uzak dur ya bosver. nedense bu ülkede yeni evlenen kekolugu diye bir sey var. artik cok stresten mi, hayatinda ilk kez odak noktasi olmanin vermis olduğu simarikliktan mi bilmem ama cogu gelinde bir afra bir tafra, sacma sapan bir haldeler. çoğu birbirinin aynı bir düğün yapip diger insanlarla birornek evi dizip biricik piremses moduna girip "daha guzeli senin olsun canim" diyorlar
sahsen ben kendjm uzak duruyorum evlenmek uzere olan arkadaşlardan, sonra normale donunce devam ediyorum. oz ablamla bile evlendi 6 ay neredeyse hic görüşmedim bir sebepten. zamanla az da olsa gorustuk ne zaman bebek haberi falan, normale döndü eskisi gibi olduk. uzun yillar da gayet iyiyiz :) ama o frekansimiz tutmadigi donem israrla görüşüp görüşüp hem ondan iyice soğusam hem o bana iyice gicik olsa belki aramiz daha da acilirdi, bugun birbirine gicik iki kardes olurduk. ama kavgasiz gürültüsüz biraz mesafe ikimize de iyi geldi :)
bi de yeni evli- evlenecek insanin muhabbeti cidden cekilmiyor. ben de bu aralar evlenmeyi düşünüyorum, kendimden tiksindigim donemler oluyor.
daha bu sabah mesela saat 11de mesaiyi baslattim bir arkadasima mutfagin resmini cekip her kosesine numara yazip bir bucuk saat "1 yazan yere sundan istiyorum, 2 yazan yere soyle yapacağız ama boyle de olacak,3 bu , 4 su, 5 o..."
Eki Görüntüle 3504709 yedim beynini kizin sabah sabah, bir de cevap bekledim
bu arkadasim 10 yıldır evli, 3 ev degistirmis. yani ucundan kiyisindan az cok ilgili bu muhabbete. ama mesela su sıkıcı muhabbeti bekar, aile evinde yasayan, dekorasyon isleriyle ilgisi olmayan arkadasimla yapamazdim. Belki basitce 1-2 icin renk onerisi falan sorardım ama bes alti maddeli seylerle darlayamazdim ya.
zamaninda da evlilik arifesindeki arkadaslarim gram ilgimi cekmeyen mutfak dekorasyonu, tencere tava, hali vs konussun beni darlasin istemezdim.
dedigim gibi, frekans meselesi.
su an uyusmuyorsunuz, normaldir. zaten su an arkadasinin gicik zamanlari. fazla konuşmadığıniz icin sansli bile sayılırsın:)))
tekrar o sehre gidince bir kapısını calarsin, belki eskj sohbeti yeniden yakalarsiniz.
onun disinda sen kendi frekansindan kendin gibi arkadaşlar bulmaya calis. hazir bekarsin yalnizsin ve paran var. bol bol gez. tonla vizesiz ulke var mesela. yılbaşında vizesiz pasaportsuz Gürcistan'a git, tifliste harika bir noel pazari var onu gez.
bekarliginin son yillarinin keyfini çıkart . hic de üzülme bekar kaldim diye. ben 33 yildir bekarim bu haliyle hayat cok keyifli