Arkadaşlarrrr yardım lazım meraktan ölücem bir el atın...

gulsevimm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
276
51
13
26
Arkadaşlar reglime 4 gün var 1 haftadır göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı var bu kadar uzun süredir ilk kez belirtilerim oluyor bu ay yumurtlama gününü değerlendirdim sizce ne zaman test yapayım ve bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı bir akıl verin beklemek öldürüyor beni

Şimdi yapın :)

Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ben 12. gün silik çizgiyle öğrenmiştim erken gebelik testinde

Akşam yapsam çıkar mı ki yaaa hep sabah ilk İdrarla diyorlar ama
ben gece 9da yapmistim böyleydi. ilk idrar yoğun olduğu için öneriliyor. siz de idrarınızı tutun bi kaç saat öyle yapın, aynı kapıya çıkıyor (bu arada ben hiç tutmadan idrarımı yaptım testi)

Eklentiler

• IMG_2113.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 63
Yaaaaa maşallah maşallah ayyy sen beni şuan çok heyecanlandırdın neden bilmiyorum ağlayasım geldi:)))

Ben Dün birkaç eczane gezdim Hiçbirinde güzel bir marka erken gebelik yoktu Ben de son çare First test diye ucuz bir marka aldım çok güvenmediğim için açıkçası ilk 2 dakikasına bakıp sonra hemen çöpe attım testinde bu şekil çıktı

Eklentiler

• 1000012284.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…