• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceksen gel

Guzellik görecelidir.Ama benım fıkrıme gore çok abartlılı olmamak kaydı ıle makyajlı bakımlı sekılde bulusmaya gitmek gerekir.Yanı kuaföre gunduz makyajı yaptırıp,fon cektırıp,kot uzeri guzel bluz yada sade bir elbise.
Yanı konusmaya gıderken hiç makyaj yapamama çalışmak değil de sık ve doğal olmaya çalışmak daha maktıklı bence.
Tabı şu var elektrik alamadıysa tabı herşekilde olmayacaktı bu.
Sakın üzülme her zaman olmayan işte hayır vardır.Artık önündekı maçlara bak:)

Adamın biri karısını çok seviyormus. Gözünün içine bakıyor, bir dediğini iki etmiyormus. Bunların aşkları senelerce sürmüş, herkes gıpta edermiş. Günlerden bir gün kadın olmuş. Adamın dünyası yıkılmış. Perişan olmuş. Onu yeniden evlendirmek istemişler şiddetle karşı çıkmış. Kimse onun gibi olamaz, onun yerini kimse tutamaz vs. demiş ama en sonunda razi olmuş, bir hanimla evlenmiş.
Bir süre sonra yakınları adama sormuş.
- Ee nasıl gidiyor evlilik, yeni eşin biraz olsun unutturabildi mi Karını?
-O allahın belası karı 20 sene evvel geberseydi keşke. Demiş adam.
işte evlilik budur.
kendini kandırma sanatıdır.

Başlığı okuyunca aklıma ilk gelen Seda Sayan'ın evleneceksen gel şarkısı oldu :)

Bence elektrik almanın güzellik çirkinlikle alakası yok bu kadar takmayın ;)

Nasibinizi bekliyorsunuz sadece ve olan şeyler sadece bahane şu sözü çok severim;

Kısmetse gelir Çin'den Yemen'den kısmet değilse ne gelir elden..

Yani sizin olan eninde sonunda size gelecek sadece biraz sabır :)

Merhaba canım ilk izlenim çok önemlidir ilk başlarda bence dış gorunusunle onu etkilemeliydin sonra zaten o sana alistikca dış gorunusune önem vermeyecektir ama tabi erkeğine görede değişir bazıları hep bakımlı kız ister hani sende karşındakini tanıdıkça ona göre hareket edersin ben 30 yaşında evlendim aynı psikolojiyi bende yaşadım ama iyiki geç evlenmisim diyorum hayatımı yaşadım evlilik ömürboyu o yüzden acele etme evlenmek için çok baskı uygulama aradigin kişiyi bulduğunda da çünkü gercekten kısmetin neyse o çıkıyor birgün ve evleniyorsun

Çevresi tarafından çok beğenilen güzel olduğu söylenen 26 yasina gelmis ama hala evlnememis bir müzmin bekarda ben:( dertleselim azcik canim

Müzmin bekarlar biz hayırlı eş için birlikte dua edelim topiğinde dua ediyoruz katılabilirsiniz bize:21:

Beni de çoğu kişi beğenir ama gel gör ki mutlu oluyo muyum yok.
O başlarda gözümün içine bakan adamlar ben aşık olunca tepeme çıkıyolar adeta.
Eminim sen de çok güzelsindir.
Bak hatta şöyle bi'şey anlatayım. Geçen aylarda bi'adamla görüştüm.
Hoştu, beğenirdim. Karşılıklı oturduk tipine baksan hoş yani etkilenir çoğu insan ama ben de tık yok.
Sonra ablam neden diye sordu benim cevabım; "sohbeti kötüydü, konuşacak bi'şey bulamadık resmen, çok kasıntıydı resmen beni bile gerdi." Demem o ki olay tip değil.

Allah çirkin şansı versin:110:

Konuşmanın sonunda hep, "Ben de 'Evleneceksen Gel' programına katılmaya karar verdim." yazacaksın diye bekledim. Hele ki "arkadaşımın tavsiyesiyle. . ." yazmışın ya, tam onun sonuna bekledim ama gelmedi bir türlü :KK70:

Hem ne demek çirkinim. Buradaki tüm kadınlar istisnasız çookk güzel. Ve tabi ki etraflarının demesine göre :D

evleneceksen gell diolaaaa :)))
ayy ya o çiğdemle nişanlanan özerin son hali ne.. baktım bidaha baktım yani sessiz sakin saf ayaklarındaydı şimdi tam bir punk olmuş ya

evliliğin çirkinlikle bir alakası yok ki nasip kader işi bunlar.Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur.ben de bir ay sonra 27 yaşına giricem.çok takma kafana bence.ve her kadının bir cazibesi vardır.ya bakışında vardır ya gülüşünde vb bir albenisi vardır.kendine güven bence.güzel kız olduğumu düşünüyorum ve çevremde öyle söylüyor ama gel gör ki çoğu erkek ağzıma etti :)

Back