- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.673
- 248
- 34
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Hayatinizdan toksik insanlari uzaklastirin. Bitmis.gitmis birak dusme pesineKızlar merhaba
Gecenlerde konu açmıştım buraya link koymayı bilmiyorum ama detay almak isteyenler geçmiş konuya bakabilir konuyu bilen bilir negatifinde negatifi bir arkadaşım var ama tanısanız bir insan bu kadarda karamsar olunur mu dedirtecek sekilde size şöyle özetleyeyim hayata hep karamsar bakan bir yapısı ona göre afrikalı çocuklar bile ondan daha şanslı...
Benim actigim konuya bir cok uye saglikli bir arkadaslik olmadigini bu arkadasligi sonlandirmanin daha hayirli oldugunu soyledi yakin bi arkadasimla konustum farkindamisin resmen senin enerjini emiyor dedi daha sonra
Sonra konusmayi bu konu uzerine jendi kesti bir aya ykindir konusmuyoruz kendisiyle ve onu zaman zaman ozlesemde samimi olmak gerekirse bu ayrılık bana iyi geldi ve arkadasim bugun beni aradi musait degildim acamadim
Sensiz herşey boş hep sen dönerdin bu defa ben döndüm diye ve gercekten ben onu sevsemde arkadasligi beni ciddi manada yoruyordu soyle soyleyeyim hic gorusmesek gunde 1 saat konusurduk ve inanin 40 dk sı onun hayatı sikayetleri arkadasligi bitiren o oldu ve ne yalan soylryeyim ayagima gelmiş firsat gibiydi ama simdi gen devam ettirmek istemiyorum nasil soyleyecegimide bilemiyorum konum cok uzun oldu ama kızlar nolur bana bir akıl verin
Barışmış gibi yapıp sonra da sana çok kırıldım eskisi gibi olamıyorum diye mesafe koysanızZaten ayni sehirde degiliz 2-3 yilda bir gorusuyoruz ama hic gorusmesek en az gunde bir saat ifşa etnesinden korktugum seyler var bazen cekibdugim oluyor ama bazende yok ya yapmaz diyorum sadece nasil bitirecegimi bilemiyorum
Bu denenebilir yada simdiden mi cok kirildim desemBarışmış gibi yapıp sonra da sana çok kırıldım eskisi gibi olamıyorum diye mesafe koysanızKendini suçlu bulup ifşa etmez belki
Söyleme, cevap vermemen yeterli. Karşına çıkarsa da, karamsarlığından kurtulmaya çalışmayacaksan bundan sonra görüşmemeyi tercih ederim diyeceksiniz. Hayat mutsuzluğu kucaklamak için çok kısaKızlar merhaba
Gecenlerde konu açmıştım buraya link koymayı bilmiyorum ama detay almak isteyenler geçmiş konuya bakabilir konuyu bilen bilir negatifinde negatifi bir arkadaşım var ama tanısanız bir insan bu kadarda karamsar olunur mu dedirtecek sekilde size şöyle özetleyeyim hayata hep karamsar bakan bir yapısı ona göre afrikalı çocuklar bile ondan daha şanslı...
Benim actigim konuya bir cok uye saglikli bir arkadaslik olmadigini bu arkadasligi sonlandirmanin daha hayirli oldugunu soyledi yakin bi arkadasimla konustum farkindamisin resmen senin enerjini emiyor dedi daha sonra
Sonra konusmayi bu konu uzerine jendi kesti bir aya ykindir konusmuyoruz kendisiyle ve onu zaman zaman ozlesemde samimi olmak gerekirse bu ayrılık bana iyi geldi ve arkadasim bugun beni aradi musait degildim acamadim
Sensiz herşey boş hep sen dönerdin bu defa ben döndüm diye ve gercekten ben onu sevsemde arkadasligi beni ciddi manada yoruyordu soyle soyleyeyim hic gorusmesek gunde 1 saat konusurduk ve inanin 40 dk sı onun hayatı sikayetleri arkadasligi bitiren o oldu ve ne yalan soylryeyim ayagima gelmiş firsat gibiydi ama simdi gen devam ettirmek istemiyorum nasil soyleyecegimide bilemiyorum konum cok uzun oldu ama kızlar nolur bana bir akıl verin
Haksızın bedduası tutmaz. Evet dana ihtiyacı var o yüzden dönüyor. Aynı şekilde eleştirirsen daha uzun süreli gitme ihtimali yüksek geldi banaUmarim sizde kurtulursunuz benim arkadasim öncesinden iliskisini koparan insanlara hep beddua falan ediyordu acaba bundan mi korkuyorum yada onun nasil yalniz oldugunu bilip ona mi aciyorum diyorum birde ben herseyimi ona anlatabiliyordum acaba diyorum herseyimi anlatacak birine ihtiyac duydugum icin mi arkadasligimi devam ettirmek istiyorum
aynen 2. daha mantıklıBu denenebilir yada simdiden mi cok kirildim desem
Şu o kadar itici bir laf ki, resmen cepte görmüş bunca zaman sizihep sen dönerdin bu defa ben döndüm
Simdide hiç telefonları açmamak cevap olacaktır. İlla kelimelere ihtiyaç yokki.Evet iki kere kendisi küsmustu o zamanlar ben dönmüştüm uzun sure kus kalmıştık keske hiç dönüş yapmasaymisim diyorum
Merhaba ben bu konuda tecrübe sahibiyim size yardımcı olmak istiyorum.Kızlar merhaba
Burcu boga ama yukselenini bilmiyoruM:)Merhaba ben bu konuda tecrübe sahibiyim size yardımcı olmak istiyorum.
Arkadaşınızın burcu ve yükselen burcunu öğrenebilir miyim öncelikle?
Bdnde gecen gun konustum görusmeyi devam ettirmek istemedigimi soyledim tepkileri karsisinda dogru karari verdigimi anladimBende de vardı sizinki biraz aşırı tabi
Arar açarım alo derim mesela başlar caanım nooldu sesin kötü geliyor bişey mi oldu. Ya yok işte yok ne olabilir olsa bilirsin ayrıca alo dedi sadece 3 harf ne anladın bundan. Her telefonda aynı şey.
Yok desem de inanmaz
Onu inandırmaya çalışırken benim modum düşer. Beynim moralimin bozuk olduğuna inanır gerçekten moralim bozulurdu. Yanında ya da konuştuktan sonra kendimi iyi hissetmezdim.
Sürekli sen çok şey yaşadın çok zor günler geçirdin diye alakalı alakasız yerlerde söyler. Ya yaşadım bitti anasını satayım bi sus işte konu o değil. Ben unutmuşum sen niye unutmuyorsun.
Beni hep yarım kulak dinler ben konuşurken dikkati asla bende değildir. Hayatıyla ilgili iyi bişey olduğunda gece demez gündüz demez arar anlatır da anlatır. Haftada 3 gün konuşup diğer günler mesajlaşmazsak görüştük saymaz.
Biryere gitcez demeye korkardım birlikte gidelim der çünkü.
En son rahatsız olduğum şeyleri söyledim.
İnkar etti manipüle etmeye çalıştı. Sonra bi daha konuşalım dedi. Peki dedim. Bi daha da görüşmedik. Pişman değilim.
Bu arkadaşınız eleştiriye kapalı mıBurcu boga ama yukselenini bilmiyorum
Çok merak ettim şimdi ama tepkilerini :) söyler misiniz çok özel değilseBdnde gecen gun konustum görusmeyi devam ettirmek istemedigimi soyledim tepkileri karsisinda dogru karari verdigimi anladim
Yo özel degilÇok merak ettim şimdi ama tepkilerini :) söyler misiniz çok özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?