- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Bu cevabı vereceğini biliyordumabla iyi de annemi bilmiyor musun bu zamana kadar her seyi elestirdi. simdi hakli olabilir ama ben simdi benimkine annem boyle boyle dedi desem ha yani sen de annenden etkilendin oyle mi, bak annen bana bunlari bunlari da demisti diye ortaya dokecek malimi biliyorum yani. annem de kirk yilda bir dogruyu soyledi zaten.
Bence siz benim dediğimi yukarıda dediğimi anlamadınız. Anlamayıp ciddileştiniz. Yukarıda ben konuma yorum yapanları da bu yorumu beğenenleri de biliyorum dedim. Yani sizin yorumlarınızı konu sahibi beğenmişti benim konumda. Alınganlık filan değil sadece konumda konumdan ziyade gereksiz her yorum yapılmıştı. Sizde tuz biber ekleyerek artık yıldırdınız. Ben ciddi olarak zaten konu sahibine de yorumumu yaptım. Siz kendiniz fazla alıngansınız ki geldiniz hemen yazdınız.iyi de konu sahibesi bir şey deseydi dediğiniz olurdu.
yorumu bana yaptınız konuyu ben açsaydım bir derece.
neyse. kötü bir şey de dememiştim siz fazla alıngansınız sanırım. dediğimi de anlamadınız o sebeple.
kadınla dalga geçin eğlenin kafaya takmaya değmez.
ne desek hoparlorden “kes lan yavsak” diye ses geliyor
hayvan gibi sesli sekilde noldu lan baba adina benim adimi yazdirmaya mi gittin dedi. sevgilim hayvan gibi guluyor
sevgılınız boyle derse sorun var demek zatenabla iyi de annemi bilmiyor musun bu zamana kadar her seyi elestirdi. simdi hakli olabilir ama ben simdi benimkine annem boyle boyle dedi desem ha yani sen de annenden etkilendin oyle mi, bak annen bana bunlari bunlari da demisti diye ortaya dokecek malimi biliyorum yani. annem de kirk yilda bir dogruyu soyledi zaten.
Kendi aralarında yaptıkları şakalaşmalar okey de senin evinin düzenini bozmaları ve sevgilinin buna müdahale etmemesi çok yakışıksız olmuş.
Hiç hoş değil şu yani. Şahsen benim buna hiç toleransım olmazdı.
Şu da hoş değil, evleneceğinizi düşün. Sevgilin babanla yüz yüze bakacak sürekli. Başka zamanlarda da bunu yapmayacağından ne kadar emin olabileceksin ki? Düğün yapacak olsan o bile rezil olabilir. 20 yıllık arkadaş olsalar da çocuk değiller. Bence sert konuşmanın zamanı gelmiş de geçiyor. Net bir şekilde kendi aralarında nasıl şakalaşacaklarına karışmadığını ama senin yanında, seni ve aileni rencide edecek, senin düzenini bozacak şakalar yapmalarına tolerans göstermeyeceğini söyle ve gerçekten de gösterme. Bunun sonu gelmez çünkü.
sevgılınız boyle derse sorun var demek zaten
ya kusura bakma cozuttuk bıraz haklısın senı zor duruma dusurmek ıstemezdım deyıp dıkkat edecegıne daır sınyalı vermesı gerekır normalde, bunu yapmayıp uste cıkmaya calısırsa evlenmemenız gereken tıp dedıgımız burda konularda anlattıgımız o adam olur ıste
o hoparlor mevzusuna ben de guldum acikcasi bu ne diyor lan falan dedim ama geri duzelecek diye yani. cidden bir haftadir bu sekilde evde unutup konusunca baya bozuluyorum.
bilmiyorum konusacagim ama sadece tamam hayatim daha dikkatli olurum, tamam askim senin dedigin gibi yapalim falan laflarini duyacagim sonra onlarin yaninda yine kuduracak gibi hissediyorum. hepsinin aileden gelen simarikligi bu.
Diğerlerinin sevgilileri ne diyor? "Kes lan yavşak" kısmı komik olmuş ama bir araya gelince küfürlü konuşmalarından falan onlar rahatsız olmuyor mu?
Kulağa eğlenceli gelse de belli bir yaşın üzerinde olup toplum içinde nasıl davranacağını bilmemek...
Bu dönem içinde yaşananlar ahaha ne kadar eğlenceli bir arkadaş grubu diye görülebilir ama lise zamaları tam bir saygısızca şımarıklık. Bu konuda övünüyorlarsa da yazık.
Erkek arkadaşım ın arkadaş grubu da ilkokul dönemine uzanıyor ve aralarında aşırı bir rahatlığa bağlı diyaloglar var.
Hepsi de kariyerli, evli barklı tipler. Beraberken çocuk gibiler ama yalnız olmadıklarında yaşlarına uygun davranırlar. Bende yanlarında öyle olduğumdan rahatsızlık duymuyorum ama aile yanında da seviyesiz olsalar baştan sınırımı çizerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?