- 27 Kasım 2022
- 38
- 9
- 30
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Sağolun inşallah sizde hemencik hamile kalırsınızKötü de olsa bir tecrübe olmuş size. Bundan sonraki gebeliklerinizde önlem almış olursunuz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Rahim filmi görüntüsünü eklemiştim. Birkaç mesaj üstte hemen.
Doktorum da önemsiz dedi şekli için. Bakalım bu aydan umutluyum Allahın izniyle
Ay inşaAllah ya inşaAllahSağolun inşallah sizde hemencik hamile kalırsınız
Bence bu kalp şekli değil de y rahim gibi kalp şeklinde alt taraf geniş oluyor üst tarafta çöküntü oluyor diye biliyorum.Görüntüsünü cd olarak verdiler ben çektirdikten sonra çıkmadan onların kendi ekranında gördüm görselden gördüğümde aslında o kadar fazla bir perde yok gibiydi yukarısı hafif içe eğimliydi ama doktor perde var düşüğün bu yüzden olmuştur dedi ben internetten benzerini buldum ekledim canım görseldekine yakın bir şekildeydi bir sonraki regl biter bitmez de operasyon yapacak doktorum olunca yine detayları paylaşırım
Evet hafif kalp şeklinde bence iyi sorun yaratmaz canım benimki braz daha değişik üst taraf çökük alt geniş olduğu icn bisey olmaz dediler bakalm hayrlisi flmi ekledm beni böyle.Erken doğum riski olur dediler.Benimkine benziyor bak ben de ekliyorum
Ne zor ya. Yumurta üretmeye çalışmak ayrı dert. Ürettikten sonra da sağlıklı olup olmaması ayrı dert. Hepsi sağlıklı olsa rahmin düzgün mü değil mi diye düşünmek ayrı dert. Rabbim yardım etsin bize. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllahEvet hafif kalp şeklinde bence iyi sorun yaratmaz canım benimki braz daha değişik üst taraf çökük alt geniş olduğu icn bisey olmaz dediler bakalm hayrlisi flmi ekledm beni böyle.Erken doğum riski olur dediler.
Ne zor ya. Yumurta üretmeye çalışmak ayrı dert. Ürettikten sonra da sağlıklı olup olmaması ayrı dert. Hepsi sağlıklı olsa rahmin düzgün mü değil mi diye düşünmek ayrı dert. Rabbim yardım etsin bize. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Sizde hamilelik var mıydı
İnşaAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunAynen hepsi zor işler kadın olmak başlı başına zor iş.Evet yeni hamileyim 5+3 amin inşallah hepimiz anne oluruz.
Amin insallah.Yumurtlamadan sonra adet olacakmis gbi hafif kasık ağrilari olmuştu.Adete yakinda sık idrara çıkma uyku isteği falan oluyo bu benim üçüncü hamileliğim ikisi düşük oldu en başta dedigim gbi.Hepsinde aynı belirtiler olur ordan anlıyorum.Ama herkeste aynı şeyler olmaz bence.İnşaAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Erken belirti yaşamış mıydınız onu sormak istedim
AnladımAmin insallah.Yumurtlamadan sonra adet olacakmis gbi hafif kasık ağrilari olmuştu.Adete yakinda sık idrara çıkma uyku isteği falan oluyo bu benim üçüncü hamileliğim ikisi düşük oldu en başta dedigim gbi.Hepsinde aynı belirtiler olur ordan anlıyorum.Ama herkeste aynı şeyler olmaz bence.
Polipler rahim filminde mi ortaya çıktı pekiBenimde kalp şeklindeydi yani kavitenin orda göçüklük varmış biraz ve polip varmış bu yüzden hamile kalamadım. Histeroskopi geçirdim çok basit bir operasyondu aynı gün eve geldim anestezili olduğundan hiçbir şey hissetmedim. Operasyondan sonra ikinci ayda kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim şimdi hcg takibi yapıyoruz. Aylarca boşu boşuna beklemişim iyi ki bu operasyonu geçirdim diyorum
Aynen canm göğüs hassasiyetide fazla oluyo.Guzel haberlerini bekliyorum inşallah.Anladım
Evet her bünyenin farklı tabi haklısınız
Göğüslerimde ağrı var koltukaltıma doğru yanlarda ama onu duphastona bağlıyorumAynen canm göğüs hassasiyetide fazla oluyo.Guzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Hayır rahim filminde çıkmadı. Sulu ultrason ve histeroskopi esnasında fark edildiPolipler rahim filminde mi ortaya çıktı peki
Acaba bende olsaydı belli okur muydu
Düzensiz kanamaların var mıydı pekiHayır rahim filminde çıkmadı. Sulu ultrason ve histeroskopi esnasında fark edildi
Hayır yoktu hatta saati saatine oluyordum herhangi bir belirtisi de yoktuDüzensiz kanamaların var mıydı peki
Benim öyle bir şikayetim olmadığı için üzerinde durmadım polip ihtimalimin
Tamam çok teşekkür ederimHayır yoktu hatta saati saatine oluyordum herhangi bir belirtisi de yoktu
Canım ben sağlıkçı değilim tabi internetten gördüğüme benzer bir görsel yükledim belki dediğin gibidir bilemem ama doktorun yorumu kalp şeklinde rahim olduğuydu ve düşük yaşamış olmamın bir sebebi olabileceğini söyledi perde herkesin aynı olmadığını bi kaç arkadaşla istişare gaptığımda ve araştırdığımda öğrendim doktorum da benim ne kadar büyüklükte olduğundan da bahsetti belki seninki düşüğe neden olmayacak şekildedir tabi benim sadece buna değil diğer nedenlerine de bakıldı genetik test vs de verdim onların sonucu henüz çıkmadı onlar da çıktığında daha net bi sonuca ulaşırız diye düşünüyorum doktorun burada ne dediği çok önemli senin doktorun durumunun etkilemeyeceğini düşünmüştür öyledir de ben bir kaç doktorla daha görüşmeye başladım bir de prof ile görüşeceğim konuyu emin olmak için doğru teşhis için gerekli çabayı gösterdiğimi düşünüyorum verdiğin bilgi için de ayrıca teşekkür ediyorumBence bu kalp şekli değil de y rahim gibi kalp şeklinde alt taraf geniş oluyor üst tarafta çöküntü oluyor diye biliyorum.
Bekleme herşey varken histereskopi Ofis tipi tedavi ol hemen hamile kalırsın kaç kişi biliyorum arkadaşım öyle hamile kalanPolipler rahim filminde mi ortaya çıktı peki
Acaba bende olsaydı belli okur muydu