Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende beşik alanlardanım malesef kızım 7 ayına kadar beşikte yattı daha sonra rahat edemiyor die park yatak aldık ama şimdi almıs olsaydım bebek odasıyla beraber karyolasınıda alırdım 1 yasına giricek odasına geçirmeyi düşünüyorum en azından tek bir yatak almış olurdum yerin varsa yatak odana karyola sığacak gibiyse al derim... şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kavusursun bebeğine inşallah
arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler işte bizde kaç gündür netten araştırma yapıyoruz eşimle nasıl bişey alsak diye park yatak ilgimizi çekti sanırım sipariş vericez ahşap almayı düşünmüyorum hem çok ağır oluyo hemde yakınlarımda gördüm en güzelini en pahalısını almışlart bebekleri yine yatmamış içinde en iyisi park yatak şimdilik ayrı oda yapma şansımız yok bizim yanımızda uyyacak bebeğimiz kaç sene sonrada oda yaparım kızıma hepinize hayırlı doğumlar
arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler işte bizde kaç gündür netten araştırma yapıyoruz eşimle nasıl bişey alsak diye park yatak ilgimizi çekti sanırım sipariş vericez ahşap almayı düşünmüyorum hem çok ağır oluyo hemde yakınlarımda gördüm en güzelini en pahalısını almışlart bebekleri yine yatmamış içinde en iyisi park yatak şimdilik ayrı oda yapma şansımız yok bizim yanımızda uyyacak bebeğimiz kaç sene sonrada oda yaparım kızıma hepinize hayırlı doğumlar
ya kızlar bu park yataklar iki çeşit. biri dar uzun diğeri geniş kısa. acaba hangisi daha kullanışlı olur?
valla iki saattir. bakıyorum internette araştırma yaptım sanırım kafama yatan geniş kısa oldu. bebişim daha rahat yatar diye düşünüyorum.Meraba canım bende senin gibi başta kararsız kaldım.önce 60*120 alacaaktım sonra kullanan arkadaşlarım birazda geniş olsun dediler .Bebek içinde rahat dönemeyince yatmak istemiyormuş.Bende babymax park yatağını aldım 70*110.Ama bir kurduk 75*120 oldu.Oldukça geniş ve büyük.3-4 yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum.
valla iki saattir. bakıyorum internette araştırma yaptım sanırım kafama yatan geniş kısa oldu. bebişim daha rahat yatar diye düşünüyorum.
ya bu park yataklar sallanıyomu sallamasan rahat olcak mı?
ya bu park yataklar sallanıyomu sallamasan rahat olcak mı?