arkadaslarim yardımınıza, fikirlerinize cok ihtiyacim var...

yorum yapan arkadaslara yürekten tsk ederim ...benim gibi olan yok mu cevrenizde bildikleriniz ...yardımcı olabilecek örnekler tecrübeler yok mu(
Var. Komşumuz hemşire, kocası hastanede hademe idi. Üstelik adamın 3. karisi. O kadar uyumlular ki. Çarşıya pazara hep beraber giderler. Üst kattaki komşumuz da hemsireydi sürekli öteki hemsireyi kucumserdi ;gitti hademe aldı diye. Kendi de emekli öğretmen buldu adam bunu dolandirdi evini sattirip parasini yedi. İki hemşire de 45li yaşlarda evlendi. Umarim iyi bir örnek olmuştur. Yaşanmış gerçek olay.

tsk ederim hasatvakti

Öncelikle yaşadıklarınız için çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun.Sorunuza gelirsek yaşça sizden oldukça küçüğüm ama bildiğim birşey varki kültür sadece okumak değil gerçekten ben yüksek lisans yapıyorum eşim lise mezunu bazı sebeplerden üniversiteye devam etme şansı olmamış ama benden çok daha kültürlüdür tarih sinema siyaset spor bi çok konuda ilgiyle dinlenen bir insan
Zamanında etrafımızdan aynı endişeleri duyduk ilerde sorun yaşarsınız şöyle olur böyle olur vs
İnanın siz anlaşınca sevince hiçte öyle olmuyor gayet özenilen bir evliliğimiz var çok şükür
Benim tavsiyem biraz daha zaman geçirin sevgi saygı huzur olduktan sonra olmaması için hiçbir sebep yok
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

tsk ederim arkadasim ALLAH hayirli kişilerle karsilastirsin...

tsk ederim arkadasim.ALLAH hayirli kişilerle karsilastirsin...

tsk ederim arkadasim ALLAH hayirli kişilerle karsilastirsin...
Amin cumlemizi. Önemli olan insan evladı mi,merhametli mi,allah korkusu var mı? Bunlar önemli üniversite o kadar niteliksiz kişilerle dolu ki. Siz bile etrafinizdan pay biçin her öğretmen kaliteli insan mı?

evli değilim ama önemli olan şey bence anlaşmanız, ortak değerlerinizin olması
bi de gözlemlediğim kadarıyla şuna dikkat etmenizi öneririm; siz bu öğrenim durumunu sorun etmeseniz o edecek mi ? yani sosyal anlamda sizi kısıtlar mı?

Amin cumlemizi. Önemli olan insan evladı mi,merhametli mi,allah korkusu var mı? Bunlar önemli üniversite o kadar niteliksiz kişilerle dolu ki. Siz bile etrafinizdan pay biçin her öğretmen kaliteli insan mı?
insan evladı olmasi tabiki cok önemli..maalesef öle arkadaslarimiz varki eğitimciye hic yakışmayacak davrnislar icerisinde bulunan

yorum için tsk ederim arkadasim.kendisiyle suanki hayatimdan daha cok özgür olurum gibi hissediyorum. ben hic tatil nedir bilmedim ama kendisi gezmeyi cok seven biri bol bol gezeriz dediği olmuştur cok.

yorum için tsk ederim arkadasim.kendisiyle suanki hayatimdan daha cok özgür olurum gibi hissediyorum. ben hic tatil nedir bilmedim ama kendisi gezmeyi cok seven biri bol bol gezeriz dediği olmuştur cok.
Bak sana benim annemin bana verdiği tavsiyeyi vereyim. Gezmeyi ve yemek yemeyi çok seven birini alırsan,ne aç kalırsın ne de sıkılırsın. Benim eşim de hem gezmeyi hem de yemek yemeyi çok sever. Çok sukur hiç sıkıntımız da yok. Allah sana da istediğin gibi birini nasip etsin

Eğer 20- 25 yaşlarında biri olsanız olaya olumsuz bakardım. Ama 40 yaşina gelmişsiniz ne onemli ne değil biliyorsunuz, hayatın zorluklarını yaşamışsınız bu sebepten meslek ve eğitime önem vermeyeceğinizi ve asıl eğitimin okul okumak olmadığını bildiğinizi düşünerek. Bence olumlu sonuç alabileceğinizi ümit ediyorum.

Bazi ciftler arasunda eğitim farki sıkıntı olabiliyo ama yaşlariniz itibariyle bunun sizin aranizda sorun olmayacagini dusunuyorum.
Aslina bakarsaniz egitimden ziyade kulturel fark onemli bence
20 li yaslarda toy tecrubesiz biri olup bu soruyu sorsaniz cevabim farkli olabilirdi.
Eş adayinizin anlattiginiz ozelliklerinden de gozumde iyi bir profil olustugunu belirteyim
Aklin keser gonlun ısınırsa git yuvani kur derim.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

ANNENIZ cok haklıymış ellerinden öperim..tsk cnm

cok güzel yorum yapmisiniz tskk ederimmmm

AMINNN cok tsk ederim arkadsim dilekelrin için. fedakarlıgı cok gerçekten.merhametli ve yufka yürekli biri.banada değer verdiğini hissediyorum..ama aklim cok karisik..
O zaman kabul et. Unutma basta nasılsa sonda öyle gider. Seni seveni kıymet bileni al. Evlilik uzun bi maraton ve yorucudur.en azından sevgisi olsa kıymet bilse sana yeter .

Üzüldüm yaşadıklarınıza. Rabbim hayrlı bir kapı açsın inşallah.
Söyleyeceğim tek şey hislerinizden emin olmanız gerektiği. Yağmurdan karaken doluya tutulmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…