Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

ayy çıkarmı bdersinn yaww ama işte burda özel yok dewlet war ...idrar testi yapsam çıkarmı acabaa...göğüsler şişti patlıcak gibi

belli olmaz o bence değişiyor çünkü bazıları adete 3 gün kala yapıyor net çizgi çıkıyor bende 7 gün filan gecikmişti silik bi çizgi çıkmıştı unutmayın silik deolsa çizgi çizgdir yani pozitiftir:)

ayy çıkarmı bdersinn yaww ama işte burda özel yok dewlet war ...idrar testi yapsam çıkarmı acabaa...göğüsler şişti patlıcak gibi

devlette te yapıyorlar idrarda çıkmayabilirr canımm...devlete sabah erken git adetim gecikti de aama bhcg baktırcam de... ayy ben heyecan yaptım haaapazartesi baktır

ahh cnm 2. çizgiyi göriyimde nasıl görürsem göriim yeterkei ben burdayım desinn

ben de başka bişi yok afedersiniz bi gaz var o kadar...umudum da yok bu ay.eşim üst üstte çatladı diye ilişkiye girince spermcikler az geldi...

devlette te yapıyorlar idrarda çıkmayabilirr canımm...devlete sabah erken git adetim gecikti de aama bhcg baktırcam de... ayy ben heyecan yaptım haaapazartesi baktır

ayy benide heyecanlandırdın bak şimdi yaa ..burda salı tahlil günleri salı yaptırırımmm ...gerçi dahiliyeye gidicektim sol elimde serçe we yüzük parmağım dewamlı uyuşuyor onun için gidicektim ikisini aradan çıkartmış olurum gerçi hastalanıcam yine bunu biliyorum ama hep bi umut iştee

yok yok sen öyle derseeeennn bence sen yakonda göbüşünde bebişli olacaksın sonra baby is loading yazılı tşörtlerden alacaksınama dediğim gibi de adetim 1 hafta gecikti de rahatsız hissediyorum kendimi kanda gebelik baktırcam de sen nerde yaşıyorsun

ayyy ağzından bal damlıyo tatlım benimmm
ben trakyada yaşıyorum istanbuldan buraya gelin geldimm ama bi ayağım hep istanbulda
ok salı giderim öle sölerim bu dr.a bakalım neler olcakkk gerçi cumaya da kendi dr.ma gidicem ama test yaptırmadan duramam heraldee...sen neredesin cnmm

istanbudayım canım ben ay hadi inaşşallahhh bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…