Az önce yaptım galiba negatifKesinlikle paylaşırım sizinle:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce yaptım galiba negatifKesinlikle paylaşırım sizinle:)
Bende adete 5 gün kala sadece belirtilerimle öğrendim kendinizi ve vücudunuzu tanıyorsanız anlıyorsunuz gebe olduğunuzuKesinlikle paylaşırım sizinle:)
Farklı iki marka alsaydınız birde kesinlikle kan verin derim belirtiniz çoksaAz önce yaptım galiba negatif![]()
Ben hafif görüyorm yanlış görmüyorsamBen Dün birkaç eczane gezdim Hiçbirinde güzel bir marka erken gebelik yoktu Ben de son çare First test diye ucuz bir marka aldım çok güvenmediğim için açıkçası ilk 2 dakikasına bakıp sonra hemen çöpe attım testinde bu şekil çıktı
Cidden miBen hafif görüyorm yanlış görmüyorsam![]()
Akşam yaptığım da böyleydi işte yok sankiBen hafif görüyorm yanlış görmüyorsam![]()
Daha 4 gün var ya dedim gecikme olursa veririm diyeFarklı iki marka alsaydınız birde kesinlikle kan verin derim belirtiniz çoksa
Test ne zaman yaptınız pekiBende adete 5 gün kala sadece belirtilerimle öğrendim kendinizi ve vücudunuzu tanıyorsanız anlıyorsunuz gebe olduğunuzu![]()
İşte 5 gün kala yaptım adeteTest ne zaman yaptınız peki
Benim bugün dahil 4 gün kaldı sabah yaptım negatifİşte 5 gün kala yaptım adete
Hayırlısı olsun dua edin adetinizi bekleyinBenim bugün dahil 4 gün kaldı sabah yaptım negatif
Umarım vardır çok belirti yaşıyorumHayırlısı olsun dua edin adetinizi bekleyin![]()
Geç tutunma olabilir ben 4 gün kala yaptım negatifti :) dedim bekliycem adetim 8 gün gecikti öyle yaptım pozitifti adet gecikmesi daha netleştiriyor herşeyiUmarım vardır çok belirti yaşıyorum![]()
Ay umarım :)Geç tutunma olabilir ben 4 gün kala yaptım negatifti :) dedim bekliycem adetim 8 gün gecikti öyle yaptım pozitifti adet gecikmesi daha netleştiriyor herşeyi