Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence itibar edilmemeli, sonuçta msj olayı şurda kaç yıllık , eskiden nasıl dua ediliyordu, öyle emri vaki hak bırakmalarıda saçmalık , göndermeyince vebali olacağını sanmıyorum şahsenYa arkadaslar sizede mutlaka geliyodur,dilek tut,uckere tekrarla icinden,sonra asagida dua oluyo bunu bilmem kac kisiye gonder diyo.ha bide gondermezsen dilegin kabul olmasin gibi bide beddua iceriyo.
Gondersen biturlu karsindakileride mecbur ediyosun,bu boyle donup gidiyo.
Gondermesen acaba diyosun...
Dilegim kabul olmazmi?
Tabiki Allah dualarimizi kabul etmek icin mesaja bakmiyo,direk dua etmek ,dilemek yeterli ama iste boylede mesajlar donuyo ortalikta.
Tamam dua ettirmek ,buna vesile olmak guzel busey ama,boyle zoraki olurmu?
Mesaja yazsa duayi,arkadasim bu duayi oku gonderebilirsen arkadaslarina Allah rizasi icin gonder de,beddua etmekte ne,duan kabul olnasin!
Mesela bana dun geldi boyle bi mesaj,direk oglumla ilgili diledim,uzun omurlu olsun dedim ,e gondermedim,cunki karsimdakinide ayni duruma dusuremem,haksizmiyim kizlar,bu konuda bilgisi olan varmi,asli varmi bu mrsajlarin,ben sanmiyorum ama,ha bide dunki mesajda bu mesaj hacdan heldi bak gonder gibi bi ibare bile vardi!