• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadşlarrrr sadece yorum alabilirmyim?

İyi de çocuk sizi eklemiş, fotoğraflarınızı beğeniyor. Bir adım atmış yani. Soğuk nevale gibi durursanız çocuk sizin ilgilenmediğinizi zannedebilir, zaten abi de demişsiniz. Rahatsız etmemek için hiç hamle yapmayabilir.

Bence online gördüğünüzde selam verebilirsiniz. Yoksa hiç ilgilenmiyormuş gibi olablirsiniz.
bide o beğeni yapıor ama o paylaşım yapıncaaaaa bende beğeni yapıyorum yaniii :)

images
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: gibi ince mesaj gönderelim o zaman cccanım.

images
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: gibi ince mesaj gönderelim o zaman cccanım.
ya haklısınız ama şuan aramda nette birşy yokki sadece yengem yakıştırıyordu aklımdan bile geçmiyordu sonra eklemiş beni ve bi kaç beğeni yaptı o kadar mesela yazabilirdi konusabilirdi şimdi bu şeyede kalkıp seni seviyorum denmez yani ama bişiler varmı acaba ileride olurmuu ?

o zaman biraz sabret böyle uzaktan uzağa plotonik yaşamakta güzel. ilerde bişeyler olur mu bilmem belki çocuk seni öylesine ekledi. eğer öyle bir niyeti varsa zamanla belli eder zaten. biraz zaman geçsin.

zaten yorumdan başka bişey yapamayız, en mantıklısı yengene sorman, ayrıca reddettiğin birinin arkadaşlık teklifini kabul etmen karşı taraf için bi umut barındırır:KK14:

zaten yorumdan başka bişey yapamayız, en mantıklısı yengene sorman, ayrıca reddettiğin birinin arkadaşlık teklifini kabul etmen karşı taraf için bi umut barındırır:KK14:
pardon ya bir diğer arkadaşda aynı şeyi söylemiş hetyecandan sanırım o tarz yazmışım :oops: şey ya yengeme sordum o dememiş birşey kendi eklemiş bi kaçta beğeni yapınca yengemde bizi yaşıktırıyordu bende böyle bi değişiklik oldu :KK48: acaba diyeee ? :) tabii bunlardan belli olmaz daha yeni birşey ama ilerisi olumu bilemem haftayada doğum günüm merakla bekliyorum :(

Back
X