar benı gıyındırdıler odamdn goturduler aglamamak ıcın sıkıyodum kendımı esımde gırdı doguma onunla beraber asansore bınınce artık tutamadım kendımı ve esımde agladı ama gormenız lazım yağmurlar gbı akıtıyorum spınal olucaktı guya fazla kılo aldıgım ıcın genel yaptılar ama yınede esım dogumu bastan sona ızlemıs vıdeoya almıs kendıme geldıgımde kızımı boynuma koydu hemsıre benı yalıyoodu kızım boynumu falan bende aglıyorm kavustum sana cok sukur dıye ınanıın cok guzel bı duyguymus kızmda aynı bana benzıyor cok tatlı allah ısteyen herkese nasıp etsınopuyorumnanaktan

hadi gözün aydın.Allah hayırlı evlat etsin. seni isimler bölümünden hatırlıyorum. en sonunda Armina ya mı karar verdiniz

hadi gözün aydın.Allah hayırlı evlat etsin. seni isimler bölümünden hatırlıyorum. en sonunda Armina ya mı karar verdiniz

zemuszemus kızlar hanımefendıyle ugrasmaktan yazamadım malum:)evet canım armına ya karar verdık ıkıncı gunude hemen nufus cuzdanını cıkardık :) sana hepınıze cok tesekur ederım amın olumunekankayizsmile

Back