Lise Yorum ve Soruları arkadaslarr hangi dershanee ?

mrw06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
122
0
96
Ankara
arkadaslar meslek lisesi yiyecek içecek bölümündeyim üniv. kendi bölümüm üzerine okumak istiyorum.. son sınıfa gectim dershaneye gitmek istiyorum meslek grubu olarak sadece ilk sınava giricem .. dershane arastırıyorum önerebilecegniz dershaneler varmı ?teskr edrim :)

benımde şuana kadar denemediğim dersahane kalmadı desem yeridir son senem bende çok kararsızım fatih final açıldı bu sene ilk olcak orayı düşünüyorum bilgisi olan varmı daha önce finale gittim memnun kalmamıştım ama ilk açıldığı için kalabalık olmaz diye düşünüyorum

dersaneler bulundukları şehire göre değişir

mesela izmir,istanbul, adana da final dergisi dersaneleri en iyi dersanedir, ankara finalinde iyi olduğunu duymuştum

5. sınıfta dersaneye gitmeye başladım ve en iyi dersanem finaldi kesinlikle

sana zafer ya da finale git derim

arkadaslar bende bi çok dershaneyle görüstüm görüsmelerimde en cok final yardımcı oldu bana ve içimi rahatlattı bende finale gidicem büyük bir ihtimal

İsim önerilerine karşıyım. Her şubesinde aynı öğretmenler yok ve aynı eğitim verilmiyor. İsmini bilmediğiniz bir dershane çok daha iyi bir eğitim veriyor olabilir. Yakın çevrende gidenlerin aldığı sonuçlara göre tercih yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca farklı dershanelerin sınavlarınada gir canım :)

biz yeğenim için çok araştırma yaptık ankarada.ben kendim de öğretmenim tek tek gezip baktık iyi araştırdık ve uğur dersanesine yazdırdık.

ben sakın zafere gitme derim ben zafer dersanesine gitmiştim hiç ama hiç memnun kalmadım tamamen ticari çalışıyorlar.tercihlerimde bile ilgilenmediler kendim yaptım.etütüler falan hak getire berbat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…