Evet canım senin melek 2 hafta ileri maşallaaahne yedin de bebiş göbüşü büyütmüş
Masallah iyi beslenmis bebis bi sorun yok :))Kizlar dun kontrolum wardi bebegimin suyu boyu yeterli bi problem yok 22 haftalik ama gobek cevresine gore 24 haftalik dedi dr. Yani bu bebegim kilolu anlamina gelmiyor mu. Gobus buyutmus dimi
Benim bebiş 30 haftalık canımm 26. Haftada gitmiştim en son 950 gramdı Seninki kaç gramCanm haftada bir balik yiyoyorum ozellikle dikkat ettim o oldu baska bisey yok :) senin bebeis kac haftalik kac kilo suan
22 haftada 607 gram dedi ama karin bolgesine gore 24 haftalik dedi. Insallah kilodandir baska bi rahatsizlik olabilir mi acaba dr bisey demedi amaBenim bebiş 30 haftalık canımm 26. Haftada gitmiştim en son 950 gramdı Seninki kaç gram
Yok canım sanmıyorum kötü birşey olsa doktor söylerdi.. 2 hafta ileride gidiyor yani çok iyi beslenmişsin demekki22 haftada 607 gram dedi ama karin bolgesine gore 24 haftalik dedi. Insallah kilodandir baska bi rahatsizlik olabilir mi acaba dr bisey demedi ama
pekmez bebege ise yariyormuki acaba ben her sabah mutlaka tahin pekmez yiyorum sutumu iciyorum yumurtami peynirimi yiyorum ins iyi besleniyordurrCnm masaallah ne yiyosun acaba bizde yiyelim vitamin olarak ek gida olarak biseyler yiyomusun pekmez gibi bal vb.
Cnm masaallah ne yiyosun acaba bizde yiyelim vitamin olarak ek gida olarak biseyler yiyomusun pekmez gibi bal vb.[/QUOTE
Kizlar aman amanda dikkat etmiyorum acikcasi kan ilacim war decavit kullaniuorum balik yagi kullaniyodum ama artik baligi direk yemeye karar werdim cunku yutamiyorum artik. Sutun icine pekmez kattim ictm bi ara ama onuda biraktim sut pekmezin faydasini alir dediler aman bilemedm yani. BRokoli karnabahar ispanak yedim pirasa yedim. HHalada arada dewam ediyorum. Yani gun icinde cok gereksiz seyler yesemde bir ogun kesin bebege faydali olacak seyler yaptm yedim bol bol et yiyorum fayda etmesede yiyorum cunku canim cok istiyO :) rabim kuzularimizi bize bagislasin insallah saglicaklapekmez bebege ise yariyormuki acaba ben her sabah mutlaka tahin pekmez yiyorum sutumu iciyorum yumurtami peynirimi yiyorum ins iyi besleniyordurr
Kizlar aman amanda dikkat etmiyorum acikcasi kan ilacim war decavit kullaniuorum balik yagi kullaniyodum ama artik baligi direk yemeye karar werdim cunku yutamiyorum artik. Sutun icine pekmez kattim ictm bi ara ama onuda biraktim sut pekmezin faydasini alir dediler aman bilemedm yani. BRokoli karnabahar ispanak yedim pirasa yedim. HHalada arada dewam ediyorum. Yani gun icinde cok gereksiz seyler yesemde bir ogun kesin bebege faydali olacak seyler yaptm yedim bol bol et yiyorum fayda etmesede yiyorum cunku canim cok istiyO :) rabim kuzularimizi bize bagislasin insallah saglicakla
,ok kizlar tesekkur ederim et zaten tam anlamiyla vitamin deposu pekmez tahinde yemek lazimBenim bebisimde 27 hf lik 967 gr olmus dk gayet iyi hatasıyla uyumlu dedi tahin pekmez ise yariyor galiba
,ok kizlar tesekkur ederim et zaten tam anlamiyla vitamin deposu pekmez tahinde yemek lazimhic yemiyorum yaa
Patlasanda catlasanda yemen lazim ozaman annesi bakkk senin icin dahaaa bir degerliii :)))Evet oyle yapiyim ben bide tup bebek benimki
Eveet ya ikinci denemede oldu elhamdülillah bin kere yiyorum herseyi de bakalim bu carsamba 410 grmdiPatlasanda catlasanda yemen lazim ozaman annesi bakkk senin icin dahaaa bir degerliii :)))
ben 1 aydir gtmyrm dokira kim bilir kac gr :)Eveet ya ikinci denemede oldu elhamdülillah bin kere yiyorum herseyi de bakalim bu carsamba 410 grmdi
Evet oyle yapiyim ben bide tup bebek benimki