• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR YÜZ GÜZELLİĞİ HER ŞEY Mİ

Berna4848

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
84
38
3
25
MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Sorunum şu buluşmadan önce resimime düşüyorlar, çünkü resimlerim yüzümün resmi ama buluşunca arkadaş oluyoruz genelde. Bu benimle ilgili bir olay mı.... Ya da beni fiziksel beğenmiyorlar mı ????

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Adile naşit modeli bir arkadaşım var kısa tombik. Bir herifle evlendi görseniz aklınız şaşar 1.90 boy yakışıklı, iyi eğitimli vs. Ama kız sosyal, bıcır bıcır, eğitimli, kültürlü, dolu dolu bir hatun. Yani dış görünüş evet belki ilk başta etkili ama aklı başında erkek o kadar da önemsemiyor.

genelde görsele bakıyor erkekler ama önem veren de ama vermeyende illa ki sana denk düşen biriyle karşılacaksın birgün hiç merak etme o heryerını herşeyını seni sen olduğun için aşık olacak

genelde görsele bakıyor erkekler ama önem veren de ama vermeyende illa ki sana denk düşen biriyle karşılacaksın birgün hiç merak etme o heryerını herşeyını seni sen olduğun için aşık olacak
Yorumun profilindeki kedi kadar güzel ^^

Kimler kimlerle beraber!:KK53:

Bence sohbetiniz ve tavırlarınızın sonucu konu arkadaşlığa bağlanıyor. Daha şuh, feminen olmayı denersen erkek milleti ne kiloya bakıyor, ne yüze, ne boya sjsjs
kesinlikle katılıyorum konu sahibi :KK200:
bazı yayınlar ve kitaplar var, dişiliği yükseltmek ve mimik çalışmaları gibi. Onları okumanı tavsiye ederim.
Bir arkadaşım var mesela, oldum olası flörtöz bir kız ve aman aman bir güzelliği, fiziği de yok ama kızda başka bir aura var.

bence bu herkese göre göreceli birşey , insan ruh eşine denk gelince herşey bir anda oluyor :) benim eşiminde boyu kısa mesela , ben uzun erkek severdim ama eşimle tanışınca fizik geri planda kaldı. Evleneceğim adam bu dedim ve evlendik :) Eşim de kendinden kısa olsun istiyormuş ben uzun olunca yadırgadı fakat ikimizde aştık. Bana çevremde eşimin fiziki ile ilgili yanıma yakıştıramadıklarını söyleyen hadsizler bile olsa alınmıyorum mesela , ''benim kocam adam gibi adam biz boy meselesini aşalı yıllar oldu'' diyorm :) Ruh eşini bulunca emin ol herşey dış görünüşten ibaret değil , henüz denk gelmemişsin ama bu rastlaşmayacağın anlamına da gelmiyor.

MERHABA,
Güzel kadınlar,
İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin

Kimler kimlerle beraber!:KK53:

Bence sohbetiniz ve tavırlarınızın sonucu konu arkadaşlığa bağlanıyor. Daha şuh, feminen olmayı denersen erkek milleti ne kiloya bakıyor, ne yüze, ne boya sjsjs
Feminen olmayı nasıl başarabilirimm?

Bence insanin kendini ne kadar sevdiği ve çevresine yaydığı enerji ile orantılı.
1.61 boyunda, kumral yeşil gözlü beyaz tenli biriyim. Belirli dönemleri saymazsak kilom ortalama 55-60 arasında gitti geldi. Çok guzelim diyemem ama sicakkanliyimdir, sosyalimdir. Birde kimseye eyvallahim olmadı. ( Beni sevmeyen ölsün 😁) Bu nedenle erkekler konusunda pek sıkıntı yaşamadım.

Back
X