Arkadaslık

Merve12y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
94
24
Arkadaslar fikrinizi söylermisiniz bir kız arkadasım var yakın diye düşündüğüm zannettiğim ama sonradan yanıldıgım aynı okulda okuduk iyidik bir çok şeyimizi paylaşırdık fakat bazı dönemler baskalarıyla samimi olup beni ikinci plana attığı zamanlar olurdu baska arkadaslarımız olabilir tabiki cok normal ama 4 5 yillik bir arkadasiniz mi yoksa yeni tanistiğiniz birilerimi sonuçta onlarla da görüsebilirsin ama bana rest ceker gibi davranmana gerek yok nitekim hep tekme yedi o insanlardan sonra bana gelip öyle yapti bana arkamdan böyle konustu falan filan ben yapi olarak biraz soguk biriyim belki muhabbetimden hoslanmıyo olabilir ama vicdan olarak cok rahatim her daim yanindaydim ve tüm içtenliğimle davrandim her zaman okul bitti bir iki kez bulusalim deyip bir daha haber vermeyip bir bakiyorum baska bir arkadaslariyla çikmiş fotolardan görüyorüm ya da baska arkadslariyla çikarken onlarla foto cekinir ama benimle hic cekinmez mesela önemli degil bunlar kücük ayrintilar ama ben üzülüyorüm tüm samimiyetime böyle karsilik gelmesi araya mesefa koydum birinden sogudugum zaman da biter benim icin biraz uzun oldu kusura bakmayın ne diyorsnz bu konuda

Bende de onlardan var.ben de çok üzülüyorum.hakkımı da helal etmiyorum. Hatta bugün cok sevdiğim bir arkadaşım, hiç sevmediğim, karaktersiz bir kişiyi çok ama çok sevdiğini söyledi. O an ona haykırmak,o çok sahtekar biri.insanlari kendine acındırarak bağlayan biri vs.demek istedim.gerçek dost benim.beni cok sev demek istedim.daha çoook şey demek istedim ama sadece yutkundum ve sustum. Hala da sinirli ve üzgünüm.umarım gerçeği en kısa zamanda görür.pek sanmıyorum ama.
o arkadaşın olmaz sorun yaşadığın,baska biri olur.bu böyle yalnızlığa itilene kadar devam eder. Çok üzgünüm.

Sizi üzenleri kız arkadaşınızda olsa hayatınızdan çıkarın.
Emin olun çok rahatlayacaksınız. Böyle birileri zaten size uygun değildir. Uygun olmadığını anladığınız zamanda uzatmayın.
Kaç senelik olursa olsun arkadaşlığınız. Bittiğinde zaten anlayacaksınız ne kadar doğru karar verdiğinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…