• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadşlarrrr sadece yorum alabilirmyim?

ne diyorsun sence bişiler olurmu ama annemler var diye içine etim durumun abi dedim :KK43:
Bana olur gibi geliyor. Hahaha abi mi dedin olsun ya takılma, bence seninde adım atmanın vakti gelmiş biraz karşılıklı bu işler. Senden sıcaklık görürse daha rahat ilerler aranızdaki durum diye düşünüyorum

Bana olur gibi geliyor. Hahaha abi mi dedin olsun ya takılma, bence seninde adım atmanın vakti gelmiş biraz karşılıklı bu işler. Senden sıcaklık görürse daha rahat ilerler aranızdaki durum diye düşünüyorum
ya ama annemin yanında ismiyle seslenemezdım :( :( haftaya doğum günüm :(

Sevdiğim kız bana ağbiii deyinceee :KK75:

Yaşlarınız kaç ki? Sen de onun profilinden biri iki resim beğen, hatta yorum yap, laf at filan, muhabbet doğsun bir şekilde.:KK39:
o benim paylaşımlarımı beğendiği için bende onun kileri beğendim :) benm 22 onun 27

ya ortada herhangi birşey yok ama içim içimi yiyor bir zamandır yengem bana bir tanıdığını benimle yakıştırdığını söyledi ama bende öyle birşy olamayacağını söyledim sonradan çoçuk tanıdığımız olduğu için onların evinde düğünlerde karşılaştık geçen günde beni eklemiş ne paylaşsam beğeniyor ama hala herhangi birşey yazmadı sizce yengem gidip bişiler söylemişmidir yoksa çoçukda bişiler varmı?
sen bırak onu bunu sen beğendin mi çocuğu ?

Yooo paylaşımlarımı falan beğeniyor. Acaba benim hakkım da bi şeyler söyledin mi diye sorabilirsiniz.
sordum sordum yengem söylememiş bişi çoçuk kendi eklemiş kendi beğeni yapıyor sizce bu durumda bişi olurmu yada daha erken tabikdide ilerki zmandaolurmu napmam lazım nasıl davranmam lazım

sordum sordum yengem söylememiş bişi çoçuk kendi eklemiş kendi beğeni yapıyor sizce bu durumda bişi olurmu yada daha erken tabikdide ilerki zmandaolurmu napmam lazım nasıl davranmam lazım
Valla kuzum oğlanada bu kadar hevesli olduğunu belli edersen olmaz bu iş. Çünkü erkeklerin tabiatı böyle. Sakın sen mesaj yazma. Ne bilim güzel fotoğraflar falan yükle... Onun msj atmasını bekle.

Valla kuzum oğlanada bu kadar hevesli olduğunu belli edersen olmaz bu iş. Çünkü erkeklerin tabiatı böyle. Sakın sen mesaj yazma. Ne bilim güzel fotoğraflar falan yükle... Onun msj atmasını bekle.
doğru haklısınnnn bi arkadaşımda sen yaz bekleme demiş ama dediğini ypaıcam :)

birde hafataya bnm doğum günümmm :) bişidermi acaba

İyi de çocuk sizi eklemiş, fotoğraflarınızı beğeniyor. Bir adım atmış yani. Soğuk nevale gibi durursanız çocuk sizin ilgilenmediğinizi zannedebilir, zaten abi de demişsiniz. Rahatsız etmemek için hiç hamle yapmayabilir.

Bence online gördüğünüzde selam verebilirsiniz. Yoksa hiç ilgilenmiyormuş gibi olablirsiniz.

İyi de çocuk sizi eklemiş, fotoğraflarınızı beğeniyor. Bir adım atmış yani. Soğuk nevale gibi durursanız çocuk sizin ilgilenmediğinizi zannedebilir, zaten abi de demişsiniz. Rahatsız etmemek için hiç hamle yapmayabilir.

Bence online gördüğünüzde selam verebilirsiniz. Yoksa hiç ilgilenmiyormuş gibi olablirsiniz.
haftaya doğum günümmmm bakalım birşey derse eger herkesten özel ona cvb vericem :) ama o yazmasa ben açık gördüğümde ben yazarım onaaa :)

Back
X