- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
-
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
boyum 1,72 hala 1,75 olsaydım keşke derim.bence topuklu uzun boylu kadınlara daha çok yakışıyor.tamamen kıskançlık.onlardan daha gösterişli ve daha alımlıysan bilerek söylenen şeyler bunlar.seni eleştirmelerine izin verme.ben bu şekilde giyinmekten memnunum seni niye rahatsız etti anlamadım.hoş seb topuklu da giysen aynı boyda olamayız ama sen de dene kadınlara çok yakışıyor falan de.boz at hiiiiiç takma...
yaşam tarzın yadırganıyor,kıskanılıyor yada sizi sevmiyorlar net.çevremde kafama göre hiç arkadaşım yok.
çevrem çok geniş sayamıyacağım kadar insan tanıyorum, kendi çapımda popülerimde çoğu kişide beni tanır küçük bi ilde oturuyorum. 25-26 yaşıma kadar iyi niyetliydim herkesle konuşup arkadaş olurdum bütün insanların iyi niyetine güvenirdim ama zamanla arkadaşlarım sırtımdan vurdu. önceleri arkadaşlarımla arama hiç bişey giremez diyordum ama zamanla öyle kalleşlikler oludu ki şimdilerde kimsenin yüzünü göresim gelmiyor..
herkesin her söylediği batıyor. aşırı sinirli oldum hiç bişeye tahammül edemiyorum. bi yere çıksam iki giyinsem hemen eleştiriliyorum" abartmışsın, ne gerek vardı böyle süslenmeye, topuklu giyiyosun zaten uzunsun iyce minareye dönüyosun"
kiminle çıkarsam çıkayım kıyafetimle, düşünce tarzımla eleştiriliyorum 28 yaşıma geldim kimseye kendimi kabullendiremedim. kıskanıyorlar demek istemiyorum. kalbimi kirletmek olur diğer türlü.. ama ben böyle giyinerek,, böyle yaşayarak mutluyumm.. gereksiz bi poliyannacılık varmış üzerimde
beni biraz olsun eleştirmeyen arkadaşlarımda evlendi, çoluğa çocuğa karıştı. onlarla dertleşemiyorum; çünkü sanki hayatlarında hiç bekar olmamışlar gibi beni anlamıyorlar. hadi ben hiç evlenmedim çoluk çocuk kaynana görümce sorunlarında yardımcı olamıyorum onlar bari beni biraz anlasa olmaz mı? olmuyor
evden çıkasım bile gelmiyor artık. eskiden dans gecelerine gider. kızlarla erkelerle çıkardım çok aktiftim resmen sindirildim. özgüvenimi törpülediler. kendimi çok yalnız hissediyorum..
çok tatlısın saol.. ama böyle söylerken ben bile utanıyorum. onlar beni eleştirmeye utanmıyor.
geçen bi arkadaşımla gece dışarı çıktık (canlı müzik dinelemeye). eşofman giymiş üzerine tişört.. ben tayt üstüne gömlek giydim saçlarımıda geniş topuz yaptım "ben sana demedimmi çok süslenme diye" dedi. yaa eşofmanı evde de giyiyoruz dşarı çıkarken insan süslenmek istiyo ne var bunda. bütün hafta üniformanın içinde bunalıyorum zaten. diyemedim
bozuldugum bir şey varsa hemen soğurum. belli ederim istesem de saklayamam.alıngan olabilirim belki, ama öyle küsemiyorumda. hiç küsme huyum yok..
sizede oluyo mu; bir sürü kişinin söylediklerine bozuluyosunuz ama sırf geçmişin hatrına selam veriyosunuz yeniden yakınmışsınız gibi davranıyosunuz ama sonra özünüzü düşününce kendinizi iki yüzlü gibi hissediyor musunuz. hem hoşlanmıyosun bu insanlardan hemde konuşuyosun dye kendime kızıyorum bu sefer .. size de oluyo mu bu durum?
Canım evli arkadaslarin seni anlayamaz cunku onlarin sorumlilugu ve yasantilari sorunlari hayat telaslari cok fazla ,onlarin derdi seni bunaltir.Senin dertlerin onlara dert gibi gelmez onlarda senden sıkılır.Diger arkadaslarin kiskaniyor olabilirler.Yeni bir cevre yeni bir arkadas sana iyi gelicektir 1 tane arkadasin olsun tam olsun.calisiyorsan sosyalllesmen cok daha kolay..eger calismiyorsan kurslara katilabilirsin hem kafan dagilir hem meďkale olur sana hemde evden cikmsk.icin mazeretin yeni arkadaslikta edinirsin.calismayida dusunebilirsin iş ortamlarinda arkadasliklar daha cabuk oluyor gerci artik insanlara guven olmuyor ama zamanla guvende olur.Ozgüveneni kaybetmek degil seninki , yorgunsun sanirim yapicak birsey bulamamak boş vakit gecirmek rnerjini dusurmus o kadar buda tekrar harekete gecmenle duzene girer havalarda guzellesiyor iyi olur hersey :) ben hergun gezmeyi seven hep pizitif neseli biriydim simdi halimi bir gorsençevremde kafama göre hiç arkadaşım yok.
çevrem çok geniş sayamıyacağım kadar insan tanıyorum, kendi çapımda popülerimde çoğu kişide beni tanır küçük bi ilde oturuyorum. 25-26 yaşıma kadar iyi niyetliydim herkesle konuşup arkadaş olurdum bütün insanların iyi niyetine güvenirdim ama zamanla arkadaşlarım sırtımdan vurdu. önceleri arkadaşlarımla arama hiç bişey giremez diyordum ama zamanla öyle kalleşlikler oludu ki şimdilerde kimsenin yüzünü göresim gelmiyor..
herkesin her söylediği batıyor. aşırı sinirli oldum hiç bişeye tahammül edemiyorum. bi yere çıksam iki giyinsem hemen eleştiriliyorum" abartmışsın, ne gerek vardı böyle süslenmeye, topuklu giyiyosun zaten uzunsun iyce minareye dönüyosun"
kiminle çıkarsam çıkayım kıyafetimle, düşünce tarzımla eleştiriliyorum 28 yaşıma geldim kimseye kendimi kabullendiremedim. kıskanıyorlar demek istemiyorum. kalbimi kirletmek olur diğer türlü.. ama ben böyle giyinerek,, böyle yaşayarak mutluyumm.. gereksiz bi poliyannacılık varmış üzerimde
beni biraz olsun eleştirmeyen arkadaşlarımda evlendi, çoluğa çocuğa karıştı. onlarla dertleşemiyorum; çünkü sanki hayatlarında hiç bekar olmamışlar gibi beni anlamıyorlar. hadi ben hiç evlenmedim çoluk çocuk kaynana görümce sorunlarında yardımcı olamıyorum onlar bari beni biraz anlasa olmaz mı? olmuyor
evden çıkasım bile gelmiyor artık. eskiden dans gecelerine gider. kızlarla erkelerle çıkardım çok aktiftim resmen sindirildim. özgüvenimi törpülediler. kendimi çok yalnız hissediyorum..
Yolun yarısına geldim nerdeyse ama daha hiç dost bildim arkamdan vurdu demedim. Yanlış insanları çevrenize sokuyor olabilir misiniz acaba? Eşofmanla bara gitmek de lakaytlık resmen.
Ben de işyerimdeki arkadaşlarımdan bunaldım.Hem stresli bir yerde çalışıyorum ama iş arkadaşları daha stresli.Rekabet falan.Devlet veriyor maaşı daha neyine rekabetse...Çıkamıyorsun da.İşyerinden uzaklaşamıyor insan o daha zor.
Hm ben de mecbur konuşuyorum küsmüyorum yoksa daha kötü olur.Moral iyice 0 ın altına düşer.
kıskanıldığımı düşünmek istemiyorum. kıskanılacak kadar bişeyim yok.. galiba sorun bende bu kadar insanın benimle sorunu varsaAilen dışındaki insanları neden kafana takarsın ki?
Muhabbet uymuyorsa, kıskanıldığını hissediyorsan görüşmeyiverirsin, çok mu önemli Şahsiyetler sanki?
bozuldugum bir şey varsa hemen soğurum. belli ederim istesem de saklayamam.
nasıl belli etmeden konuşabiliyorsunuz