• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkdşlr beşik arayışı içindeyim park yatak konusunda fikri olan varmı

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
slm arkadaşlar 8.ayıma girdim artık beşik bakıyoruz çok ağır bişey almayı düşünmüyorum kullanışlı olsun yeter park yataklara kafamız takıldı sizce park yatak bebek için uygunmu yada içinizde kullanıpta memnun kalan varmı yardımcı olursanız sevinirim

selamm
benim kızım 17 aylık park yatak aldık 6 ay üst katında uyudu kalkmaya başlayınca hamağını çıkardık
yatağınıda viscolex aldık akıllı sünger çok huzurlu uyuyor kızım uyandığı zaman tehlikeli değil atlarmı zıplarmı korkmuyorum
beşik kullanan arkadaşlarımın şikayeti oluyor ayağa kalkıyorlar ,tırmanıyolar Allah korusun kendilerini atarlar diye korkuyorlar ve beşik aldıkları için pişmanlar

ben 6 aylık hamileyim,ilk heves olsa gerek biz aldık bile yatağını
çok sordum soruşturdum park yatak kullananlar çok memnun,kime sorsam iyki park yatak almışım dedi
bende park yatak aldım

bende park yatak almayı düşünüyorum. kullanışlı oluyormuş. tekerlerkleri sayesinde istediğin odaya taşı.internet sitesinde komple takımı yatağı ve uyku seti içinde 230 civarında. bulunduğum muhitte 330 dan başlıyo hepsi. internetten sipariş vermeyi düşünüyorum

Bebek Beşik + Yatak + Uyku Seti Şok Fiyat! | | Bebefix.com
ben çok araştırdım... chicconun bi park yatağını beğenmiştim onu alıcaktım. onun fiyatı 330 tlydi... sonunda beşik almaya karar verdik büyük ölçüde daha hijyenik olması ve sallanabilmesi nedeniyle. bu beşiği aldım. mavi renk aldık. kurulumnda biraz zorlandık ama aldığımıza memnunuz. belis mobilyanın ürünü olduğu için güvenerek aldık.
sallanıyo
yatağı bebişe özel üretim bi tarafı yazlık bi tarafı kışlık
uyku seti
cibinlik,cibinlik demiri de dahil fiyatı 300tl.
araştır canım iyice içine sineni al. 2, 3 sene kullanıyo bebek bunu sonuçta..

bende beşik alanlardanım malesef kızım 7 ayına kadar beşikte yattı daha sonra rahat edemiyor die park yatak aldık ama şimdi almıs olsaydım bebek odasıyla beraber karyolasınıda alırdım 1 yasına giricek odasına geçirmeyi düşünüyorum en azından tek bir yatak almış olurdum yerin varsa yatak odana karyola sığacak gibiyse al derim... şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kavusursun bebeğine inşallah

bende beşik alanlardanım malesef kızım 7 ayına kadar beşikte yattı daha sonra rahat edemiyor die park yatak aldık ama şimdi almıs olsaydım bebek odasıyla beraber karyolasınıda alırdım 1 yasına giricek odasına geçirmeyi düşünüyorum en azından tek bir yatak almış olurdum yerin varsa yatak odana karyola sığacak gibiyse al derim... şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kavusursun bebeğine inşallah

ben de park yatakları çok araştırdım , gidip pat diye almadım...bi kere ilerki yaşlarda da kullaması ve hareketlendiği zaman sağa sola çarpmadan rahat uyuyabilmesi için ölçülerinin biraz geniş olması lazım...ben maxima'nın lacivert-kırmızısını aldım..75 x 115 cm ölçüleri..

Ama 1 yaş sonrasını da düşünerek bebek odası da aldım , büyüyebilen beşi ile beraber..1 yıl yatak odasında park yatakta , 1 yaşından sonra da kendi odasında yatırmayı düşünüyorum...

küçük sepet beşikler çok şirin duruyor ama işte 6 aydan sonra yeni yatak arama derdine düşmek var , e 1 yaşına da gelince kendi odasında yatsın diye ayrı yatak almak gerekiyor..

ben dediğim gibi çok araştırdım ve öyle yaptım..daha bebişim doğmadı amakaydirigubbakcemile3

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler işte bizde kaç gündür netten araştırma yapıyoruz eşimle nasıl bişey alsak diye park yatak ilgimizi çekti sanırım sipariş vericez ahşap almayı düşünmüyorum hem çok ağır oluyo hemde yakınlarımda gördüm en güzelini en pahalısını almışlart bebekleri yine yatmamış içinde en iyisi park yatak şimdilik ayrı oda yapma şansımız yok bizim yanımızda uyyacak bebeğimiz kaç sene sonrada oda yaparım kızıma hepinize hayırlı doğumlar

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler işte bizde kaç gündür netten araştırma yapıyoruz eşimle nasıl bişey alsak diye park yatak ilgimizi çekti sanırım sipariş vericez ahşap almayı düşünmüyorum hem çok ağır oluyo hemde yakınlarımda gördüm en güzelini en pahalısını almışlart bebekleri yine yatmamış içinde en iyisi park yatak şimdilik ayrı oda yapma şansımız yok bizim yanımızda uyyacak bebeğimiz kaç sene sonrada oda yaparım kızıma hepinize hayırlı doğumlar

aynen ben de oyle dusunuyorum. bizim de fazlalik odamiz olmadigi icin yanimda yatmasi gerekiyor. besik almaktansa park yatak cok daha iyi, sonrasinda katlaniyor ve hic yer de kaplamiyor. kim kullandiysa memnun kalmis.
daha sonra tasinidigimiz zaman insallah genc odasi almak istiyoruz.
herkese saglikli hayirli dogumlar... yerimseniben

bende 1 aydır internette araştırıyordum park yatağı.6 aylık hamileyim . bay max marka internetten aldım 4 gün önce geldi.gayet kullanışlı bişeye benzıyo. her sitede 190 falan biz bir siteden 170 e aldık galiba.çoğunda malzeme koymak için geniş bır bölüm yok ama bunda raf gibi bas kısmında bölümü var. eşimin işi dolayısıyla hep tayıncıyız.diğerleri kırılıyor taşınınca bunlar gayet kullanışlı.yatak odasına kurduk kızımın doğmasını bekliyoruz.gerçektende çok hafif kolay taşınıyor.

ya kızlar bu park yataklar iki çeşit. biri dar uzun diğeri geniş kısa. acaba hangisi daha kullanışlı olur?

ya kızlar bu park yataklar iki çeşit. biri dar uzun diğeri geniş kısa. acaba hangisi daha kullanışlı olur?

Meraba canım bende senin gibi başta kararsız kaldım.önce 60*120 alacaaktım sonra kullanan arkadaşlarım birazda geniş olsun dediler .Bebek içinde rahat dönemeyince yatmak istemiyormuş.Bende babymax park yatağını aldım 70*110.Ama bir kurduk 75*120 oldu.Oldukça geniş ve büyük.3-4 yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum.

Meraba canım bende senin gibi başta kararsız kaldım.önce 60*120 alacaaktım sonra kullanan arkadaşlarım birazda geniş olsun dediler .Bebek içinde rahat dönemeyince yatmak istemiyormuş.Bende babymax park yatağını aldım 70*110.Ama bir kurduk 75*120 oldu.Oldukça geniş ve büyük.3-4 yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum.
valla iki saattir. bakıyorum internette araştırma yaptım sanırım kafama yatan geniş kısa oldu. bebişim daha rahat yatar diye düşünüyorum.

ben yenı evlıyım yanı söyle anlatım 9 aylık evlıyım 7 bucuk aylık hamıleyım bıraz erken davrandık borclarda vardı ve ben önümüzdekı yaz tasınıcağım ıcın sımdılık odasını yapmadım buyuyen besık aldım cok temız ıcıme sındı cokta ıyı seyler duydum sımdı yatak odamada sığdı seneye tasınırkende şifonyerle dolabını alıcam genc odası olarak rahatlıkla 12 13 14 yASa kadar kullanabılıyo cok memnunum ben istanbul yenıbosnadayım ve burda besıkler 650 700 cıvarında biz burdan duyduk arkadasların önerısı üzerıne unkapanı bısıkletcıler carsısına gıttıkm buyuyen besık puset arabası hepsını 700 e aldık :)

valla iki saattir. bakıyorum internette araştırma yaptım sanırım kafama yatan geniş kısa oldu. bebişim daha rahat yatar diye düşünüyorum.

kesinlikle geniş olanından almalısın , çünkü 1-2 yıl sonra amacına uygun olarak oyun parkı olarak da cok rahat kullanırsın , bebeğin geniş geniş oynar içinde...hemde yatarken de sağa sola çarpmadan yatar...ben de genişten aldım..içine de park yatak için uyku setleri var , sadece yorgan çarşaf veya yatak pedi ve yastığı olan takımlardan..5 TLye aldım burdan rengine uygun..

park yatakları seyahat dışında sürekli olarak kullanmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. ben de aldım bir tane ama ahşap yatağın yerini tutmaz. Çok seyahat ediyoruz, biraz konforlu yatsın diyorum ama uzun süreli kullanılacağını pek düşünmüyorum. zaten bir süre sonra oyun parkı yapacağım.

halende kararsızım park yatakmı ahşapmı alsam diye kaldığımız yer kasaba olduğu için ile gitme şansımız sürekli olmuyor haftaya doktora gittiğimde bi bakıcam yine sonuçta dokunmadan netten almak biraz düşündürüyor inşallh doğmadan hallederim beşik işini ne zormuş karar vermek ya neyse hepinize hayırlı doğumlar

Back
X