Akadaşlar dün test yaptım silik pozif bugün sabah testi tekrarladım buseferde silik çıktı ama dünkü daha belirgindi testin markası oncomed . bugünkü daha belirgin olması gerekirken daha silik . acaba düşüklemi sonlanacak . bildiğiniz , tanıdığını yada sizde varmı benim gibi 2. testin daha silik çıktığı oluyomu normal mi , anormalmi yorum lütfen .
böyle merak içinde bekleyeceğine gidip bir kan testi yaptır
başka bir topikde yazdığını gördüm ''hep negatif testten usandım'' yazmışsın ama eninde sonunda yaptırman lazım
eğer hamileysen 9 ay gitmeyecekmisin doktora
aslinda daha belirgin olmasi lazimdi ama farkli testlerlemi yaptin...ayni testlemi tekrarladin...
2 side aynıydı . yarın testi tekrarlıcanm . kandada baktırmaya çalışacağım sadece tc yle bakarlarmı oda soru işareti . aslında 2 hafta önce kahverengi lekelenmemde oldu hamileyim eminim ama acaba düşecekmi diye endişelendim
o zaman canim benim bide yarin ilk sabah idrari ile tekrarla..bide ne kadarlik sence..adetin gecmismiydi....
ADET DÖNGÜLERİM düzensiz ama en kısa döngöme göre bile 2 gün var . 30- 40 arası döngülerim. benim ilk gebeliğim değil oyüzden gebe olduğuma eminim belirtilerim var. yerleşme kanamam bile oldu. yani gebemiyim değilmiyim diye sormuyorum yanlış anlamayın . 2. çizginin iyice silik olması sizce sağlıksız bi gebeliğin habercisimi
arkadaşlar yokmu bildiğiniz 2. testin daha silk çıktığı çevrenizde
canımsilik çizgiyi gören çok ama giderek koyu laşması gerektiğini düşünüyorum . benim buğünkü testim düne göre iyice silik . silikleşmeye başlaması korkutucu değılmi . bırazdan çıkıp bitane daha alıcağım işallah iyice koyulaşır. koyulaşsada gideceğim sadece tc bakarlarmıki özelde . daha önce devlede sadece tc gittim bakmadılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?