Şimdi yapın :)Arkadaşlar reglime 4 gün var 1 haftadır göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı var bu kadar uzun süredir ilk kez belirtilerim oluyor bu ay yumurtlama gününü değerlendirdim sizce ne zaman test yapayım ve bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı bir akıl verin beklemek öldürüyor beni
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ben 12. gün silik çizgiyle öğrenmiştim erken gebelik testindeArkadaşlar reglime 4 gün var 1 haftadır göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı var bu kadar uzun süredir ilk kez belirtilerim oluyor bu ay yumurtlama gününü değerlendirdim sizce ne zaman test yapayım ve bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı bir akıl verin beklemek öldürüyor beni
Esnafım mağaza işletiyorum ancak akşama :)Şimdi yapın :)
Bugün tam 10 gün geçtiYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti ben 12. gün silik çizgiyle öğrenmiştim erken gebelik testinde
Yaaaa aşırı heyecan yaptım umarım benimde vardır :)))))aynı belirtilerle reglden 4 gün önce pozitif gördüm ben
inşallahjYaaaa aşırı heyecan yaptım umarım benimde vardır :)))))
Akşam yapsam çıkar mı ki yaaa hep sabah ilk İdrarla diyorlar amainşallahj
ben gece 9da yapmistim böyleydi. ilk idrar yoğun olduğu için öneriliyor. siz de idrarınızı tutun bi kaç saat öyle yapın, aynı kapıya çıkıyorAkşam yapsam çıkar mı ki yaaa hep sabah ilk İdrarla diyorlar ama
Yaaaaa maşallah maşallah ayyy sen beni şuan çok heyecanlandırdın neden bilmiyorum ağlayasım geldi:)))ben gece 9da yapmistim böyleydi. ilk idrar yoğun olduğu için öneriliyor. siz de idrarınızı tutun bi kaç saat öyle yapın, aynı kapıya çıkıyor(bu arada ben hiç tutmadan idrarımı yaptım testi)
bence iki gün daha bekleyin öyleyse çünkü negatif çıkma ihtimali yüksekBugün tam 10 gün geçti
3 tane test aldım 3 gün Sabahları deneyeceğim Bakalım inşallah çıkarbence iki gün daha bekleyin öyleyse çünkü negatif çıkma ihtimali yüksek
ay insallah bosuna heyecanlandırmamışımdırYaaaaa maşallah maşallah ayyy sen beni şuan çok heyecanlandırdın neden bilmiyorum ağlayasım geldi:)))
hadi bakalım inşallah hayırlı olumlu sonuç alırsın3 tane test aldım 3 gün Sabahları deneyeceğim Bakalım inşallah çıkar
Teşekkür ederim inşallah :)ay insallah bosuna heyecanlandırmamışımdırgüzel haberler alırsın insallah
Teşekkür ederim inşallah :))hadi bakalım inşallah hayırlı olumlu sonuç alırsın
Yapınca etiketleyin bizi :)Teşekkür ederim inşallah :))
Kesinlikle paylaşırım sizinle:)Yapınca etiketleyin bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?