Söyler demı bana cok cıns doktor gıbı geldı benı de konuşturmadı ben de heycanla cok da dkkt edemedım smdı görunce gelişmemiş gıbı nıye bu kadar kucuk acaba ya da düzelir miİnternetten bakıp aldırma. Bir sıkıntı olsa doktor söyler zaten
Kız söyler tabii. Hiç dert etme. Kesenin şekli, kanama alanı olup olmaması önemli olan. Şu an zaten daha 4 hafta 4 gunluk. Olması gerektiği gibi. Şimdi hiç denmez kese kücük vs diye. Gidersin sonrakilerde kese büyüme göstermez vs. O zaman derler zaten. İlk haftalar kese boyutu olarak hiç önemli değil sıkma canını. Bebek sonraki haftalarda 1 hafta geçmesine rağmen 1 haftalık gelişim göstermez misal. O zaman derler büyümemiş, bir sıkıntı var vs diye. Hiiç üzülme. Bunlarla da kafanı karıştırıp kendine stres yükleme. Her sey yolunda… sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun canımSöyler demı bana cok cıns doktor gıbı geldı benı de konuşturmadı ben de heycanla cok da dkkt edemedım smdı görunce gelişmemiş gıbı nıye bu kadar kucuk acaba ya da düzelir mi
Ya çok teşekkür ederim hastaneye gıttıgımden berı içim hiç rahat değildi kese aklıma takıldı baktım 0.5kucük dedım herhalde saglıklı olmıcak o kadar sıkıntı bastı ki içimi rahatlattın cok teşekkür ediyorum kuzumKız söyler tabii. Hiç dert etme. Kesenin şekli, kanama alanı olup olmaması önemli olan. Şu an zaten daha 4 hafta 4 gunluk. Olması gerektiği gibi. Şimdi hiç denmez kese kücük vs diye. Gidersin sonrakilerde kese büyüme göstermez vs. O zaman derler zaten. İlk haftalar kese boyutu olarak hiç önemli değil sıkma canını. Bebek sonraki haftalarda 1 hafta geçmesine rağmen 1 haftalık gelişim göstermez misal. O zaman derler büyümemiş, bir sıkıntı var vs diye. Hiiç üzülme. Bunlarla da kafanı karıştırıp kendine stres yükleme. Her sey yolunda… sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Hayırlı olsun canım
Yok kuzu takıldıgım su oldu 1.13cıkması gerekmıs ama bende 0.5cıkmıs ya benım korkum oİyide 4 haftalik kese gayet normal????
Hic oyle seylere bakmadim ki sende bakmaYok kuzu takıldıgım su oldu 1.13cıkması gerekmıs ama bende 0.5cıkmıs ya benım korkum o
Cok teşekkür ediyorum kac gündür aklımda ama dıyorum var bırsy huzursuzum dedım buraya atım bana yardım ederler şimdi dıye ıcımı rahatlattınız cddn hepınizden Allah razı olsunHic oyle seylere bakmadim ki sende bakma
4 haftalik keseye gore gayet normal bidaha ki kontrolde buyumez kanama alani olusursa korkman gerek
Bunlara takilma daha minnacik annesi
Yok yok öyle düşünme hiç. Her sey yolunda. İçin rahat olsun canım. Rica ederim ne demekYa çok teşekkür ederim hastaneye gıttıgımden berı içim hiç rahat değildi kese aklıma takıldı baktım 0.5kucük dedım herhalde saglıklı olmıcak o kadar sıkıntı bastı ki içimi rahatlattın cok teşekkür ediyorum kuzum
Cok teşekkür ediyorum kac gündür aklımda ama dıyorum var bırsy huzursuzum dedım buraya atım bana yardım ederler şimdi dıye ıcımı rahatlattınız cddn hepınizden Allah razı olsunHic oyle seylere bakmadim ki sende bakma
4 haftalik keseye gore gayet normal bidaha ki kontrolde buyumez kanama alani olusursa korkman gerek
Bunlara takilma daha minnacik annesi
insanın gözu korkunca cddn herseydn korkar oldum ama sayenızde ıcım cok cok rahat oldu Allah razı olsunYok yok öyle düşünme hiç. Her sey yolunda. İçin rahat olsun canım. Rica ederim ne demek
Benım betam 3bıni gecıktı gıttımde ama sanırım erken döllenme galıba kese var smdı kalp atışı olcak mı dert ay hep boyle streslı olcak gerım gerım gerıldım kuzum ya kese kucuk olucna dert oldu doktor yuz ıfadesı de pek ıc acıcı degıldı belkı karakterı o sanırım bılemıyorum googlede baktım 1.13yazıyor bu sefer bende nıye kucuk dıye dertlendım hala da korkuyorumİyi senin kesen gozukmus benim 4 haftalıkken kesem yoktu 5 haftada oluşmuş üzülme bebiside üzme
6 haftada dinleniyo kalpBenım betam 3bıni gecıktı gıttımde ama sanırım erken döllenme galıba kese var smdı kalp atışı olcak mı dert ay hep boyle streslı olcak gerım gerım gerıldım kuzum ya kese kucuk olucna dert oldu doktor yuz ıfadesı de pek ıc acıcı degıldı belkı karakterı o sanırım bılemıyorum googlede baktım 1.13yazıyor bu sefer bende nıye kucuk dıye dertlendım hala da korkuyorum
Ya o kadar cok dert ettım kı suan gırmedıgım yer yazmadığım kişi kalmadı vallahiŞu internet Ler fazla güvenemenek lazım ama işte hep oraya bakıyoruz sen dert etme başka doktor git kafan takiliyorsa sen mide bulantısı bel ağrısı mide ekşimesi daha dur sen onlari dert et
Ay ben napim benBenım betam 3bıni gecıktı gıttımde ama sanırım erken döllenme galıba kese var smdı kalp atışı olcak mı dert ay hep boyle streslı olcak gerım gerım gerıldım kuzum ya kese kucuk olucna dert oldu doktor yuz ıfadesı de pek ıc acıcı degıldı belkı karakterı o sanırım bılemıyorum googlede baktım 1.13yazıyor bu sefer bende nıye kucuk dıye dertlendım hala da korkuyorum
Ay ben napim ben
Bebemi 3 haftadir gormuyorum 12.haftamda gidicem bekle bekle gecmiyor
Stres nooo
Bu aralar cok olumsuz seyler var canim o yuzdenGerçekten o kadar sıkıntılıymış ki ben unutmuşum altı yıl oldugerçekten bilmiyorum yani ilk defa bu kadar gerginliğim var korkum var ilkinde direk test yaptım hamileyim dedim yani doktora bile gitmeme gerek yok kafasındaydım hamileyim diyorum ya o kadar eminim ki hiçbir zaman sıkıntı olacağını tahmin etmemiştim ama bunda niye böyle oluyor anlayamıyorum kaç kişiyle konuştum telefon kayıtlarımı atsam dersiniz ki ne oluyor ne bileyim herkes normal dedi daha bebek olmadığı için onun ölçümü yok falan oraya takılma diye bir de ben çok fazla karında batma hissiyatı çok oluyor sende de oluyor mu belime sancı giriyor karnıma sancı giriyor karnıma sancı girmiyor da böyle iğne batar gibi öğrendiğimde beri böyle yaklaşık iki haftadır sonra bu boş gebe falan görünce burada korktum
Az önce hemşire bir arkadaşım vardı onunla da konuştum biraz geç cevap verdi o yüzden tam emin olamamıştım çok şükür içimi rahatlattı şu anda ilk haftalarda bunun olması çok normaldi gibilerinden konuşma yaptı şu an içim rahatladı gerçekten ne kadar zor en başından sonuna kadar tüm her şeyimizi adıyoruz Rabbim bebeğini kucağına almayı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah çok teşekkür ederimBu aralar cok olumsuz seyler var canim o yuzden
Hepimiz etkisi altina giriyoruz istemeden
Sen minik kusa iyi bak kendini de yorma saglikla ilerleyecek eminim