- 11 Nisan 2014
- 821
- 639
- Konu Sahibi onbirmayis
İnanın bu tedaviler çok basit ve kokutucu değil ehil kimse bulduktan sonra kısa zamanda ameliyat olup bitiyor saat bile sürmüyor Dr lara güvenin sıkıntı yapmayınCanım ben sağlıkçı değilim tabi internetten gördüğüme benzer bir görsel yükledim belki dediğin gibidir bilemem ama doktorun yorumu kalp şeklinde rahim olduğuydu ve düşük yaşamış olmamın bir sebebi olabileceğini söyledi perde herkesin aynı olmadığını bi kaç arkadaşla istişare gaptığımda ve araştırdığımda öğrendim doktorum da benim ne kadar büyüklükte olduğundan da bahsetti belki seninki düşüğe neden olmayacak şekildedir tabi benim sadece buna değil diğer nedenlerine de bakıldı genetik test vs de verdim onların sonucu henüz çıkmadı onlar da çıktığında daha net bi sonuca ulaşırız diye düşünüyorum doktorun burada ne dediği çok önemli senin doktorun durumunun etkilemeyeceğini düşünmüştür öyledir de ben bir kaç doktorla daha görüşmeye başladım bir de prof ile görüşeceğim konuyu emin olmak için doğru teşhis için gerekli çabayı gösterdiğimi düşünüyorum verdiğin bilgi için de ayrıca teşekkür ediyorum