- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
-
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
Canım evli arkadaslarin seni anlayamaz cunku onlarin sorumlilugu ve yasantilari sorunlari hayat telaslari cok fazla ,onlarin derdi seni bunaltir.Senin dertlerin onlara dert gibi gelmez onlarda senden sıkılır.Diger arkadaslarin kiskaniyor olabilirler.Yeni bir cevre yeni bir arkadas sana iyi gelicektir 1 tane arkadasin olsun tam olsun.calisiyorsan sosyalllesmen cok daha kolay..eger calismiyorsan kurslara katilabilirsin hem kafan dagilir hem meďkale olur sana hemde evden cikmsk.icin mazeretin yeni arkadaslikta edinirsin.calismayida dusunebilirsin iş ortamlarinda arkadasliklar daha cabuk oluyor gerci artik insanlara guven olmuyor ama zamanla guvende olur.Ozgüveneni kaybetmek degil seninki , yorgunsun sanirim yapicak birsey bulamamak boş vakit gecirmek rnerjini dusurmus o kadar buda tekrar harekete gecmenle duzene girer havalarda guzellesiyor iyi olur hersey :) ben hergun gezmeyi seven hep pizitif neseli biriydim simdi halimi bir gorsenhamileyim ve resmrn tukenmislik sedromundayim hayattan koptum ve insanlara cok kirginim.ama gecicek.diye dusunuyorum sende boyle dusun..
diyeceksin valla.bana bakta feyz al azıcık bu gidişle evde kalırsın sen hahahah yap bakalım bi kere noluyorçok tatlısın saol.. ama böyle söylerken ben bile utanıyorum. onlar beni eleştirmeye utanmıyor.
geçen bi arkadaşımla gece dışarı çıktık (canlı müzik dinelemeye). eşofman giymiş üzerine tişört.. ben tayt üstüne gömlek giydim saçlarımıda geniş topuz yaptım "ben sana demedimmi çok süslenme diye" dedi. yaa eşofmanı evde de giyiyoruz dşarı çıkarken insan süslenmek istiyo ne var bunda. bütün hafta üniformanın içinde bunalıyorum zaten. diyemedim
hehehdiyeceksin valla.bana bakta feyz al azıcık bu gidişle evde kalırsın sen hahahah yap bakalım bi kere noluyor
Tesekkur ederim aminnn seninde olur neden olmasin.Sen yeterki dinlen iyice bunalimini at toparlan hersey guzel olurallah bebeğinizi sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin. ne şanslısınızki hayatta kimseniz olmasa bile sizi kucaklıyacak bi meleğiniz olacak hayırlısıyla....
ben 7 yıldır çalışıyorum. kurslara katıldım tek başıma tatillere çıktım.. çevrem geniş ama hepsi gelip geçici işte.. bu yaşta ergen tiriplerine gerdim kimse beni anlamıyooooğğ
keşke benimde bi bebeğim olsa. yalnızlığı düşünecek vaktiniz olmıyacak ne güzel
kendimi yalnız hiddeyorum arkadaş olgusuna önem veren biriydim benNeden bukadar milletin ne dediğine takıyorsun, sen mutlu ol yeter