- Konu Sahibi Biricikimmm
-
ayy çıkarmı bdersinn yaww ama işte burda özel yok dewlet war ...idrar testi yapsam çıkarmı acabaa...göğüsler şişti patlıcak gibi
ayy çıkarmı bdersinn yaww ama işte burda özel yok dewlet war ...idrar testi yapsam çıkarmı acabaa...göğüsler şişti patlıcak gibi
belli olmaz o bence değişiyor çünkü bazıları adete 3 gün kala yapıyor net çizgi çıkıyor bende 7 gün filan gecikmişti silik bi çizgi çıkmıştı unutmayın silik deolsa çizgi çizgdir yani pozitiftir:)
bi alayım test yoktur ya neyse...
ben gaz sıkıntısı yaşamamıştım aslında ilk zamanlar, ama son aylarda olmuştu bebiş ağırlaşıyor kocaman bir göbek oluyor ya sık sık wcye gitmeler ve gaz çıkarmalar oluyor benim hamileliğimi anlamam müthiş bir halsizlikle olmuştu eşimle caddede dolaşıyorduk sapsarı kesildim bayılacak gibi oldum adetim 6 gün filan gecikmişti ertesi gün test yaparım diyordum ama nefesim kesildi baya bi kötü oldum öyle anlamıştık bi baktım hamileyim. gaz sonra sıkıntı olmuştu
:)))
inşallahhhh ben de istiyorum oğlum kardeş de kardeş diye tutturdu...
devlette te yapıyorlar idrarda çıkmayabilirr canımm...devlete sabah erken git adetim gecikti de aama bhcg baktırcam de... ayy ben heyecan yaptım haaapazartesi baktır
ayy benide heyecanlandırdın bak şimdi yaa ..burda salı tahlil günleri salı yaptırırımmm ...gerçi dahiliyeye gidicektim sol elimde serçe we yüzük parmağım dewamlı uyuşuyor onun için gidicektim ikisini aradan çıkartmış olurum gerçi hastalanıcam yine bunu biliyorum ama hep bi umut iştee
yok yok sen öyle derseeeennnbence sen yakonda göbüşünde bebişli olacaksın sonra baby is loading yazılı tşörtlerden alacaksın ama dediğim gibi de adetim 1 hafta gecikti de rahatsız hissediyorum kendimi kanda gebelik baktırcam de sen nerde yaşıyorsun
ayyy ağzından bal damlıyo tatlım benimmm
ben trakyada yaşıyorum istanbuldan buraya gelin geldimmama bi ayağım hep istanbulda
ok salı giderim öle sölerim bu dr.a bakalım neler olcakkk gerçi cumaya da kendi dr.ma gidicem ama test yaptırmadan duramam heraldee...sen neredesin cnmm
istanbudayım canım benay hadi inaşşallahhh bebiş vardır
istanbudayım canım benay hadi inaşşallahhh bebiş vardır
merwişşşş tatlm hşgeldinnn
Mood gitti galiba gittin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?