Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben arkeoloji bitirdim yine de yardımcı olmaya çalışayım :) notlarım hala duruyor. bir gün eğer arkeolog olursam inşallah hayat boyu lazım
ben bölümü öylesine yazdım okudum. okulda çok zorlandım ama çok şükür bitirdim. derslerimiz çok ağırdı. ve hep ezber bilirsin. yabancı terim çok fazla. bir de yunancamız vardı şimdi unuttum yunancayı ama bazı kelimeler aklımda yine de bölümü bitirdikden sonra arkeolog olmayı çok istedim gerçekten en güzel meslek benim için ama ülkemizde işte maalesef atama yok hangi okuldasın bilmiyorum canm ama mutlaka kazıya gitmelisin. benim hiç bir ilgim olmamasına rağmen kazıda aşık oldum arkeolojiye. okul bittikten sonra kazıya gidemezsin referans bulup gitmen çok zor. hocalardan yardım iste ve mutlaka git yaşanması gereken bir tecrübe