ya ortada herhangi birşey yok ama içim içimi yiyor bir zamandır yengem bana bir tanıdığını benimle yakıştırdığını söyledi ama bende öyle birşy olamayacağını söyledim sonradan çoçuk tanıdığımız olduğu için onların evinde düğünlerde karşılaştık geçen günde beni eklemiş ne paylaşsam beğeniyor ama hala herhangi birşey yazmadı sizce yengem gidip bişiler söylemişmidir yoksa çoçukda bişiler varmı?
ya ne bilim soruncada çok istekli gibi durmazmıBunu yengene sor, eğer söylediyse, ona göre davranırsın.
yaaaaaaaayangene sorsan daha net yanıt elbette alabilirdin. Ama sana söyleyen yengen kesin ona da söylemişdir.
sordum sordum gayet soğuk istemiyormuşcasına o söylememiş birşeyyy :)Yengenin senin istekli olduğunu düşünmesini istemiyorsan, ona sorarken beden dilinle gayet soğuk bir izlenim bırakabilirsin. Mesela soru soruyorken gülümseme, hafif çatık kaşlı dur ve 'ne alaka' gibi bir ifade olsun yüzünde
yani değilmi ama yengeme sordum o bişi dmemeiş sonuçta benide uzaktan tanıdıklarım var ve onlar eklemiyor ve bişilerimi sürekli beğenmiyorlarBence cocukta bi sey olmasa boyle davranmazdi yengen de hafif citlattiysa cesaret bulup hamle yapmistir
sordum sordum gayet soğuk istemiyormuşcasına o söylememiş birşeyyy :)
gerçekten böyle birşey olabilirmiiiii yaaaaaaa :) :) ): inşallahhh öyledirrrrrrrrrYani onun ilgisini çekmişsin, haydi hayırlısı bakalım
ya ilk o ekledi ya ne bilim çekiniyordum azcıkta ondan bekliyorum aslında :)Böyle kıvrancağına çocuğa bi selam çak gerisni akışına bırak
sordum o söylememiş ama eklediğine sevindi dediki iyi işte konusun kaynasın dediiiiYengene sor boyle boyle oldu diye eger birsey dediyse bile o anda soyler bence
Ya o eklemiş zaten, bi selam ver bakalm nolucak nasıl gelişicek konuşma. Böyle beklemek pek zor yani:)))ya ilk o ekledi ya ne bilim çekiniyordum azcıkta ondan bekliyorum aslında :)
ayyy doğru diyorsun salım gitsinn demiii geçende avm çıkısında karşılaştık annemler filanda var önce annemlerle konustu ayaküstü sonra bana döndü sen napıyorsun nasılsın dediYa o eklemiş zaten, bi selam ver bakalm nolucak nasıl gelişicek konuşma. Böyle beklemek pek zor yani:)))
Gelişmelerden bizi haberdar et hadi hayırlısıayyy doğru diyorsun salım gitsinn demiii geçende avm çıkısında karşılaştık annemler filanda var önce annemlerle konustu ayaküstü sonra bana döndü sen napıyorsun nasılsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?