Arkanızdan ne diyorlar? bilmek ister misiniz ?: )

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
45
Elin ağzı torba değil büzesiniz. Konuşuyorlar işte. En çok konuştukları tarafımız ise genellikle en çok özenilen yönümüz oluyor. Ama gene de insanın kanına dokunuyor arada bir, ya da en azından merak ediyor kim benim arkamdan ne konuşuyor diye. Kim sorusunun cevabını siz bileceksiniz. Biz sadece ne konuşuluyor olabileceğini bulmaya çalışacağız. Buyrun bilimsel hiçbir manası olmayan bu teste, görün o torbalarda neler çalkalanıyor...

TIKLA şutarafagitti

Dengesiz

Bugünden yarına değişebilen kararlarınız ve sahip olduğunuz şeylerden kolayca vazgeçme cesaretiniz insanların sizin dengesiz olduğunuzu düşünmesine neden olmuş. Bunun asıl sebebi verdiğiniz acele kararlar. Biraz üzerinde düşününce başka türlü olması gerektiğini fark ediyorsunuz. İyice ölçüp biçmek yerine deneme yanılma yöntemiyle öğreniyorsunuz. Zamanla bu deneyimler önemli bir birikime dönüşecek ve kimse bunun farkına varamayacak. Siz bildiğinizi yapın, bırakın istedikleri gibi düşünsünler. Hem değişmek de, kararlardan vazgeçmek de insanlık hali değil mi? akannehirakannehirbenmıyım bu.hahaha:roflol:a.s

Pinti
Sizin zora gelemediğinizi, kolay işlerin peşine düştüğünüzü, biraz zorlanmaya başladığınızda ise ortadan kaybolduğunuzu söylüyorlar. Mücadeleci bir kişiliğiniz yok. Hele önünüzde buna değeceğini düşündüğünüz bir durum belirmemişse, kılınızı kıpırdatmıyorsunuz. Bugünden yarına değerini kaybedecek dünyevi ya da idealist düşünceler çok umurunuzda değil. Kimseyi kendiniz gibi düşünmeye zorlamıyor, ama kolay kolay düşüncelerinizden de vazgeçmiyorsunuz. Bu inatçı rahat düşkünlüğü haliyle konuşuluyor biraz. Ama siz rahatınızı bozmuyorsunuz. Gerek de varmış gibi görünmüyor zaten.

hiç de pinti değilimdir :umursamaz:

şıpsevdi çıktııı..ama evliyimmmm.:))

banada sipsevdi cikti
yeni sevgili gezerimi tiklamsitim ondan olsa gerek

Bana da boyle diyorlarmis : )))

Rahatına düşkün
.

şıpsevdi çıktı la bana.ne alaka ya.tam tersine acayip seçiciyim herkesi beğenmem ve ben evliyim yaaa :1closedeyes:

bende rahatıma düşkünmüsüm ama nerde rahatlıkkkkkk

dengesiz cikti ..hmm ölemiyim acaba cogu zmn olabilr..

paylasim icin sagol cnm..

pinti çıktı banada :):) hiiçte pinti değilim kaydirigubbakcemile2
teşekkürler paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…