• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar yumurtlamadan sonra 10. 11. 12 . gün gebelik testi sonuçlarım fotoları !!!

catie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
110
1
26
Eskişehir
merhabalar testler yumurtlamadan sonraki 10 11 12. gün testler ortadaki 10. gün.. yalnız arkadaşlar bir sorum olacak testlerin 2. sinin markası nova diğerini hatırlamıyorum. sonuçlar hemen 1- 2 dakikada çıkmadı aradan 10 15 belki 20 dakika geçmişti. bazı arkadaşlar testlerin genelde kuruduktan sonra bu şekilde olduğunu yani bazı testlerde kuruduktan sonra 2. çizginin belirdiğini ancak bunun anlamının pozitif olmadığını belirtmişler.
$090920121467.jpg $090920121468.jpg

benim geçen aylarda yaptığım testlerde saatler de geçse hiçbir çizgi belirmiyordu. yarın kan testine gideceğim ama bu kadar teste rağmen negatif olma ihtimali var mıdır diye de endişeleniyorum. bu şekilde bekledikten sonra doğru ya da yanlış pozitif alan arkadaşlar var mı?*

Son düzenleme:
hmmm ben hic hamile kalmadi o yüzden pek bisey diyemem ama cizgiyi görebiliyorum

Insallah hamilesindir :)

canım bak nova alma bir daha çünkü hep 2. çizgi silik çıkıyor bak sana bir foto koyayım bu testle kan değerim negatif çıktı adetime birkaç gün vardı yani inşaallah hamişsindir ama güvenme derim benim bu sonuç 2 dakikada çıktı laboquick marka gebelik testi düşün artık kanda 0.01 çıktı
Eki Görüntüle 506571

Marka novaysa güvenme derim beni de ters köşe yapan o markaydı canım

canım bak nova alma bir daha çünkü hep 2. çizgi silik çıkıyor bak sana bir foto koyayım bu testle kan değerim negatif çıktı adetime birkaç gün vardı yani inşaallah hamişsindir ama güvenme derim benim bu sonuç 2 dakikada çıktı laboquick marka gebelik testi düşün artık kanda 0.01 çıktı
Eki Görüntüle 506571
aynen bende daha berlirgindi novayla yaptım kanda negatif çıktı keşke hiç yapmasaydım dedim testi idrarla çünkü daha fazla yıkılıyorsun beklenti fazla olunca

aynen bende daha berlirgindi novayla yaptım kanda negatif çıktı keşke hiç yapmasaydım dedim testi idrarla çünkü daha fazla yıkılıyorsun beklenti fazla olunca

aynen öyle oluyor veee artık almam dediğim testler;
-nova
-bebetime
-laboquick

bunlar %100 hata veriyor. hatta novayı ben adet görürken yaptım 2. çizgi silikti. oncomed diye bir test var adını yanlış yazmış olabilirim o hata vermiyor işte. zaten bir daha adetim 1 hafta geçene kadar test yapmam yapacaksam da yukardaki markalarla yapmam

merhabalar testler yumurtlamadan sonraki 10 11 12. gün testler ortadaki 10. gün.. yalnız arkadaşlar bir sorum olacak testlerin 2. sinin markası nova diğerini hatırlamıyorum. sonuçlar hemen 1- 2 dakikada çıkmadı aradan 10 15 belki 20 dakika geçmişti. bazı arkadaşlar testlerin genelde kuruduktan sonra bu şekilde olduğunu yani bazı testlerde kuruduktan sonra 2. çizginin belirdiğini ancak bunun anlamının pozitif olmadığını belirtmişler.
Eki Görüntüle 506570 Eki Görüntüle 506569

benim geçen aylarda yaptığım testlerde saatler de geçse hiçbir çizgi belirmiyordu. yarın kan testine gideceğim ama bu kadar teste rağmen negatif olma ihtimali var mıdır diye de endişeleniyorum. bu şekilde bekledikten sonra doğru ya da yanlış pozitif alan arkadaşlar var mı?*

zaten sonuncu testte artık renkte kayma olmuş bozuk yani ama ilk yaptığını bilemiyorum. en iyisi git acilde kan ver meraktan kurtulursun yada yarın başka bir test al yap derim. hatta aynı idrarı başka marka testlere uygula sonuç pozitifse doğruuuu doktora. inşaallah vardır

canım ya inşallah vardır rabbım gönlüne göre hayırlısını versin ama zaten test açıklamarındada yazıyor ilk 5dk içinde sonuç veren testler doğrudur diye sonradan beliren çizginin anlamı yok
ama gelelim sana vucudunda hiç belirti yokmu? bide ilk gebelik mi?

belirti biraz kasık bel ağrısı var sadece. ne kadar saçma böyle bir hata vermesi testin. yani bir de üzerinde çok çok silik çıksa bile pozitiftir yazmışlar. insan güvenip ailesine falan söylüyor eşine vs sonra tekrardan yokmuş ay test yanlışmış diye açıklamaya uğraş. çok kötü

belirti biraz kasık bel ağrısı var sadece. ne kadar saçma böyle bir hata vermesi testin. yani bir de üzerinde çok çok silik çıksa bile pozitiftir yazmışlar. insan güvenip ailesine falan söylüyor eşine vs sonra tekrardan yokmuş ay test yanlışmış diye açıklamaya uğraş. çok kötü

ben artık gizli yapıyorum testleri. hatta kan testi yaptırdığımda bile söylemedim kimseye

benimde ikinci çizgim silik çıkmıştı iki gün üst üste idrar testi yapmıştım evde.adetim 4 gün gecikmişti hastanede idrar testinde negatifti ama güvenmedimaynı gün kan testi de istedim doktordan hcg 133 çıkmıştı. inşallah hamilesindir...

ben 13.gün yaptım pozitif

Back