• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkamdan çevrilen planlar, aileci eş ve kv

incicicegi24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
14
30
3
35
10 küsür sene flortten sonra evlendik. 2,5 senelik evliyim. Evlenmeden önce eşimin anaci tarafını bilmiyordum. Aslında birçok konuda kendini saklamış. Yaşadıkça gördüm. Evlendigim ilk günden beri kaynanam hükmetmeye çalıştı. Her konuda kendi dediği olsun istedi. Bütçeler bir zaten eşim ailesine öncelik veriyor. Dolap doluysa faturalar odeniyorsa gerisi seni alakadar etmez demişti ilk zamanlar. Neyse bu surede kaynana ile aramızda soğuk savaş oldu. Eşim hiç arkamda durmadi. Karşıya geçip bana yapılanları izledi. Ben de sınır çizdim ama eşim beni cezalandirdi. Annemle iyi geçin yoksa bu evlilik biter diye blöfler yaptı. Gece beni evde yalniz birakip 3 lere kadar sahillerde gezdi. Atandim başka bir şehire gittim. Eşim ben yokum diye kendi evimizde değil ailesinde yatıp kalkti. Kendi geçimimi kendim sağlıyorum. Kira elektrik su vs hepsini ben karşılıyorum. Eşim babasyla ortak guya. Kazandığını kendi ailesine harcıyor. Bir gün kaynana aradı beni. O zaman da eşimle kavgaliyiz. Beni 3 ay aramadi anasına gitmedim diye. Tabi görümce evlenecek elaleme ne diyecekler beni aradı düğün için gel diye. Ben de istediğim şartlar sağlanmazsa bu evliliğe devam etmicem dedim. 3 aydır sizin oğlunuz beni aramıyor ortada aile mi var düğüne gelecek dedim. Ayrıca bütçelerin de ayrılmasını istiyorum deyince kadının içinden canavar çıktı. Eşim 3lere kadar gelmedi eve herkes dışarda görüyorsunuz sizin de haberiniz var dedim de bana "karı olsaydın da kocani elinde tutsaydin" dedi. O anda o kadını sildim.

Gel zaman git zaman eşim onlarla gorusmeyecegimi kabul etmedi. Sadece gidip onlara aramız kötü gelme gitme olmayacak demiş. Sonra geçenlerde baya olaylar oldu gene. Etekteki taşlar döküldü. Tabi kaynanada müthiş bir rol yapma ve yalan söyleme durumu var. Neyse ben tuzağına düşmeden söylemek istediklerimi ilettim. O lafinizla bana olan nefretinizi gosterdiniz dedim. Oglunuzun mutsuzluguna siz sebep oldunuz dedim vs vs Bunlar şahlandı tabii. Bugüne kadar eşimin iki taraflı oynadığını da görmüş oldum. Hiçbir şey söylememiş ailesine.

Tabi ben annesine onu sildigimi, hiçbir şekilde ömür boyu gorulmeyecegini söyleyince kadın adeta çıldırdı. Sonra eşim ile konuşmuşlar. Detay bilmiyorum. Eşim bana geldi tamam artık görüşülmeyecek bitti ben arada denge saglayamadim dedi. Sonra kulağıma ne geldi dersiniz? Eşim ikili oynuyormuş. Annesine beni bosayacagini söylemiş. Daha sonra yengesi ile amcasi onu alıp konusmus Yine tam detay yok ama eşim o gece ne anlattiysa beni gözden çıkardığına karar vermisler. Sonra onun kuzeninin sevgilisi benim arkadaşim Kiz beni biraz kotulemis sevgilisi olduğu eşimin kuzenine. eşim için de neden ikili oynuyor demis Cocuk başlamış anlatmaya. "Onu boşayacak zaten ama önce malları kaçırması için zamana ihtiyacı var plan bu" demiş çocuk. Ben bunu öğrendiğimde yıkıldım. Boşanmak istemiştim daha önce anlaşmalı olacaktı hiçbir şey talep etmeyecektim zaten. Eşim şans istedi. Üstünde ablasının evi amcasının daireleri de var. Şimdi mal kaçırma olayı nasıl çıktı, kim planladı , eşim gerçekten bunu yapabilir mi, bu kadar hain olbilir mi, kafayı yemek üzereyim. Sorsam inkar eder. Sorsam kızın da başı yanar. Zaten çocuk her türlü tehdit ediyor kızı.

Olaydan sonra kaynana oğlum onu bosayacak diye ortada gezmiş. Zaten fazlasıyla sessiz ortalık bu da çok şüpheli. Eşime bu gece anlaşmalı boşanmak istediğimi söyledim. Kızdı. Seviyorum diyor. Bu işin içinden nasıl cikicam? Zaten hiç güvenim yok artık nasıl evlilik bu?

Hiçbir şekilde aile olamadık eşimle. Cok olumsuz şeyler yaşadım. Güvenmiyorum. Ailesi önceliği. Siz böyle bir şey duysanız napardiniz?

10 sene flörtte hiç mi anlamadınız ?

Evlilikten sonra edindiğiniz mallara bir şekilde tedbir koydurtun. Sonra da boşayın iki yüzlü herifi. Bu zamana kadar bosamamanız hata.
O kadar maskeli insanlara denk geldim ki Hiç anlamadım. Evlilik de bir ticaret derler ne zaman evlendim o zaman gordum

Eşinizi ve ailesini anlattığınızda gözümün önünde canlanan foto şu: Size her türlü komployu kurabilecek ve sizi boşanma asamasinda zoe duruma sokabilecek karakter(sizlik)de insanlar...

Kendinizi kollayın, eşinizden bi halt olmaz ,net

ben olsam malları kaçırmasına fırsat vermeden, boşanma dilekçesini vermiştim parada pulda olduğum için değil enayi yerine konmak istendiğim için yapardım fırsat vermezdim bu uyanık kalbi körelmiş adama.
Boşanma davaları o kadar uzun sürüyor ki dava bitesiye kadar adam yine yapacağını yapar

Eşinizle bir arada mı yaşıyorsunuz? Yoksa, evleriniz ayrı mı? Bence eşiniz numara yapıyor. Açıkça söyleyin.Tam olarak amacın nedir diye?
İnsan sevilip, sevilmediğini anlar. Sevilmediğinize kanaat getiriyorsanız, ne iş çeviriyorlarsa çevirsinler. Yasal olan haklarınızı alın. (Altın vs. gibi)

boşanma süreci devam ederken mal kaçırma olayları ispat edilemiyor mu ki? tam bilmiyorum bu işleri ama elinden geleni yapsin
Bu yüzden tedbir nafakası koyuluyor diye biliyorum. Annem hata yaptı koydurmadı şuan ortada ev yok babam satmış. Üstüne üstlük maddi manevi tazminat açmış ev hanımı olan anneme :)

Malk mülk ( başkalarının olan) istemiyorum diye protokol hazırlatırım. Hakkım olan ne varsa talep ederim tabi ki. Boşanırım yani.
Zaten mal meselesi ise eşinizde protokolü imzalar. Sizi 3 ay aramamış. Bence de mal mülk için devam ediyor.

Bence ortaya bir şey at bir şey iste ve ve onu kendi üzerine İste tepkisine göre belli olur her şey
Ama bence çoçuk yokken boşan kesinlikle çok daha iyi insanlar çıkar karşına
Böyle sevgi de aşk da yok varsa da bu sevgiyi istemeyin

Back
X