• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceksen gel

30 uma girmek uzreyim,cok uzun suren 2 iliski yasadim,sonu olmadigini farketmedigim icin yillarim bosa gitti..bizim.durumumuzdaki kadinlarin en buyuk derdi artik sorun kaldiramamak,sahsen yirmili yaslarimin basindaki yasadigim hicbirseyi ask ugruna bidaha yasayacak gucum yok,aninda eeeeh hadi kapi orda diyorum..evet,kurulu bi duzen disardan bakinca cok cazip gorunuyor da bizim tasiyabilecegimiz bi sorumluluk degil..ha buarada ben de makyajli herkesin dibini dusurebilecek bi hatunken makyajsiz halim eroinmanlara benziyor :-)

Amaan bende yanlizliktan bunalip evlendim, hay evlenmez olaydim!! Evlendinde ne oldu dedim kendi kendime, b..k mu var dedim!
Demem o ki, evlenmek önemli degil, dogru insanla evlenmek önemli..
Bende senin gibi 28 yasindayim, ve bu "dul" halimden cok da memnunum. Gittigi yere kadar, tadini cikar valla bekarlik sultanlikmis bunu yeniden kesfettim :)

Ben de 28 im. Bekarim. Doğru zamanda doğru insanla olursa.. Hiç acelem yok. Mutsuz ,problemli bir evlilik yapmaktansa böyle bekar yaşamayı tercih ederim. Hiç birşeye acele etmeyin. Güzellik göreceli bir durum. Eminim sizi siz olduğunuz için sevecek biri karşınıza çıkacaktir. Rabbim iyilerle karsilastirsin.

ya kızlar şu özere walla sinir oluyom :) ya bide böyle beğenmio birini hep çar çar laf ebeliği yapıyo.. ay bide yusuf varki adam bildiğin şov yapmaya çalışıyo kendince ay o hareketler mimikler ay evlerden ırak..
biri konu açsada eğlensek yazışsak orda :)
bu arada bende sonradan farkettimki konu programla ilgili değilmiş :)) ahaahha

ya zuhaldede saba vardı demi.. hakan beyciğim kimseyi beğenmedi beğenmedi sonra çetin cevize denk geldi :))
onlarda bi alemler bende merak ediom seba ne dedi naptı.. en son bi kız bayıldı saba ona hakaret etti diye:) ortalık 56 kanallarda :)

teyzemin oğlunu iş arkadaşımla tanıştırdım.bir bakan bir daha bakar boy bos endamlı bebek gibi cilt alımlı ses tonu güzel daha ne olsun tanıyorumda iyiyde bir kız.vee sıkı dur şok kız çok beğendi ama teyze oğlu elektrk alamadım dedi çıktı.kız hala sorar ikiside evli bu arada.teyzemin oğlu epeyce kilolu biriyle evlendi ama kız çok eğlenceli sempatik.

evet ya o işler hiç belli olmuyo benimde kuzenlerim çok yakışıklı gelinler pek güzel değil ama ballar çok tatlı dilliler ve biz çok seviyoruz ağzımız açıl ne derlerse dinliyoruz oynatıyoşar bizi oynatsınlarda çook tatlılar çünkü :)

Back