• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani COde kullananlar

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
bayanlar ben yıllardır armani she kullanırım. yanında hep farklı kokularımda olur ama armaninin yeri ayrı.
bi ara armani code denedim hatırladığım çok hoş bir koku olduğu.
kullananlar varsa aranızda kalıcı mı ,içeriği nedir ve beyaz tenlilere yakışır mı paylaşırlarsa sevinirim.

nasıl yani kaç ml 55 tl ye aldığı ben de istiyorum ama bu ara da çok sıkışığım of off

armani Code bende kullanıyorum şuan.. kalıcı evet ama she ye göre daha daha yoğun ağır gibi sanki bidaha almam yani ben

Ben orjinalini almadım ama çok güzel taklit eden bi markadan almıştyım gerçi ama bana biraz ağır geldi armani coda sanki , beyaz tenlilere gitmiyordur belki de . Bana gitmediğini düşünüyorum yani miracle'dan sonra. Baharat yoğun bi koku.

Ben testerini sıktırdım sonra da beğenip satın aldım, ertesi gün koku sıkılan yerde aynen duruyordu o gün akşamüzeri banyo yaptım ve hala koku çok az da olsa kalmıştı. Oldukça beyaz tenliyim bizim gibi beyaz tenlilerde her parfüm olmaz bir anda berbat birşeye dönüşür ancak şu kadarını söyleyeyim ben çok beğendim.

Yanlız tabi üst notaları bir süre sonra uçuyor altta şekerli olan kalıyor.

Sevgili Güneşsizkedi, bu parfümün taklidinin asla orjinaline yakın olabileceğini düşünmüyorum çünkü aynı anda çok çeşitli tonları bünyesinde barındırıyor bunu da taklitlerinin sağlayabilmesi çok zor bence. Pahalı bir parfüm olduğu için ben de baktım taklitlere uzaktan yakından alakası yoktu hiçbirinin orjinal code ile.
Diğer hiçbir kokuya benzemiyor. Bence kalıcı ama ağır bir koku değil.

benim eşim almıştı bana ben kullanıyorum gerçekten hoş bir koku, ama artık insanlar arasındada yayılmaya başladı. angel gibi bıktırmaz inşallah.

Yapmayın hanımlar. Uzun yıllar hem she hem code kullandım code she den çok daha hafif ve çok daha beyaz tene yakışan bi koku. Ben gündüzleri code akşamları she kullanıyorum. Code gibi hafif bir kokuya ağır diyenlere şaştım.

Bugün açık parfümcüden aldım ve sıktığım kokuların içinde en çok onu beğendim şekerliyle seksi karışımı bi şey :16:Kesinlikle alın :34:

bir parça tatlı ama şekerli olmayan, kullanmayı çok sevdiğim- tercihen yazın- vanilyalı kokulardan. vanilyası baskın olmasa da buram buram yasemin kokar. ama orjinali böyle ne yazık ki açıcığında portakal kokusu ve vanilya var, yasemini tutturamamışlar:(

Armani Code vazgeçemediğim parfümlerdendir. Bazen doldurma olarak bazen orijinal olarak. her mevsim de uyan bir kokusu var ayrıca.

Back