• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.155
3.086
133
Merhabalar 20 yaşında üniversite öğrencisiyim istanbulda.. etrafımda bi çocukluk arkadaşım oldu o da aynı ilçede oturmamıza rağmen benimle görüşmüyo bahaneler üretiyo görünce aa neden aramadın neden gelmedin diyo başka arkadaşlarım eskiden ya çalışıyorlar ya uzak oturuyolae ya da okuyolar ve uzak ouruyoruz bazıları ise sehir dışunda okuyor anlıyacağınız hiç arkadaşım yok yanımda.. anca telefonda varlar ama kendimi dostsuz yalnız hissediyorum :(
Bu arada bahsetmedim arkadaşlarım hep vefasız çıktı ne arar ne sorarlar ya benden beklerler ya da işleri olunca arar o uzakta oturanlar tamamı öyle olmasa bile(birkaç kişi dışında) çoğu öyle bi garip mesela birisi makyaj malzemelerimi saç düzleştiricimi kullanmak için görüştü , birisi kazağımı aldı 2 sene oldu hala getirecek telefonda açıp konuşuyor ama, bi salak var deri ceketimi aldı yırtık bi şekilde geri getirdi, birisi hele aldı geri vermiyo.. kendime doğru düzgün insan gibi insan bi dost edinmek istiyorum... burda varsa da olur yoksa da nasıl bulabilirim ? Bu arada üniversitemdekiler de çoğu uzakta oturuyor herkesin kendi grubu var ve çok iyi oldukları söylenemez :( ahh şansım

Valla vefalı dost var mı ? Ben görmedim hep senden aliyorlar. Hep seni birilerine yanaşmak için merdiven kullanıyorlar yada fesatlık icindeler. Allah aşkına bu zamanda kardeş kardeşi sevmiyor :)

Valla vefalı dost var mı ? Ben görmedim hep senden aliyorlar. Hep seni birilerine yanaşmak için merdiven kullanıyorlar yada fesatlık icindeler. Allah aşkına bu zamanda kardeş kardeşi sevmiyor :)
İnsnaın vakit dgeçirebileceği birisi olsa güvenebielceği zaten yok zaten haklısın kardeşler bile kalleş :) haklısın ama insan arıyo eteafında birileri işte

20 yaşında bir genç kızın henüz dost diyebileceği biri olmasa da en azından beraber vakit geçirebileceği 3-4 arkadaşı olmalıdır bence.
Hani hep mi kötülere çattınız?
Sizin de olumsuz bazı hareketleriniz var mı acaba bu dostsuzluk durumu oradan kaynaklanıyor olabilir mi ?

20 yaşında bir genç kızın henüz dost diyebileceği biri olmasa da en azından beraber vakit geçirebileceği 3-4 arkadaşı olmalıdır bence.
Hani hep mi kötülere çattınız?
Sizin de olumsuz bazı hareketleriniz var mı acaba bu dostsuzluk durumu oradan kaynaklanıyor olabilir mi ?
Tabii ki sayıyla sayabileceğim tamı tamına 3 kişi var ama hepsi uzak onların bunlardan biri şehir dışı biri hem çalışıp hem okuyor anne babası vefat etti tek başına mücadele ediyo bana vakti yok, birisi de çok uzakta ve o da hem çalışıp hem okuyo diğerleri okuldan falan faso fiso
İnanın ben bi yere gittiğimizde yemek de ısmarlarım elim çok açık param yok diyenlere bile sen bin gel ben senin pranı veririm diyen bi insanım kötü asla konuşmam kalp kırmam empati kurarım kendim gibi düşünüp ama dost olmasa bile arkadaşlazım ya yakında

ay birine bisimi vermek sinir eder. icimden gelir hediyemi bol bol veririm ama kendi özel esyalarimi paylasamam. bu zamanda dostmu kalmis ya. bi kac iki lak lak edicek kisi illa okuldan bulursun ama canini vercek birini arama... insanin bu zamanda ailesi bu kadar zarar verirlen el iice scp savurur... bence kendini mutlu edicek hobbyler bul orda zaten konuscak birini bulursun.

Bu kiyafet ve ozel esya alisverisi okul ortaminda cok yaygimdir. Bende hic hazetmem ne almayi ne vermeyi. Ben etrafimdaki herkese acikcca soylerdim hic sevmiyorum hosuma gitmio ozel esya alisverisi diye. Insanlarda anliyodu haliyle istemiyodular artik
Sizede tavsiye ederim.

Dostluk konusunada girecek olursak. Uni.de benim gozlemledigim kadariyla cok populer insanlarin etrafi doluydu. Geri kalanlar genelde zoraki arkadasliklar ediniyorsu.. ben suan bitek cocukluk arkadaşlarimla gorusuyorum. Ne varsa onlarda var

İnanın yıllarca tüm kötü insanlar gelip beni buldu. Son üç yıldır yalnızım sadece biraz kuzenimle takıldık bir ara. Onun da yanlışını görünce dedim aman aman benden uzak dilediğin yere yakın. Yalnız olmak daha güzel bence. Keyfini çıkarmayın deneyin büyük keyif alacaksınızdır.

Back